Morje
Posted 03 April 2012 - 09:56 AM
Razmišljava o Madeiri, Siciliji, zdaj sem videla da Ryanair leti tudi v Alghero (Sardinija), pa kakšni Kanarski otoki me še mikajo. Bova videla, definitivno pa greva na nek malo bolj avanturistični dopust leto (rent-a-car in podobno).
Veselim se!
Posted 03 April 2012 - 10:01 AM
[Napoleon]
Posted 03 April 2012 - 07:44 PM

(no guys allowed, i need a break!

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 April 2012 - 11:12 AM
Midva greva pa letos že 3. (oz 4., sej ne vem) leto zapored na Pag - Novalja. Njegovi imajo tam čez poletje prikolico. Mogoče bova šla za prvomajske še kam drugam - lani sva šla v Španijo, letos pa ne vem kako nama bo zneslo, glede na to, da bom imela ta mesec 800-900 eur stroškov

Posted 04 April 2012 - 12:53 PM

Midva bova raje rentala avto in malo raziskovala.
Posted 09 April 2012 - 05:36 PM
Zdaj bova po vsej verjetnosti krenila kar na Rab, tja si že dalj časa želim vrnit, sem bila enkrat že zelo dolgo nazaj pa se spomnim, da mi je bilo zelo všeč. Bova pa šla kam kjer bo bolj samotno in malo raziskovala otok, odkrivala divje plaže, ne bova samo poležavala na eni in isti plaži. Komaj čakam.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 09 April 2013 - 05:30 PM
Že veste kam se boste letos odpravile namakat?
Posted 09 April 2013 - 05:39 PM
Za prvega maja grema zraven njegovih v Zadar, avgusta v naš aprtma, ostalo pa še ne vem.
[Napoleon]
Posted 04 May 2013 - 02:51 PM
Sej vem, da je že bilo veliko debate o tem, pa se ne spomnem več. Letos gremo prvič tak ornk na morje s tamalim, pa me zanima, če imate kakšne predloge. Kje je fino za otroke? V mislih sem imela, Lošinj, Rab, Krk.
Posted 04 May 2013 - 03:41 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 May 2013 - 04:21 PM
Hvala.
Posted 11 May 2013 - 09:34 AM
Jaz sem čisto opustila misel na iskanje destinacije za dopust, itak bi šla na Hrvaško, vendar se moramo naslednji teden v službi najpej dogovoriti glede terminov.
Letos je eno specifično leto, saj ima šele ena sodelavka rezerviran dopust, ponavadi smo ga tak čas v glavnem že vse imele.
Malo gledam za mobilne hiške in cene po 7. ali 14. septembru res padejo na dokaj ugodne; po drugi strani bi šla pa raje z avtom na slepo nekam proti Makarski in si na licu mesta poiskala en apartma ali sobo.
Posted 15 May 2017 - 04:29 PM
Midva bova verjetno tudi letos tako naredila, da bova na morju recimo 7 ali 8 dni, pa potem še 3 dni nekje drugje: Italija, Madžarska, Srbija, ... Nekaj dokaj blizu in ne preveč drago. Pa da nama potem ostanejo še trije dnevi pred vrnitvijo v službo.
Do sedaj sva bila enkrat na tak način enkrat v Italiji in lani v Bosni in nama je bilo fajn, da več novih krajev vidiš.
Posted 20 April 2018 - 01:51 PM
Kam pa kam boste odrinile na dopust letos?
Posted 20 April 2018 - 02:14 PM
Majorka, Maroko ali Sicilija. Šla bi na Portugalsko, ampak je septembra Atlantski ocean premrzel.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 April 2018 - 07:34 AM
Kamp pri Puli
Tam ima brat rad svojo parcelo in mu bom okupirala šotor za kakšen teden ali 10 dni.
Tokrat celo v udarnem terminu od 15.7 - 30.7 ... po moje bo prvič, zadnjič in nikoli več.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 April 2018 - 08:35 AM
Mene sploh ne vleče neki ful na morje letos poleti... Zdej konec tedna gremo v mobilno hiško v kamp pri Rovinju, pa če nam bo kul, čist možno, da se vrnemo septembra npr.
Posted 23 April 2018 - 08:48 AM
Midva sva se tudi pogovarjala, da bi letos raje naredila kaksen city trip (Berlin/Pariz), na mesto na morje bi sla pa s sotorom malo naokrog po NL, pa lahko vsake toliko ob kaksnem jezeru prenociva, ce se nama zazdi.
Posted 23 April 2018 - 08:51 AM
Jaz sem pa letos rezervirala Cres - z Moniko. Nameravava pa še Grčijo - brez Monike.
Posted 23 April 2018 - 10:06 AM
Pri meni ne bo nobene spremembe letos, kot ponavadi Novigrad.
[Napoleon]
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users