Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36023 replies to this topic

#36021 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86867 posts

Posted Today, 02:52 PM

Mi pa za v sluzbo in solo nimamo nic, saj so kozarci. 🙈
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#36022 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17732 posts

Posted Today, 04:05 PM

Mi imamo eno veliko termovko iz Lidla, ki je ful dobra za čaj npr., uporabljamo za v hribe.
Snow monkey imamo eno široko termo posodo za juho&ipd, je tud ful dobra.
Lonček za kavo imam pa Rosmarino, ni noben presežek, ga pa uporabljam samo za na pot, za v avto ko se mi npr. mudi zjutraj v službo.
Za vodo pa že dolgo nisem imela nič pametnega, tako da hvala za link, Nincha. :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#36023 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts

Posted Today, 04:16 PM

Jaz bom morala mojo službeno zamenjat počasi, imam že nekaj let eno s Hoferja, pa je čisto solidna, samo plesnet je začela tista gumica. Pa bi naslednjič še za E vzela tole, ker mi je super. Za kavo sva si pa na Synsayu naročila, ker si neseva občasno s sabo na pot. Prejšnje s Hoferja so puščale pa že 10+ let sva ju imela.

Aja za v hribe nam je top Decathlonova z ustniom za pitje.
  • 0

#36024 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26189 posts

Posted Today, 04:58 PM

Potem si greš za vsaka 2-3 deci znova natočit kozarec vode? Mi imamo mini kuhinjo čisto na drugem koncu stavbe ...
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users