da je obraz res ociscen, skripajoc in izsusen
Gel / pena za umivanje obraza
Posted 11 February 2010 - 08:50 PM
Posted 11 February 2010 - 09:12 PM
Meni najbolj ustreza mleko od alverde, ampak to verjetno zato, ker full dobro sčisti kožo, ampak ne pusti zategajoče, suhe kože, kar pa tebe itak ne moti. Uporabljam ga pa tako, da ga vtrem v vlažno kožo in potem sperem z vodo (ne npr. samo z vato na suho kožo).
Posted 11 February 2010 - 10:01 PM
Posted 11 February 2010 - 10:04 PM
Posted 11 February 2010 - 10:18 PM
Piquet, tega pa se nisem imela, sklepam da je dokaj agresivno? Kako pa kaj vpliva na ogrce, mozoljcke?
Posted 11 February 2010 - 10:20 PM
Piko, kaj pa ta novi Schellerjev gel granatno jabolko? Meni sicer še zdaleč ni tako všeč, kot prejšnji, grozno mi izsuši kožo, ampak če tebe ne moti ...
Drugače je meni Nuxe-ov Reve de Miel zakon, ampak je precej nežen.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 February 2010 - 02:13 AM
Za škripajoč filing na obrazu je odličen gel za umivanje od Vichy-ja iz nove linije Essentielles.
Nudil ti bo tudi pekoč občutek v očeh in nosu.
Meni je pa the best Mandelj/Jabolko olje za umivanje obraza od L'Occitane, zgolj tak, da omenim.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 February 2010 - 02:54 AM
Nila hvala, ampak mislim, da si me narobe razumela. Jaz imam rada suho, zategajoco kozo
Piquet, tega pa se nisem imela, sklepam da je dokaj agresivno? Kako pa kaj vpliva na ogrce, mozoljcke?
Piko, sem te kar prav razumela, mogoče sem nerodno zapisala.
Posted 12 February 2010 - 09:28 AM
Fluffy The Stud Eater, to je iz vrtnicne linije? Dvomim, da mi bo vsec, ker me vonj vrtnic grozno moti, prav ogaben mi je. Pa tudi tega pekocega obuctka ne zelim, ker imam dokaj obcutljivo kozo.
Iscem nemogoce?
Kako je s trdimi mili, je katera ze prakticirala uporabo le teh za obraz?
Posted 12 February 2010 - 09:31 AM
Am, nimam pojma kako agresiven je. Samo vem, da me je svinjsko zategovalo ko sem ga uporabil in sem bil posledicno ves vesel ker mi je iz koze scuzal vso mast.
Tudi mozoljev meni ni delal.
EDIT: Glede agresivnosti.. Pomnim malo pekočega filinga.
Posted 12 February 2010 - 05:04 PM
Posted 12 February 2010 - 07:01 PM
Nudil ti bo tudi pekoč občutek v očeh in nosu.
Seksi.
Enako.
Ta Neutrogenin gel meni izsuši za popizdit.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 February 2010 - 07:36 PM
Sem pogledala ocene Neutrogene, nekaj punc je imelo slabe izkusnje, v smislu, da so dobile napad mozoljev. Me je se bolj odvrnilo, ker imam zadnje 3 mesce kozo dobesedno v razsulu, nevem kaj je narobe, tako hudo ni bilo se nikoli
_Planet_ jaz teh problemov nimam, z dodatnim mascenjem. Edina stvar v negi, ki mi izsusi kozo, je cistilni gel. Seveda zraven porabljam izdelke, ki mi kozo dodatno vlazijo (krema, tonik, maske...) Drugo bi bilo, ce bi npr uporabljala se kaksne kisline, matirne kreme, cistilne zadeve, ki bi res ornk izsusile (oz posledicno zmastile) kozo.
Se vedno bolj nagibam k uporabi trdih mil, za telo so mi super, trenutno sem na loccitanovem, mandljevo mleko. Krasno se speni, res naredi tako gosto, bogato peno, pa se koza lepo skripa ob spiranju
Bom dala ob priliki kakega ocenit, bodo poznavalke povedale, ce bi bil primeren tudi za nego obraza.
Posted 12 February 2010 - 07:39 PM
_Planet_ jaz teh problemov nimam, z dodatnim mascenjem. Edina stvar v negi, ki mi izsusi kozo, je cistilni gel. Seveda zraven porabljam izdelke, ki mi kozo dodatno vlazijo (krema, tonik, maske...) Drugo bi bilo, ce bi npr uporabljala se kaksne kisline, matirne kreme, cistilne zadeve, ki bi res ornk izsusile (oz posledicno zmastile) kozo.
Aha, ok pol.
pa se koza lepo skripa ob spiranju
Pa smo spet pri skripanju.
: )
Posted 12 February 2010 - 10:16 PM
Posted 13 February 2010 - 10:46 AM
Posted 14 February 2010 - 12:16 PM
Se en off topic, tista tema Kaj ste uporabile za nego obraza (telesa, las...) se mi zdi totalno nepotrebna, a dejansko koga zanima s cim se je kdo umil in ponegoval? Zakaj bi kdo sploh pisal, kaj je uporabil, itak imamo druge teme za izdelke, kjer se lahko pokomentira uporabo le teh. Pa ponavadi imajo tisti, ki pisejo v to temo, non stop isto nego, mogoce je kak korak na vsake 3 dni drugacen. Je tudi motece, ko vpises v iskalnik kak izdelek, pa je potem 80% rezultatov iskanja samo v tej temi. Toliko o tem. Osebno mnenje. Over and out
Mogoce sem pa samo jaz butasta, in ne vidim prave velicine v teh temah
Off topic se pise z velikostjo 1?
Posted 14 February 2010 - 12:33 PM
Meni pa je bil od trdih mil za obraz v redu samo Porridge, ker je res kremast in dobro očisti, ampak ne izsušuje pretirano, pa notri ima ovsene kosmiče za piling. Joj, pa preeečudovito diši po vanili pudingu in še nečem, tak topek dojenčkast vonj, njamzi. Ostali so mi vsi čisto preveč izsušujoči in škripajoči za obraz, aja, ok, tisti I Should Coco bi bil tudi v redu, je tudi bolj kremast in vsebuje kokosove kosmiče za piling.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users