Jump to content

Photo

Morje

• Please log in to reply
416 replies to this topic

#341 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 April 2012 - 09:56 AM

Jaz pa letos načrtujem nekaj izven agencij.
Razmišljava o Madeiri, Siciliji, zdaj sem videla da Ryanair leti tudi v Alghero (Sardinija), pa kakšni Kanarski otoki me še mikajo. Bova videla, definitivno pa greva na nek malo bolj avanturistični dopust leto (rent-a-car in podobno).
Veselim se!
  • 0
Viens, reste ici!

#342 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 03 April 2012 - 10:01 AM

Midva bova najbrž za kak podaljšan vikend skočila v naš aprtma. Drugače pa dečko sanja o kaki Turčiji septembra. To bomo pa še videli, zaradi moje diplome, denarja in njegovega dopusta.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#343 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 03 April 2012 - 07:44 PM

Mogoce grem konec maja s sosolko nekam na dalmacijo, o ja o ja o jaaaa! :w00t2:

(no guys allowed, i need a break! :lol: )
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

• Guests

Posted 04 April 2012 - 11:12 AM

Ana, če vaju mika Sicilija, potem je tole za vaju: http://www.kolektiva...a-siciliji.html

Midva greva pa letos že 3. (oz 4., sej ne vem) leto zapored na Pag - Novalja. Njegovi imajo tam čez poletje prikolico. Mogoče bova šla za prvomajske še kam drugam - lani sva šla v Španijo, letos pa ne vem kako nama bo zneslo, glede na to, da bom imela ta mesec 800-900 eur stroškov :cry:
  • 0

#345 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 April 2012 - 12:53 PM

Hvala za link. :)
Midva bova raje rentala avto in malo raziskovala.
  • 0
Viens, reste ici!

#346 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 09 April 2012 - 05:36 PM

Midva sva tudi imela željo raziskat Italijo/Grčijo, ampak nama letos ne bo zneslo.
Zdaj bova po vsej verjetnosti krenila kar na Rab, tja si že dalj časa želim vrnit, sem bila enkrat že zelo dolgo nazaj pa se spomnim, da mi je bilo zelo všeč. Bova pa šla kam kjer bo bolj samotno in malo raziskovala otok, odkrivala divje plaže, ne bova samo poležavala na eni in isti plaži. Komaj čakam. :)
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#347 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 09 April 2013 - 05:30 PM

Že veste kam se boste letos odpravile namakat?

• 0

#348 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 09 April 2013 - 05:39 PM

Za prvega maja grema zraven njegovih v Zadar, avgusta v naš aprtma, ostalo pa še ne vem. 

• 0

[Napoleon]

#349 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 04 May 2013 - 02:51 PM

Sej vem, da je že bilo veliko debate o tem, pa se ne spomnem več. Letos gremo prvič tak ornk na morje s tamalim, pa me zanima, če imate kakšne predloge. Kje je fino za otroke? V mislih sem imela, Lošinj, Rab, Krk.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#350 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 04 May 2013 - 03:41 PM

KLIK

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#351 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 04 May 2013 - 04:21 PM

Hvala.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#352 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 11 May 2013 - 09:34 AM

Jaz sem čisto opustila misel na iskanje destinacije za dopust, itak bi šla na Hrvaško, vendar se moramo naslednji teden v službi najpej dogovoriti glede terminov.

Letos je eno specifično leto, saj ima šele ena sodelavka rezerviran dopust, ponavadi smo ga tak čas v glavnem že  vse imele.

Malo gledam za mobilne hiške in cene po 7. ali 14. septembru res padejo na dokaj ugodne; po drugi strani bi šla pa raje z avtom na slepo nekam proti Makarski in si na licu mesta poiskala en apartma ali sobo.

• 0

#353 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 15 May 2017 - 04:29 PM

Midva bova verjetno tudi letos tako naredila, da bova na morju recimo 7 ali 8 dni, pa potem še 3 dni nekje drugje: Italija, Madžarska, Srbija, ... Nekaj dokaj blizu in ne preveč drago. Pa da nama potem ostanejo še trije dnevi pred vrnitvijo v službo.

Do sedaj sva bila enkrat na tak način enkrat v Italiji in lani v Bosni in nama je bilo fajn, da več novih krajev vidiš.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#354 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 20 April 2018 - 01:51 PM

Kam pa kam boste odrinile na dopust letos? 

• 0

#355 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 20 April 2018 - 02:14 PM

Majorka, Maroko ali Sicilija. Šla bi na Portugalsko, ampak je septembra Atlantski ocean premrzel. 

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#356 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 23 April 2018 - 07:34 AM

Kamp pri Puli :P

Tam ima brat rad svojo parcelo in mu bom okupirala šotor za kakšen teden ali 10 dni.

Tokrat celo v udarnem terminu od 15.7 - 30.7 ... po moje bo prvič, zadnjič in nikoli več.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#357 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 23 April 2018 - 08:35 AM

Mene sploh ne vleče neki ful na morje letos poleti... Zdej konec tedna gremo v mobilno hiško v kamp pri Rovinju, pa če nam bo kul, čist možno, da se vrnemo septembra npr.

• 0

#358 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 23 April 2018 - 08:48 AM

Midva sva se tudi pogovarjala, da bi letos raje naredila kaksen city trip (Berlin/Pariz), na mesto na morje bi sla pa s sotorom malo naokrog po NL, pa lahko vsake toliko ob kaksnem jezeru prenociva, ce se nama zazdi. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#359 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 23 April 2018 - 08:51 AM

Jaz sem pa letos rezervirala Cres - z Moniko. Nameravava pa še Grčijo - brez Monike.

• 0
Viens, reste ici!

#360 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 23 April 2018 - 10:06 AM

Pri meni ne bo nobene spremembe letos, kot ponavadi Novigrad. :)

• 0

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users