da je obraz res ociscen, skripajoc in izsusen

Posted 11 February 2010 - 09:12 PM

Posted 11 February 2010 - 10:01 PM

Posted 11 February 2010 - 10:04 PM

Posted 11 February 2010 - 10:18 PM
 Alverde mleko pa uporabljam kot prvi korak, manjka mi torej samo drugi korak, gel.
 Alverde mleko pa uporabljam kot prvi korak, manjka mi torej samo drugi korak, gel. 

Posted 11 February 2010 - 10:20 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh

Posted 12 February 2010 - 02:13 AM

Posted 12 February 2010 - 02:54 AM
 Alverde mleko pa uporabljam kot prvi korak, manjka mi torej samo drugi korak, gel. Razumem, da ti rabiš zategajoč občutek, ki pa ga - kot sem želela napisati - mleko od alverde ne nudi (čeprav odlično očisti).
 Razumem, da ti rabiš zategajoč občutek, ki pa ga - kot sem želela napisati - mleko od alverde ne nudi (čeprav odlično očisti).   

Posted 12 February 2010 - 09:28 AM

Posted 12 February 2010 - 09:31 AM

Posted 12 February 2010 - 05:04 PM

Posted 12 February 2010 - 07:01 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh

Posted 12 February 2010 - 07:36 PM

Posted 12 February 2010 - 07:39 PM

Posted 12 February 2010 - 10:16 PM

Posted 13 February 2010 - 10:46 AM

Posted 14 February 2010 - 12:16 PM

Posted 14 February 2010 - 12:33 PM
 Mislim, da je najmanjša količina pri trdih milih 100 gramov, če se motim, naj me katera popravi. Sicer pa če ti cela Lush filozofija in vonji ne ustreza, pol brezveze, da se neki siliš. Jaz sem vanj zaljubljena in skoraj vse mi noro dobro diši. Drugače pa ima moja sestrična, ki ima občutljivo in zelo probmenatično kožo, za umivanje obraza njihovo Yummy Yummy Yummy kremo za prhanje, ki vsebuje zmečkane jagode in nekaj olj, ni čisto nič mastna, je pa lepo kremasta in ne izsušuje, pa naravnost prečudovito diši po jagodah, vaniliji, tak topek, sladkast vonj, ampak tudi dokaj močen, še pol ure po nanosu vonjaš jagode (ampak ni umeten vonj).
 Mislim, da je najmanjša količina pri trdih milih 100 gramov, če se motim, naj me katera popravi. Sicer pa če ti cela Lush filozofija in vonji ne ustreza, pol brezveze, da se neki siliš. Jaz sem vanj zaljubljena in skoraj vse mi noro dobro diši. Drugače pa ima moja sestrična, ki ima občutljivo in zelo probmenatično kožo, za umivanje obraza njihovo Yummy Yummy Yummy kremo za prhanje, ki vsebuje zmečkane jagode in nekaj olj, ni čisto nič mastna, je pa lepo kremasta in ne izsušuje, pa naravnost prečudovito diši po jagodah, vaniliji, tak topek, sladkast vonj, ampak tudi dokaj močen, še pol ure po nanosu vonjaš jagode (ampak ni umeten vonj).0 members, 2 guests, 0 anonymous users