Jump to content

Photo

IŠČEM

• Please log in to reply
1135 replies to this topic

#341 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 November 2007 - 08:47 PM

Hvala. smile.gif
  • 0

#342 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 16 December 2007 - 12:53 PM

iscem eno dobro vijolcno maskaro, mora bit lep odtenek vijolcne, da lepo izpade na trepalnicah, zazeljeno je da je maskara volumenska, drugih zahtev niti nimam. sm slisala pohvale za ysl-ovo, a jo mogoce kera ma? zazeljeni predlogi!
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#343 KittyKat

KittyKat

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 225 posts

Posted 16 December 2007 - 03:20 PM

QUOTE(piko*biko @ 16. 12. 2007 - 12:53) View Post

iscem eno dobro vijolcno maskaro, mora bit lep odtenek vijolcne, da lepo izpade na trepalnicah, zazeljeno je da je maskara volumenska, drugih zahtev niti nimam. sm slisala pohvale za ysl-ovo, a jo mogoce kera ma? zazeljeni predlogi!

Če ti kaj pomaga sem ravnokar v Evi prebrala, da ima Clarins novo maskaro Wonder Length in jo dobiš tudi v vijoličnem odtenku smile.gif
  • 0
Ni ti potrebno biti popoln, da bi bil popoln zame.

#344 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 16 December 2007 - 03:27 PM

ne pomaga, pa hvala useeno biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#345 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 December 2007 - 04:02 PM

Clarisnovo sem jaz imela (mislim da ne ravno iz te kolekcije), pa je slaba.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#346 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 16 December 2007 - 07:36 PM

ja sej, se nism slisala nobenih kritik (dobrih ali slabih) glede njihovih maskar, zato tut raj ne tvegam. tale ysl me matra, upam da se jav kksna zadovoljna uporabnica
  • 0

#347 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85907 posts

Posted 16 December 2007 - 08:42 PM

Pa saj je tukaj ocenjena. Jaz sem obupala nad iskanjem vijolične maskare, nazadnje sm kupila Dr. Hauschkino, pa ni to to. ermm.gif Edino Loreal Panoramic Curl je ful lep odtenek bordo-vijolične.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#348 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 16 December 2007 - 08:54 PM

joj hvala, vidis ko nic ne gledam biggrin.gif
so me kr mal razocarale ocene, kksne slike se ne bi branla... crna?
  • 0

#349 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 17 December 2007 - 03:43 PM

A?!

Jst sem imela YSL maskaro, a v črnem odtenku.

Povprašaj Adriane če ima še tisto Funkhauser vijolično maskaro, una je bla vpadljivo vijola barve.
Al pa če imajo še kje na zalogi Goshevo vijolično (to imam jst), ta mi je dobra.
Burjois ima tudi eno, ampak je precej slaba sama maskara, pa tudi barva je neočitna.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#350 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 17 December 2007 - 04:18 PM

Pa Dilema ima eno Diorjevo, če me spomin ne vara.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#351 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 December 2007 - 09:07 PM

crna, kero pa mas? to faux cils? kaksna se ti zdi drugac? a da lep volumen? lepo razcese?
tista funkhosuerjeva mi ni kej prevec usec, premocna vijolcna je, js bi mela temnejso, bolj globoko ermm.gif a se ti da slikat goshevo? kaksna se ti pa zdi gosheva glede volumna pa razcesevanja?
b. maskare pa tut men niso usec, nism slisala niti ene dobre stvari na njihov racun down.gif

sarah, a vijolcno ma dilema? da ji ne tezim za brezveze biggrin.gif
  • 0

#352 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 18 December 2007 - 09:40 PM

Mislim da! smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#353 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 18 December 2007 - 09:49 PM

Ja, js mam vijola Diorjevo Maximeyes, sam sem nekje slišala, da gre za LE in je tudi zadnč nism vidla v Limoniju. Drgač gre pa za fenomenalno maskaro, meni nardi full volumna in tudi zlo, zlo lepo priviha, celo podaljša, uglavnem enkraten efekt - pa nič ne zleplja ali grudi. Vijola je pa intenzivna, globok in nekje srednje temen odtenek (bolj temen, kot svetel) in se na trepalnicah kr konkretno vidi. Sicer ne na 10m, ampak če stoji nekdo ob tebi al pa se tko meniš s kom, se zihr opazi. Moj dečko je opazil v 0,5 sekunde, je takoj rekel a danes maš pa vojolčne trepalnce? =)
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#354 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 December 2007 - 09:54 PM

dilema, hvala ti za porocilo smile.gif zdej sm pa zalostna ko pravis da se je ne dobi vec sad.gif nimam srece cry.gif bom sla useen mal posnofat po trgovinah, mogoc jo pa kje se majo ermm.gif kdaj si jo pa ti kupila? pred kratkim al ze doug nazaj?
  • 0

#355 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 December 2007 - 09:55 PM

QUOTE(piko*biko @ 18. 12. 2007 - 21:07) View Post

crna, kero pa mas? to faux cils? kaksna se ti zdi drugac? a da lep volumen? lepo razcese?
tista funkhosuerjeva mi ni kej prevec usec, premocna vijolcna je, js bi mela temnejso, bolj globoko ermm.gif a se ti da slikat goshevo? kaksna se ti pa zdi gosheva glede volumna pa razcesevanja?
b. maskare pa tut men niso usec, nism slisala niti ene dobre stvari na njihov racun down.gif

Ja, imela sem Faux Cils, pa sem jo hitro vrgla v smeti (kupila malo rabljeno, pa me vseeno ni preveč navdušila). Sem jo pa ocenila no biggrin.gif , pa ni bla v vijola odtenku, če mogoče nisem napisala.

Gosheva je tudi bolj močna vijola, sicer na daleč in v sencu pride kot navadna temna (črna no) maskara, na soncu pa od blizu se pa opazi vijola ton. Bom probala slikat kmal ja.
Meni je sicer maskara všeč, ni pa najboljša, sploh me razočara pri volumnui, ker je treba žnj-krat pacat okoli. Pol so pa kje kake grudice pa to... Ampak meni odtehta zaradi barve, ker mi je fenomenalna. smile.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#356 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2007 - 09:55 PM

Piko, ful dolg jo že imam.

Sem šla zdle še gledat na Dior official site in je Maximeyes maskara tam samo v črnem, rjavem in modrem odtenku - vijola je bila očitno res samo LE, žal.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#357 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 December 2007 - 10:01 PM

aja crna sej si napisala oceno, kaj pravs da ma dlakice not? kao za podaljsanje? pa ful odpadajo? mogoce se pa samo ti nisi znala namazat hmm.gif biggrin.gif
gosheva pol odpade, ker se nimam casa zajebavat z mazanjem, nobena barva, pa nej bo se tako lepa, ne odtehta mojega dragocenega casa in zivcev biggrin.gif

dilema, no super, u made my day biggrin.gif ej ne, dej mi jo prodej, kaj pravs thumbup.gif
  • 0

#358 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 18 December 2007 - 10:03 PM

Piko, nima smisla, da jo prodam, ker je že stara tko eno leto. Še vedno je sicer presenetljivo uporabna (tle se definitivno vidi višja kvaliteta), ampak vseeno neb mela srca prodajat tko staro maskaro. tongue.gif
  • 0

#359 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 18 December 2007 - 10:04 PM

Kaj jst ne znam, jst sm guru za MU! tongue.gif

Mah čudne so ble t kucine, sploh ni zgledal lepo na ščetki, prej kot delikatna mučilna naprava za spraskanje očesne veznice blink.gif . Podaljšale ali pa zgostile pa vidno niso. To bi itak samo v primeru ko bi se jih dalo namestit ful enakomerno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#360 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 18 December 2007 - 10:08 PM

dilema, ce nimas srca prodajat, jo lahko tut podaris, lol biggrin.gif

jao crna, ti me ubijas, direkt v srce, pa sm ze mislla kok je ta ysl fajn, zdej pa tko pljuvas po njej cry.gif bom sla useen precekirat, punce, a ve se namazete v drogeriji, ko kupujete maskaro?
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users