Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36128 replies to this topic

#36001 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87812 posts

Posted 20 August 2025 - 08:34 PM

Tukaj je pa res poceni. A ga lahko imas tudi v torbici, tesni?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#36002 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33098 posts

Posted 20 August 2025 - 08:37 PM

Ja, sicer ne nosim čisto polne in vseeno malo pazim, da je bolj pokonci, ampak nisem še imela nezgode. Pa lepo se pomije, ker je široka zgoraj in ima tisto keramično prevleko znotraj.
  • 0

#36003 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18749 posts

Posted 20 August 2025 - 10:03 PM

Ej meni se je ze ene dvakrat polil v torbici pa ne vem, a sem bla sama kriva in sam nisem cisto zaprla, al dejansko ne tesni cist. Ga vecinoma vzamem v avto na pot, ne nosim toliko v torbici. Prejsnjega mi je ratalo izgubit in sem bila en mesec brez, potem mi je pa tok manjkal, da sem morala po novega. Skoda, da prej nisem vedela, da je na Petrolu tok poceni. :D
  • 0

After all this time?

Always.

#36004 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28587 posts

Posted 21 August 2025 - 02:31 AM

M. je včasih veliko nosil okrog svojo Equa plastenko. Sedaj ni več “moderna” in jo občasno uporabljam jaz (malo menjam različne flaške). Všeč mi je, ker je volumensko malo večja (800 ml), tisti ročaj zgoraj je praktičen in, kar je omenila _M_, lepo se pomije, ker je zgoraj široka (imam malo “paranojo” na plesen v flaškah). Tesni dobro, glede na to, da je preživela M. brez puščanja. : ))

https://sl.myequa.co...olesale#gallery
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#36005 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30157 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 August 2025 - 03:50 AM

Js mam termo flaško Timeless za vodo in pušča, doma jo mam v omari. Ne priporočam nakupa, škoda denarja. Lonček je pa super, sam mal majhen, tri deci kave je meni velikokrat premalo. 🤭
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#36006 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33098 posts

Posted 21 August 2025 - 04:27 AM

V mojega gre pa ravno toliko kave, kot jo skuham v mali džezvi + mleko 🙂.
V tej Petrolovi trgovini sem naročila že večkrat, powerbank, uro Garmin, tisti sušilec za čevlje... Imajo velikokrat ugodno ponudbo, pa še točke porabim..
  • 0

#36007 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23698 posts

Posted 21 August 2025 - 07:34 AM

Zanimivo, meni so pa ti termo lončki tako neuporabni. Imam enega Rosmarino, ki sem ga dobila za darilo. Enkrat sem ga imela s sabo v avtu. Pa te odprtine za pitje na teh lončkih so mi ful nerodne. Kavo spijem po prihodu v službo, če se mi jo kdaj zlušta na kakšni daljši poti, pa jo grem iskat na Petrol.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#36008 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30157 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 August 2025 - 07:38 AM

Jaz jih imam samo za transport, pijem iz šalce. Ker sicer vedno nos zarijem tja nekam v pokrovček.  :hooray: 

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#36009 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33098 posts

Posted 21 August 2025 - 07:45 AM

Jaz si tudi v službi nalijem potem v šalco, haha. Rada si pa nesem kavo od doma, ker nimamo kuhinje tam.
Zdaj sem se spomnila, da je tudi K.imela eno jekleno flaško od Eque, mislim, da ni nič puščala.
  • 0

#36010 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87812 posts

Posted 21 August 2025 - 08:09 AM

Hvala, Spela! Potem je ne bom vzela. Plasticnih in steklenih flas jaz ne maram, jeklene so mi fajn, ampak bi eno prav termo.
O. je pa fotr v Leclercu kupil eno super jekleno z ustnikom, ki se odpre kot konzerva in lahko grejo vsi deli v pomivalca, ampak jo je pozabil nekje, zdaj jih pa nimajo vec. :wacko:
  • 0

― V. Van Gogh

#36011 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33098 posts

Posted 21 August 2025 - 09:11 AM

Jst sm pa danes kar malo čistke naredila in bom dve stran vrgla, ena ima neko razpoko in nisem zihr, a pušča al ne, ma je ne rabimo. Pa steklenih imamo malo morje, bom tudi eno nesla v smeti, ker je ful velika in je nihče ne uporablja.

K. je za rojstni dan dobila Stanley cup od polsestre, OMG, to pa je sod, haha. 

• 0

#36012 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18749 posts

Posted 21 August 2025 - 09:13 AM

Jina jaz mam drugace tole z Amazona in mi je top. Ne pusca. Mam sicer notri samo vodo, tko da ne vem kok ohranja temperaturo, ampak mi je zakon se ta slamca za pitje pa da je vec kot pol litra.

https://amzn.eu/d/hGWS7Oj
  • 0

After all this time?

Always.

#36013 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87812 posts

Posted 21 August 2025 - 09:15 AM

Hvala! Nabiram na Amazonu do zastonj dostave. :D 

• 0

― V. Van Gogh

#36014 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23698 posts

Posted 21 August 2025 - 09:22 AM

Jaz imam Snow monkey termo flaško. Tesni kot je treba, drži temperaturo kar nekaj časa. Vsec mi je tudi njihov pokrovček. Recimo Equa ima silikonsko tesnilo znotraj v pokrovu in meni je pri njihovi stekleni flaški vsakič splesnel. Snow monkey ima pa tesnilo na zunanji strani zamaška, je tanjše in lažje za očistit.
  • 0

#36015 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87812 posts

Posted 21 August 2025 - 09:43 AM

Saj res, njihove so tudi termo. Kateri model imaš?

Pri meni tudi plesni notranji del pokrovčka pri Equi, moram skos čistit. Tudi zato je raje sploh nisem jemala s sabo, če ni bilo nujno. Pa v starem avtu je premajhna luknja zanjo, v novega mi pa vse pašejo, ker se širina prilagodi. :D

• 0

― V. Van Gogh

#36016 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23698 posts

Posted 21 August 2025 - 10:12 AM

Imam Mover, 0,7 litra. Meni so sicer te velike odprtine nepraktične za pitje, se večkrat polijem.:lol: Ampak sem videla potem, da so zamaški itak kompatibilni med sabo, tako da bom mogoče kdaj dokupila zamašek, ki je na Go-getter modelu. Ko sem kupovala, namenoma nisem hotela flaške z ustnikom in slamico, ker je to težje očistit. Ampak za pitje, sploh med vožnjo, je pa ful bolj praktično.

• 0

#36017 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27724 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 August 2025 - 11:49 AM

Jaz imam eno Stanley, ampak ne tisto influencersko, neko rendom iz enega PR paketa, temperaturo res drži sto let, ampak se mi je že enkrat zgodilo, da se mi je v torbici obrnila na glavo in je nekaj pritisnilo na gumbek za ustnik in je počasi curljalo ven. :butl: Tako da zdaj malo pazim, da je vedno v pokončnem položaju.

Aha, našla, tole:
https://www.merkur.s...na-steklenicka/
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#36018 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17713 posts

Posted 21 August 2025 - 12:16 PM

Mi imamo 7 snow monkey termo flas in 2 termo posodi.
Upam da to pove vse o tem kako dobre so. Edine, ko lahko notri nalijes karkoli, pa ne ostane vonja po tem tudi ko pomijes.
Po 12 urah se vedno vroc caj ali leden, kakor hoces. Tudi na plazi pri 30+.
Nikoli nobena spustila, enostavne za pucat, otroka imata oba za solo.
Zdej bom se 2 litrsko kupila.

Vmes sem imela en preblisk in kupila zase se eno wannabe stanley (je nimam vec) s slamico za 6 eur v sparu. Ni tesnila, pa slamica je splesnela v 3 tednih.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#36019 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87812 posts

Posted 21 August 2025 - 12:24 PM

Tiste heavy duty termovke (flašo in za hrano) imamo mi Esbit, ampak to je preveliko za vsak dan.

• 0

― V. Van Gogh

#36020 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26283 posts

Posted 21 August 2025 - 02:37 PM

Jaz imam v službi kar tak vrč, kot ga imajo po bolnicah 😂 1,5L drži in med službo ponavadi spraznim celega.
Punci imata za v šolo ene od Tupperware-ja.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users