Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3581 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46151 posts

Posted 22 December 2010 - 11:29 PM

Joj, meni grejo gasilci s koledarji tud na živce. Lani so neštetokrat hodili po naši ulici in se obešali na zvonec ter nas direktno posiljevali s temi grdimi koledarji. Saj so dobri, da priskočijo na pomoč ljudem v stiski, ampak res mi gre na živce, da te dobesedno prisilijo, da jim daruješ, ker se jih le tako znebiš. Ne vem no, da bi vsaj naredili malce lepši koledar, ne pa tisti bedn kos papirja, ki ga naši pol nikoli nikamor ne obesijo.
  • 0

#3582 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 December 2010 - 10:01 AM

Moj bog, danes so že navsezgodaj (ob 8:30) spet zvonili!! Ne morem verjet! ohmy.gif
Pa ne samo na vratih, zvonili so mi tudi spodaj, pri vhodu v blok. In ne enkrat, ampak 3x.
A res ne bom imela miru, dokler jim ne dam denarja? surrender.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3583 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27494 posts

Posted 23 December 2010 - 10:04 AM

Pri nas doma ne hodijo po hišah. Tukaj v LJ smo jim lani odprle in rekle, da smo pač same študentke in da nimamo tolk denarja, da bi dajale.
  • 0

#3584 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 December 2010 - 11:06 AM

Enkrat sem že pisala o tem, pa morem spet - na živce mi gre folk, ki se pogovarja/krega/dramatizira o politiki preko FBka. To mi je tak ekstremno primitivno, da me kr malo zmrazi, ko berem. Pa to so ljudje moje starosti, ko nimajo pojma o čem se gre, pač kar vidijo na TVju in to kar slišijo doma. Saj jaz tudi več ali manj nimam pojma o čem se gre v odzadju, ampak itak zato tudi ničesar ne komentiram.
Res prav glupo je brat komentarje npr.; "Ja folk, spet ste si izglasovali tako glupo vlado, se vidi, da so slovenci še vedno zadaj in niso izobraženi." laugh.gif blink.gif Mislim ok, wtf. Vsak naj ima svoje mnenje in drugega spoštuje. Pa da se o pljuvanju v lastno skledo ne pogovarjamo .. laugh.gif Ker to pa je spet zgodba za sebe.
Pač te bajke o "faušljivih slovencih" so mi tudi totalno mimo. Ko rečejo ljudje - ja, slovenci so faušljivi ljudje. Vsak hoče, da ima sosed manjšo solato. laugh.gif FAIL
  • 0
Viens, reste ici!

#3585 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 December 2010 - 11:43 AM

Meni so pa gasilci čist ok. Konec koncev so nam ful pomagali in mi nikakor ni škoda dat unih 20€, mene tak mali primankljaj ne bo ubil, če pa kdo ne more/noče dat, pa naj ne da, pa konc debate.

Bolj mi grejo na organ otroci, ko fehtajo za sladkarijami v času maškar. down.gif Thank you America, res.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3586 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 23 December 2010 - 09:28 PM

Veš kaj je mene bolj presenetilo?! Ko so pri fantu otroci prišli za Halloween (oz. že en večer prej) za sladkarije prosit. Pa zraven so rekli" Črik or črissss" (dobeseden prevod laugh.gif ). Jaz sem bila: blink.gif . No, sej. Dobil niso nič, ker itak ni blo nič pri hiši.
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#3587 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 December 2010 - 10:22 PM

Jaz bi jim dala trick or treat - vrečko smeti, pa naj nesejo s sabo, požeruhi. laugh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3588 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 December 2010 - 10:37 PM

lol1.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3589 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 23 December 2010 - 10:40 PM

Haha, thumbup.gif !
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#3590 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 December 2010 - 11:27 PM

Na živce mi gredo pretirano šparovni ljudje.
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#3591 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27494 posts

Posted 24 December 2010 - 06:36 AM

To zadnje. S ful dobrimi kolegicami občasno gremo na pijačo ali pa tako kam kaj pojest itd. in me živcira ker kao vse šparajo (čist slučajno so vse gorenke) potem pa gremo na kuhano vino, ker jih poznam smo šle kjer majo najnceneje pa dobro. Tam je politika taka, da je pač ful ceneje če si greš potem sam iskat. In te koklje me so vse debelo gledale kao a zdej bomo mogle pa še same it iskat. Prav živec mi potegnejo no. Če hočeš šparat gre to pač tako, če bi rade pa princeske špilale lahko gremo zarad mene tudi na tromostovju pa dajo 3x več, meni je vseeno, jaz zarad enega kuhanega vina ne bom obubožala. Če gremo pa kam, da je malo dražje pa samo poslušam ja kok je pa drago... Se pravi, šparavnost je ok, na pravem mestu ob pravem času in govorit kolk je kej drago še ne pomeni pazit na denar.
  • 0

#3592 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 December 2010 - 08:51 AM

To je spet tista klasična, ko bi vsi vse imeli, noben pa ne bi za to nič naredil.
  • 0

#3593 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 26 December 2010 - 01:20 PM

Bleferji. Pritisnejo mi živec.
  • 0

#3594 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 26 December 2010 - 01:36 PM

Ljudje, ki ne znajo enkrat v življenju priznati, da so zajebali, in se vedno postavljajo v napadalen položaj, in iščejo izgovore, da sami sebe pomirijo.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3595 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 26 December 2010 - 03:05 PM

QUOTE(Kinky @ 26. 12. 2010 - 13:36) View Post

Ljudje, ki ne znajo enkrat v življenju priznati, da so zajebali, in se vedno postavljajo v napadalen položaj, in iščejo izgovore, da sami sebe pomirijo.

^^ Podpis. dry.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3596 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86629 posts

Posted 27 December 2010 - 05:02 PM

Ljudje, ki jim je absolutno nerazumljivo, da nismo vsi tako veliki ljubitelji sladkega, kot oni in ob tem delajo celo dramo ter sprašujejo, če hujšam. huh.gif
Meni je tudi nepojmljivo, da ljudje pojejo celo čokolado ali škatlo piškotov naenkrat.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3597 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 December 2010 - 05:08 PM

^^ Sploh ko kakšen krat zavrneš torto na RD je blazno nevljudno, če pa bilokaj druzga zavrneš (tudi če vse ostalo razen torte!) je pa sprejemljivo. Fuj.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3598 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 27 December 2010 - 06:38 PM

Jaz pa tudi, če vidim, da oni vidijo v tem kak problem, sploh ne ramzišljam dalje, kako pa kaj v njihovih glavah dogaja, pač vljudno povem, da ne jem teh zadev in nasmejim in je konec debate, sem pa zelo odločna in če rečem ne, rečem to glasno in jasno.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3599 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26046 posts

Posted 27 December 2010 - 06:53 PM

To, da ljudje vsepovprek stresajo svojo slabo voljo na ljudi okoli sebe - kako prikladno.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3600 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46151 posts

Posted 27 December 2010 - 09:12 PM

Res mi gre na živce babnice, ki so pri mizi vedno najbolj glasne in drugih sploh ne pustijo do besede, čeprav ljudi s katerimi sedijo pri mizi prvič vidijo. Poleg tega so navadno tudi najbolj pametne in nezmotljive.

Pa na živce mi grejo izjave kot so npr. "Pa boš pustila fanta samega?", ko gre kam sam. rolleyes.gif Ob teh vprašanjih se mi kar naježijo vse dlake. Saj pa nisva siamska dvojčka, da bi morala povsod plazit skupaj. rolleyes.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users