Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#341 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 15 December 2005 - 08:59 PM

Od Tigija. Lahko pa tud od kakšne druge.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#342 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 December 2005 - 09:12 PM

Tigi nima nič druga pametnega... sicer je še nekaj šamponov in balzamov ki naj bi ščitili pred toploto ampak to ni isto ... nikjer ne piše, da ščiti pred toploto likalnika, razen na tej Fashionista zadevi.

Ima pa baje L'oreal Studio Line eno izredno kvalitetno kremo za ravnanje ... v taki roza flaški je.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#343 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 15 December 2005 - 09:14 PM

A je to mogoče ta roza k je Beyonce gor?
  • 0

Jordan Belfort

#344 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 December 2005 - 09:25 PM

Ne vem če je Beyonce gor al ne, ker ne gledam reklam kej dost, pa tud flaške si nism ravn podrobno ogledovala. ermm.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#345 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 15 December 2005 - 10:47 PM

ta roza se imenuje got glatt (ga imam in mi je super, res, stal je pa okoli 1000)
  • 0

#346 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 15 December 2005 - 10:52 PM

QUOTE(rozica)
ta roza se imenuje got glatt (ga imam in mi je super, res, stal je pa okoli 1000)

Kakšne ma pa sestavine? Jih je že kdo ocenu?
  • 0

Jordan Belfort

#347 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 December 2005 - 11:22 PM

to je balzam v roza tubi,ki ga reklamira beyonce,ja!
ampak kokr sm jz brala opsi balzama ne piše,da ščiti pred toploto...tko,da se mi zdi kr neki.Evo,iz ene revije-Olajša in intenzivira glajenje las,lasje postanejo gladki in svileno mehki.Krema se uporablja skupaj z aparatom za ravnanje las in s sušilnikom za lase.
Sam fora je v tem,da pa dejankso ne piše,da je primeren,in,da zadostno zaščiti pred toploto(likalniki imajo tam 200C!!!)tko,da ne vem..no!
Rozica,daj ti,ki imaš ta hot glatt' napiši sestavine plis! wink.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#348 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 16 December 2005 - 12:15 AM

rea! na sami embalaži tega l'oreala piše, da ščiti lase pred toploto fena in likalnika. meni je všeč, cena je primerna, lasje so mehki, svetleči in svileni. pa še lepo ravni. eden izmed boljših proizvodov za ravnanje (sem pri drugi pakungi, kar se pri meni ne zgodi pogosto: vedno je nekaj novega kar moram probati)!
  • 0

#349 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 16 December 2005 - 12:58 AM

supergirl, se ti da prepisat sestavine?
  • 0

Jordan Belfort

#350 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 16 December 2005 - 10:37 AM

sestavine hot glatta:
aqua, cyclopentasiloxane, propylene glycol, hydroxypropyl guar, phenoxyetano, peg/ppg-17/18 dimethicone, behentrimonium chloride, amniomethyl propanol, trideceth-12, polyquaternium-4, xylose, dimethiconol, limonene, linaool, amodimethicone, carbomer, methylparaben, potatostarch modified, butylphenyl methylpropional, citronellol, cetrimonium chloride, citral, laureth-23, laureth-4, hexyl cinnamal, amyl cinnamal, parfum/fragrance biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#351 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 16 December 2005 - 10:55 AM

hvala za prišparano delo. ravno sedim prd računalnikom z l'orealovo roza flaško v rokah in namenom, da prepišem sestavine!!!!
  • 0

#352 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 16 December 2005 - 10:56 AM

sem ravno hotla napisat sestavine pa vidim da si me prehitela ;)
koliko sciti med likanjem ne vem, ker si jaz las ne likam, hot glat si nanesem samo spredaj na lase (imam postopno postrizene in ful tanke tko da so se mi vcas kr mal kravzlale tko na easy, zdaj pa ne vec)
  • 0

#353 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 17 December 2005 - 11:27 AM

no, a bo kdo ocenu sestavine al sm brezveze prepisvala biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#354 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 17 December 2005 - 11:29 AM

Sicer se Sonchika bolj spozna na tole in bo ona ocenila, vendar pa se meni zadeva ne zdi nič posebnega, pač silikoni za mehkobo in zaščita pred visokimi temperaturami. Vsaj škodljivih alkoholov ne vsebuje kot večina sorodnih izdelkov.
  • 0

#355 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 17 December 2005 - 11:31 AM

QUOTE(*pikica*)
no, a bo kdo ocenu sestavine al sm brezveze prepisvala biggrin.gif

Sej so že ocenjene v temi sestavine.
  • 0

Jordan Belfort

#356 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 17 December 2005 - 12:51 PM

aha hvala grem pogledat wink.gif
  • 0

#357 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 19 December 2005 - 01:39 PM

Ker vedno znate dobro svetovat, je tuki še moje vprašanje... sicer Tigi-jevih proizvodov nikoli nisem uporabljala, ker pa kar prejema pohvale, se odločam da bi si tudi js kupila kaj njihovega AMPAK tuki rabim zdej vaš nasvetek laugh.gif Kateri balzam/regenerator/masko skratka karkoli se izpere priporočate za dolge, izsušene lase..nekaj da jih "nahrani", sej veste kaj mislim biggrin.gif Sej vem da ste se o tem že dosti razpisale, ampak vseeno...povzetek :hello1:
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#358 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 19 December 2005 - 02:00 PM

Jaz bi ti še vedno priporočala Oatmeal & Honey šampon in balzam, ker sta zelo nežna, naravna, polna vlažilnih in hranilnih sestavin, naravnih olj in proteinov.

Tudi šampon in balzam Self Absorbed sta baje čudovita, s tem da imata šampona Oatmeal & Honey in Self Absorbed skoraj isti ceni, Self Absorbed balzam pa je kar za pol cenejši kot Oatmeal & Honey.

Moram pa rečt, da ti Tigijevi šamponi nimajo tistih umetnih dodatkov za mehkobo las (v smislu kakšnih silikonov) in boš mogoče ugotovila, da imaš po kakšnem veliko slabšem sintetičme šamponu bolj mehke lase kot pa po kakšnem res kvalitetnem Tigijevem šamponu ... ampak naj te to ne zavede. Sicer pa itak verjetno po šamponiranju uporabiš balzam in Tigijevi balzami izvrstno zmehčajo lase in jih naredijo res svilene. wink.gif
  • 0

#359 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 19 December 2005 - 02:10 PM

O DiLeMa, ma ti si čisti profi thumbup.gif ! Ko bom zajadrala v frizerski bom prečekirala, ampak sem prej hotla še kako mnenje slišat, da mi ne bi frizerka kar nekaj podtaknila :tongue3: Za šampon nisem glih prepričana, ker mam bolj mastne lase, pa moram bolj gledat kaj si napacam na lasišče, kvaliteten balzam pa mi je nuja! Kaj pa cene od teh dveh balzamov ki si jih omenla?
  • 0

#360 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 19 December 2005 - 02:13 PM

Ups ne...cene sem najdla na spletni strani, tko da je že OK :headbang:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users