Kontracepcijske tablete
Posted 17 November 2011 - 05:43 PM
Jaz sem pila tisto iz DM-a (ali Sanolaborja, ne vem), z oranžnim pokrovom. Mogoče ima tvoja manj močen okus, nisem še slišala, da bi jo kdo bp spil.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 November 2011 - 05:47 PM

Posted 17 November 2011 - 07:10 PM

Jaz sem sedaj 4 mesec po prenehanju s KT:zaenkrat ni še nobenega izbruha mozoljev, menstrucija je še za nekaj dni v zamudi in popolnoma neboleča
upam, da ne bo zdaj po 4 mesecih kakega sranja z mozolji

Posted 18 November 2011 - 09:28 AM

Posted 18 November 2011 - 02:23 PM
Moram jaz poskusiti. : D Ce je podobna glini je veliko moznosti, da mi bo vsec. : D
Ni podobna glini. At all

Posted 18 November 2011 - 02:32 PM

fant pravi, da je podobna rdeči pesi. meni se ne zdi

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 November 2011 - 05:24 PM

Posted 18 November 2011 - 05:26 PM

Posted 18 November 2011 - 05:42 PM

In sedaj bodo padale, da sem zategnjena okoli sexa.

Posted 07 December 2011 - 01:29 AM
Malo sem prebirala ene članke in me je spodnji podatek dobesedno prestrašil, nisem mislila, da je tako nevarno.
KLIK
Prav tako naravnost šokanten je podatek, da lahko uporaba tabletk poveča možnost raka dojk za kar 70
odstotkov, v primeru, da ženske kontracepcijo jemljejo štiri leta ali več, v obdobju pred prvim otrokom.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 December 2011 - 08:36 AM
Moja sestra jih je ravno začela jest, stara je 16....Kljubmojemu prigovarjanjuda naj jih ne jemlje, nič ne pomaga.
Meni niso prinesle nič dobrega, samo kup težav, pa najbrž še kup takih, ki se bodo pokazale "in a long run".
Posted 07 December 2011 - 08:44 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 07 December 2011 - 01:51 PM
Mene je tudi tole malo pretreslo ... pa tudi borim se vedno z nekimi problemi, odkar sem na KT in razmišljam
o prenehanju. Ampak potem so tudi ostale variante tako nesimpatične. Kondomi absolutno ne, ob diafragmi
in materničnem vložku se mi pa tudi obrača.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 07 December 2011 - 01:54 PM
Jaz pa zadnje čase ful razmišljam da bi si dala maternični vložek. Diafragmo ne, ker jo moraš dajat stalno ven in not, jaz bi kaj trajnega.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 December 2011 - 01:58 PM

Posted 07 December 2011 - 02:00 PM
Ne vem, preprosto se mi upira neki tujek imeti ne vem kako dolgo globoko v sebi. Bom se pa še malo
informirala, pa bomo videli. Diafragma je skoraj na dokončnem NE-ju. Za maternični vložek so predvsem
primerne tiste, ki so že rodile, ni pa menda nujno.
Vlagamo ga ženskam, ki so že rodile, naslednjo nosečnost pa želijo odložiti najmanj za leto dni. Pri ženskah,
ki imajo MV, obstaja malce večje tveganje za vnetje jajčnikov, zato ga ne priporočamo tistim, ki so tovrstna
vnetja že imele, in tistim, ki imajo več spolnih partnerjev ali pa ima njihov partner odnose z drugimi ženskami.
Ženskam, ki še niso rodile, ga vložimo samo izjemoma.
viva.si
Posted 07 December 2011 - 02:19 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 07 December 2011 - 02:32 PM
:|
Posted 07 December 2011 - 05:25 PM
Malo sem prebirala ene članke in me je spodnji podatek dobesedno prestrašil, nisem mislila, da je tako nevarno.
KLIK
Prav tako naravnost šokanten je podatek, da lahko uporaba tabletk poveča možnost raka dojk za kar 70
odstotkov, v primeru, da ženske kontracepcijo jemljejo štiri leta ali več, v obdobju pred prvim otrokom.
Jaz sem to že dolgo nazaj vedela. Nisem pa vedela, da gre zdaj že celo za 70%.

Fluffy, zakaj pa se ti tako zelo upirajo kondomi? Jaz pri odločanju med možnostjo povečanega tveganja za raka (pa tudi če to sploh ne bi bilo 100% potrjetno) in kondomi (čeprav je seks zaradi njih mogoče kaj manj prijeten), niti slučajno ne bi 2x razmišljala. Že tako je danes vse strupeno in škodljivo in res se nočem izpostavljat še dodatnemu tveganju, če to ni potrebno.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users