Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5698 replies to this topic

#3581 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 January 2013 - 01:49 AM

Ja, sj, samo ko odprem njen link me vrže na Bruberry ;D

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3582 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 10 January 2013 - 01:55 AM

Pri dotičnem vprašanju ni nobenega linka.

• 0

#3583 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 January 2013 - 02:04 AM

Je katera kaj naročevala na Asosu od Karen Millen? Kakšne so številke? Normalne, manjše, večje? Hvala.

Na to vprašanje se nanaša odgovor Rea :*

Daj ne bodi lena pa malo skrolaj gor včasih :P

• 0
Viens, reste ici!

#3584 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 10 January 2013 - 02:30 AM

Ja, nooo, če pa Jina flufy že odgovori, pa potlej flafi postavi novo vprašanje... pa se ji že spet odgovori... potlej pa pride sinnaia in odgovori za 100 let nazaj :D

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3585 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19992 posts

Posted 10 January 2013 - 10:14 AM

Kaj veste, če bo Transport še kaj nižal ali je to to? Imam ene camperjeve ogledane, pa so samo -20% <_<

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#3586 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 10 January 2013 - 01:14 PM

Ja, nooo, če pa Jina flufy že odgovori, pa potlej flafi postavi novo vprašanje... pa se ji že spet odgovori... potlej pa pride sinnaia in odgovori za 100 let nazaj :D

Ja potrdila sem. ˇ-ˇ

• 0

#3587 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 11 January 2013 - 09:38 PM

Ali ima katera izkušnje z znamko Piston iz Massa? Je kvalitetna obutev?

• 0

#3588 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 13 January 2013 - 10:26 PM

Punce, jaz res ne vem kaj naj si kupim od obutve za zimo. Predvsem za tako vreme kot bo jutri zjutraj-bljuzga, plundra. Razmišljala sem o škornjih in ti morajo biti iz pravega usnja, če ne premočijo. A kaj, ko mi modeli niso ravno všeč. Kaj pa ti piščančki, kaj menite o njih? Kaj ve nosite?

Jaz sem do sedaj za suho vreme imela gležnarje, za plundro škornje, ki so spodaj gumjasti, zgoraj iz blaga.

• 0

#3589 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 January 2013 - 12:25 AM

Meni usnjeni škornji nikoli niso premočili, je pa res, da po neki haaardkor plundri in globokih lužah nisem hodila. Jaz imam za zimo usnjene škornje, so ok do nekih temperatur -5, če sem zunaj več kot 1h, pa me začne zebsti, drugače pa sem jih nosila na -13 in so tudi kul za kratke razdalje. Po moje bodo moji naslednji škornji tudi usnjeni, pa širok model, da bom lahko nase navlekla najbolj debele nogavice ever + podložek iz volne.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3590 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32337 posts

Posted 14 January 2013 - 06:58 PM

A nismo ravno pred kratkim nekje pisale, kaj nosimo v takem vremenu? Aha, našla!

Jaz sem vsekakor za Goretex, imam polškornje Leggero in jih z veseljem obujem v takem, kot je danes...

Jaz sem pred mekaj leti investirala cca 150 € v Leggero nepremočljive polškornje in sem ful zadovoljna, ful rada jih nosim, kadar je sneg, ker vem, da sem "varna" v njih, v službi se pa pol preobujem v nekaj bolj pisarniškega, bi mi bilo vroče v njih cel dan.
2060143-l.jpg

• 0

#3591 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 January 2013 - 06:59 PM

Jaz skos nosim pete, tudi v takem vremenu. Nimam nobene obutve za take razmere, vse povprek mi je grdo.

Nekako pričakujem, da bodo tudi pločniki vsaj približno očiščeni, seveda je ta moj optimizem velikokrat poteptan.

Pa zdi se mi, da mi nobena taka obutev nekako ne paše že sama po sebi, niti se ne sklada z garderobo, ki jo imam.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3592 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86004 posts

Posted 14 January 2013 - 07:06 PM

Jaz tudi, s tem da ne nosim pet, ampak pač usnjene gležnjarje, ki jih nosim tudi jeseni. Kaj takega bi obula v Skandinaviji ali pa Sibiriji. Preko mene mtvog. ˆ-ˆ

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3593 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 14 January 2013 - 07:07 PM

mrtve :)

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3594 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 January 2013 - 07:08 PM

Jaz se potem sicer spopadam s problemi, ker porabim za neko razdaljo skorajda 3X več cajta, hodim namreč

smešno počasi. Poleg tega se bojim, da se bo mi obutev uničila. Eni škornji so se mi že, pa so bili usnjeni, upam,

da se mi trenutni ne bodo. :s Jaz bi tako zimsko obutev imela, če bi hodila na kakšne pohode v zasnežene predele,

to že ... tako za po mestu in po opravkih pa ne, grdo se počutim.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3595 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86004 posts

Posted 14 January 2013 - 07:08 PM

Vem. :P Tako se boljše sliši. XD

• 0

― V. Van Gogh

#3596 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32337 posts

Posted 14 January 2013 - 07:18 PM

Pri nas so bile dans vse babe v kakih snežkah ipd, hehehe, jst se pol sploh nisem preobula iz teh mojih, men so res ful kulske in na nogi čist lepo izgledajo.

Jst mam recimo čist za BZ v omari visoke usnjene škornje, kar mal žal mi je, da sem jih sploh kupila, ker jih mogoče obujem 2x na zimo, drugače  pa nosim gležnarje.

• 0

#3597 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23306 posts

Posted 14 January 2013 - 07:53 PM

Imam tole obleko, na katero bom imela oblečen črn blazer, črne neprosojne žabe in črne salonarje. Imela bom še srebrn prstan. Za ostale dodatke pa ne vem, kako naj skombiniram, da ne bo preveč in da ne bo vse preveč barvno ujemajoče. Kaj svetujete? Na voljo imam debelejšo modro ogrlico ali tanjšo črno (obe sta kratki). Pa še za ličila ne vem. Razmišljala sem o temno modrem senčilu ali sivem, lak za nohte pa temno moder, turkizen ali pa kak prozoren ali nude.

4043252400_1_1_3.jpg?timestamp=134367335

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3598 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 January 2013 - 07:55 PM

Jaz nikakor ne bi imela verižice. Lak bi dala nude.

• 0

#3599 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86004 posts

Posted 14 January 2013 - 07:56 PM

Jaz poleg prstana ne bi dodajala ničesar. Kombiniranje senčila z obleko mi je pa preveč posiljeno.

• 0

― V. Van Gogh

#3600 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23306 posts

Posted 14 January 2013 - 07:59 PM

Hvala za mnenja. Jaz se tudi bolj nagibam k temu, da ne bi imela ogrlice, ker obleka niti nima nekega izreza. Senčilo bi pa potem raje sivo in temno moder lak. Ali raje tudi moder lak opustim in dam nude?

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users