Slike frizur
Posted 13 January 2009 - 03:34 PM

Posted 13 January 2009 - 06:56 PM

Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 13 January 2009 - 07:51 PM

Posted 13 January 2009 - 10:23 PM

Pablo Picasso
Posted 14 January 2009 - 02:40 AM

js si pa tak frfru želim že ful dolg. pa ko frizerjem omenim, mi zmer "pozabjo" to narest oz rečejo no, bomo na konc vidl....
a to slučajno kšnim obrazom res ne paše? in kakšnim...
men je pa tko lepo!!!
no al pa tkole recimo.

Posted 14 January 2009 - 09:59 AM
Če ti bo pasalo pa ne bi vedla, nekaterim sigurno ne paše, ampak to je težko tako rečt. Kaj imaš pa zdaj, navaden frufru?
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 14 January 2009 - 07:24 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 14 January 2009 - 09:02 PM
[Napoleon]
Posted 14 January 2009 - 09:04 PM
Posted 14 January 2009 - 09:44 PM
Posted 14 January 2009 - 10:49 PM
Posted 15 January 2009 - 11:09 AM

tole mi je tut super nice (dobro tle so pač na blont laseh), samo verjetno je treba kr neki dela da so tkole zavihani...
pa še nekaj postrani frfrujev, ki so res lepi:

desna slika - frfru na desno in levo mi je tut zlo simpatično.
še malo s temnimi - bolj realno zame pa še bolš zgleda:

joj kak zadetnik.
te slike so vse iz let 2006, 07. Sej ne bom čist popolnoma out s temle leta 09

If you have a large forehead, for example, you can try side-swept bangs to cut diagonally across, which also works for too-small foreheads and wider faces.
no tole že govori v moj prid - juhuuu!!!
Posted 15 January 2009 - 04:26 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 15 January 2009 - 05:23 PM
Meni je pa frizerka sedaj ze parkrat hotela po vsej sili polikati lase. Sem ji skoraj s stola usla.

Aja pa se to - out ali ne out leta 09, jaz se sploh ne obremenjujem s tem, naredi tako, da bos ti izgledala lepo ne, da ti bo moda narekovala kaj in kako. :|
Posted 15 January 2009 - 07:25 PM

Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 15 January 2009 - 11:36 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 16 January 2009 - 03:00 AM
Morska tako na oko bi rekla, da taksen frufru ne pristoji okroglemu obrazu, ker ga naredi se bolj okroglega. Jaz imam spicasto obliko obraza in ga taksen frufru zelo omehca, nic dobrega pa mu ne naredijo dolgi lasje spredaj, ker ga se bolj potegnejo. Pa tako mi je vsec dolg "frufru", ampak meni enostavno ne pase (taksen recimo kot ga ima zadnja v postu od Monni).
mislim, da nimam okoroglega obraza. bolj kvadratastega, se mi zdi. najširši del obraza ni čelo ampak del pri ličnicah. brade pa nimam špičaste - nisem lih koščica tako da seveda tudi obrazne kosti ne izstopajo kot na tehle zvezdnicah.
una slikca od Monni, ki jo omenjaš se men sploh ne zdi da ima frfru. meni frfru pomeni, da lasje delno ali popolnoma prekrivajo čelo

joj crna tazadnja slika - kolk je to kjut a ni? ampak spet ostra bradica.. oh ja.
me pa tolk mika ta frizurca, da bi celo mal potrenirala zanjo - se mi prec tut na obrazu pozna če shujšam. joj kak razlog lol

dane bom OT preveč. lepim še kakšno slikco.

Posted 16 January 2009 - 10:08 AM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 16 January 2009 - 04:31 PM

Posted 16 January 2009 - 08:23 PM
mislim, da nimam okoroglega obraza. bolj kvadratastega, se mi zdi. najširši del obraza ni čelo ampak del pri ličnicah. brade pa nimam špičaste - nisem lih koščica tako da seveda tudi obrazne kosti ne izstopajo kot na tehle zvezdnicah.
una slikca od Monni, ki jo omenjaš se men sploh ne zdi da ima frfru. meni frfru pomeni, da lasje delno ali popolnoma prekrivajo čelo

Pomoje tudi na kvadrast obraz ne pase hm. Morda je res vzrok v tvoji pojavi. Vem, da so meni skoz govorili, da mi ne pasejo zelo dolgi lasje pa, da sem brez frufruja pa, da imam precko po sredini glave ipd., ker sem velika, suha, s spicastim obrazom in me je vse nasteto samo se bolj potegnilo. Je pa res, da sem imela lase do pasu, ker imam lepe in mocne lase in si lahko to privoscim.

No sej zato sem napisala v narekovajih frufru, ker pac frufruja sploh ni...nisem vedela kako naj drugace napisem.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users