Jump to content

Photo

Gel / pena za umivanje obraza

• Please log in to reply
925 replies to this topic

#341 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 11 February 2010 - 08:50 PM

QUOTE(piko*biko @ 11. 2. 2010 - 20:34) View Post

da je obraz res ociscen, skripajoc in izsusen biggrin.gif

laugh.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

• Guests

Posted 11 February 2010 - 09:12 PM

Ooo, piko*biko! Tebe pa že dolgo nisem videla na forumu. smile.gif

Meni najbolj ustreza mleko od alverde, ampak to verjetno zato, ker full dobro sčisti kožo, ampak ne pusti zategajoče, suhe kože, kar pa tebe itak ne moti. Uporabljam ga pa tako, da ga vtrem v vlažno kožo in potem sperem z vodo (ne npr. samo z vato na suho kožo).
  • 0

#343 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 11 February 2010 - 10:01 PM

Ne vem, ce ga se vedno prodajajo ampak mene je tale zelo zadovoljujoce izsusil, ko sem ga uporabljal pred leti.

IPB Image
  • 0

#344 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 February 2010 - 10:04 PM

.
  • 0

#345 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 11 February 2010 - 10:18 PM

Nila hvala, ampak mislim, da si me narobe razumela. Jaz imam rada suho, zategajoco kozo smile.gif Alverde mleko pa uporabljam kot prvi korak, manjka mi torej samo drugi korak, gel.
Piquet, tega pa se nisem imela, sklepam da je dokaj agresivno? Kako pa kaj vpliva na ogrce, mozoljcke?
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#346 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 11 February 2010 - 10:20 PM

Piko, kaj pa ta novi Schellerjev gel granatno jabolko? Meni sicer še zdaleč ni tako všeč, kot prejšnji, grozno mi izsuši kožo, ampak če tebe ne moti ...

Drugače je meni Nuxe-ov Reve de Miel zakon, ampak je precej nežen.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#347 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 February 2010 - 02:13 AM

Za škripajoč filing na obrazu je odličen gel za umivanje od Vichy-ja iz nove linije Essentielles.
Nudil ti bo tudi pekoč občutek v očeh in nosu.

Meni je pa the best Mandelj/Jabolko olje za umivanje obraza od L'Occitane, zgolj tak, da omenim.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 12 February 2010 - 02:54 AM

QUOTE(piko*biko @ 11. 2. 2010 - 22:18) View Post

Nila hvala, ampak mislim, da si me narobe razumela. Jaz imam rada suho, zategajoco kozo smile.gif Alverde mleko pa uporabljam kot prvi korak, manjka mi torej samo drugi korak, gel.
Piquet, tega pa se nisem imela, sklepam da je dokaj agresivno? Kako pa kaj vpliva na ogrce, mozoljcke?

Piko, sem te kar prav razumela, mogoče sem nerodno zapisala. smile.gif Razumem, da ti rabiš zategajoč občutek, ki pa ga - kot sem želela napisati - mleko od alverde ne nudi (čeprav odlično očisti). wink.gif
  • 0

#349 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 12 February 2010 - 09:28 AM

Jinadaze, grantano jabolko mi ni ustrezalo, se ne spomnim, kaj je bilo narobe, mogoce vonj?
Fluffy The Stud Eater, to je iz vrtnicne linije? Dvomim, da mi bo vsec, ker me vonj vrtnic grozno moti, prav ogaben mi je. Pa tudi tega pekocega obuctka ne zelim, ker imam dokaj obcutljivo kozo.
Iscem nemogoce?
Kako je s trdimi mili, je katera ze prakticirala uporabo le teh za obraz?

surrender.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#350 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 12 February 2010 - 09:31 AM

QUOTE(piko*biko @ 11. 2. 2010 - 22:18) View Post

Am, nimam pojma kako agresiven je. Samo vem, da me je svinjsko zategovalo ko sem ga uporabil in sem bil posledicno ves vesel ker mi je iz koze scuzal vso mast. laugh.gif

Tudi mozoljev meni ni delal.

EDIT: Glede agresivnosti.. Pomnim malo pekočega filinga.
  • 0

#351 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 12 February 2010 - 04:56 PM

Piko: KLIK KLIK glede Neutrogene

D jo je mel. Bil kar zadovoljen. kolikor se spominjam, naj bi imel manj nečistoč.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#352 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 12 February 2010 - 05:04 PM

Piket in Piko : ), se vama koza po izdatnem izsusevanju ne mascuje z dvojno dozo mascobe? Vem, da dokler sem svojo mastno kozo na obrazu cistila in obdelovala tako, da je skripala od cistoce se mi je izdatno mascevala. Ko sem izbrala neznejsa, a se vedno ucinkovita cistila, sem se sicer tezko navadila na odsotnost skripajocega efekta, ampak kozi je pa nad dolgi rok koristilo.
  • 0

#353 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 12 February 2010 - 07:01 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 12. 2. 2010 - 2:13) View Post

Nudil ti bo tudi pekoč občutek v očeh in nosu.

Seksi. laugh.gif

QUOTE(_Planet_ @ 12. 2. 2010 - 17:04) View Post
Vem, da dokler sem svojo mastno kozo na obrazu cistila in obdelovala tako, da je skripala od cistoce se mi je izdatno mascevala. Ko sem izbrala neznejsa, a se vedno ucinkovita cistila, sem se sicer tezko navadila na odsotnost skripajocega efekta, ampak kozi je pa nad dolgi rok koristilo.

Enako.

Ta Neutrogenin gel meni izsuši za popizdit.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#354 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 12 February 2010 - 07:36 PM

Sem danes gledala Neutrogeno, pa so imeli 3 razlicna cistila v gelu, na koncu nisem nic vzela. Me skrbi, ker je vse anti spots, anti shine, anti oil... vem, da to izsusi, ampak se bojim, da bi bilo preagresivno za mojo obcutljivo kozo.
Sem pogledala ocene Neutrogene, nekaj punc je imelo slabe izkusnje, v smislu, da so dobile napad mozoljev. Me je se bolj odvrnilo, ker imam zadnje 3 mesce kozo dobesedno v razsulu, nevem kaj je narobe, tako hudo ni bilo se nikoli sad.gif

_Planet_ jaz teh problemov nimam, z dodatnim mascenjem. Edina stvar v negi, ki mi izsusi kozo, je cistilni gel. Seveda zraven porabljam izdelke, ki mi kozo dodatno vlazijo (krema, tonik, maske...) Drugo bi bilo, ce bi npr uporabljala se kaksne kisline, matirne kreme, cistilne zadeve, ki bi res ornk izsusile (oz posledicno zmastile) kozo.

Se vedno bolj nagibam k uporabi trdih mil, za telo so mi super, trenutno sem na loccitanovem, mandljevo mleko. Krasno se speni, res naredi tako gosto, bogato peno, pa se koza lepo skripa ob spiranju smile.gif
Bom dala ob priliki kakega ocenit, bodo poznavalke povedale, ce bi bil primeren tudi za nego obraza.
  • 0

#355 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 12 February 2010 - 07:39 PM

QUOTE(piko*biko @ 12. 2. 2010 - 19:36) View Post

_Planet_ jaz teh problemov nimam, z dodatnim mascenjem. Edina stvar v negi, ki mi izsusi kozo, je cistilni gel. Seveda zraven porabljam izdelke, ki mi kozo dodatno vlazijo (krema, tonik, maske...) Drugo bi bilo, ce bi npr uporabljala se kaksne kisline, matirne kreme, cistilne zadeve, ki bi res ornk izsusile (oz posledicno zmastile) kozo.

Aha, ok pol. ;)

QUOTE(piko*biko @ 12. 2. 2010 - 19:36) View Post

pa se koza lepo skripa ob spiranju smile.gif

Pa smo spet pri skripanju. laugh.gif

: )
  • 0

#356 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 12 February 2010 - 08:26 PM

QUOTE(_Planet_ @ 12. 2. 2010 - 17:04) View Post
Piket in Piko : ), se vama koza po izdatnem izsusevanju ne mascuje z dvojno dozo mascobe?

Uhm, niti ne. Jaz sem sicer Neutrogeno uporabljal samo pred spanjem. Zjutraj pa šelerja ki mi se pomiri kozo.
  • 0

#357 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 12 February 2010 - 10:16 PM

Kaj pa Lusheva trda mila? Jst imam doma Coalface in mi je kul. Samo ga sedaj pozimi ne uporabljam, ker mi malo izsušuje kožo (kar itak naredi večina trdih mil), drugače mi je pa kul. Kožo ornk spuca, te mal zateguje po njem.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#358 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 February 2010 - 10:46 AM

^^What she said. Men je drugač Fresh Farmacy še zmer eden izmed najljubših.
  • 0

#359 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 14 February 2010 - 12:16 PM

Sem pobrskala po iskalniku za temi mili. Malo me skrbijo etericna olja, ceprav naj nobeno ne bi drazilo koze? Nevem, imam nek odpor do Lusha, ker je vse tako umetno, ze cela trgovina smrdi, pa tiste zelene zajfe pa modri samponi... Ampak vas je veliko zadovoljnih s temi mili, tako da bom vseeno poskusila se s tem. Zanima me, ce lahko za zacetek kupim po gram vsakega mila, mislite da mi bodo ustregli ali je kaka mimimalna kolicina, ki jo moras vzet?

Se en off topic, tista tema Kaj ste uporabile za nego obraza (telesa, las...) se mi zdi totalno nepotrebna, a dejansko koga zanima s cim se je kdo umil in ponegoval? Zakaj bi kdo sploh pisal, kaj je uporabil, itak imamo druge teme za izdelke, kjer se lahko pokomentira uporabo le teh. Pa ponavadi imajo tisti, ki pisejo v to temo, non stop isto nego, mogoce je kak korak na vsake 3 dni drugacen. Je tudi motece, ko vpises v iskalnik kak izdelek, pa je potem 80% rezultatov iskanja samo v tej temi. Toliko o tem. Osebno mnenje. Over and out smile.gif

Mogoce sem pa samo jaz butasta, in ne vidim prave velicine v teh temah
Off topic se pise z velikostjo 1?

• 0

#360 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 February 2010 - 12:33 PM

V Lushu je vse umetno? To pa ne bo držalo, Lush uporablja v svojih kozmetičnih pripravkih ogromno svežega sadja in zelenjave, raznih rastlinskih ekstraktov in olj, barvila in dišave so naravni, itd. En gram mila ti zagotovo ne bodo dali, si sploh predstavljaš, kako nenormalno mikro mali košček je to? laugh.gif Mislim, da je najmanjša količina pri trdih milih 100 gramov, če se motim, naj me katera popravi. Sicer pa če ti cela Lush filozofija in vonji ne ustreza, pol brezveze, da se neki siliš. Jaz sem vanj zaljubljena in skoraj vse mi noro dobro diši. Drugače pa ima moja sestrična, ki ima občutljivo in zelo probmenatično kožo, za umivanje obraza njihovo Yummy Yummy Yummy kremo za prhanje, ki vsebuje zmečkane jagode in nekaj olj, ni čisto nič mastna, je pa lepo kremasta in ne izsušuje, pa naravnost prečudovito diši po jagodah, vaniliji, tak topek, sladkast vonj, ampak tudi dokaj močen, še pol ure po nanosu vonjaš jagode (ampak ni umeten vonj).

Meni pa je bil od trdih mil za obraz v redu samo Porridge, ker je res kremast in dobro očisti, ampak ne izsušuje pretirano, pa notri ima ovsene kosmiče za piling. Joj, pa preeečudovito diši po vanili pudingu in še nečem, tak topek dojenčkast vonj, njamzi. Ostali so mi vsi čisto preveč izsušujoči in škripajoči za obraz, aja, ok, tisti I Should Coco bi bil tudi v redu, je tudi bolj kremast in vsebuje kokosove kosmiče za piling.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users