Avtošola in inštruktorji
Posted 02 September 2008 - 06:04 PM

Posted 02 September 2008 - 09:02 PM

Mene še tudi zmatra kdaj bočno parkiranje, znam preveč na ven parkirat.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 September 2008 - 09:09 PM
eve, koga si pa mela v komisiji?
Ej, nimam pojma. Sem 2x delala izpitno in nobenkrat ne vem, kako se je pisal. Mi je tud malo pomagalo, da sem imela veze.

Haha, jst tud velikrat menam levo in desno in mi je inštruktor velikrat reku, da mi bo kar na roko napisu L in D, da si bom zapomnla.

Posted 02 September 2008 - 09:24 PM
PJ, jaz tudi nonstop menjam levo in desno pa sem v prvo naredila izpit. Ti dam en nasvet: iztegni palec in kazalec obeh rok. Vidiš - na levi roki se ti izpiše črka L

Ahaha, ta je dobra, drugač mam več fint. Ampak, da se spomnem s katero jem pa na keri roki nosim uro, preveč traja.

Posted 03 September 2008 - 08:00 AM

Posted 03 September 2008 - 10:58 AM
PJ, jaz tudi nonstop menjam levo in desno pa sem v prvo naredila izpit. Ti dam en nasvet: iztegni palec in kazalec obeh rok. Vidiš - na levi roki se ti izpiše črka L

mama ene moje sošolke dejansko tko vozi

Posted 04 September 2008 - 08:54 AM

Posted 04 September 2008 - 09:06 AM

Če dobiš Jakšeta bo kul. On je šef komisije in je car. Jaz sem ga imela.
Posted 04 September 2008 - 09:17 AM

Posted 04 September 2008 - 10:56 AM

Vse bo kul, resno. Tud če padeš, NI konec sveta, veš kolk večjih preizkušenj še bo v življenju? Znaš vozit, zaupaj v svoje sposobnosti, globoko dihaj, poskusi se skoncentrirat in boš super furala!! Spremljaj promet, fejst glej naokol in bodi pozorna na okolico, pa ne boš mela časa bit živčna.
Posted 04 September 2008 - 11:26 AM

Pri nas je blo vedno tko, da si vozil polno uro, jaz sem celo več, ker sem vozila ob 15h in je bila ober gneča, pa smo ene 10min "zamudili" na Roško. Pa pol te še malo "ocenjujejo" v avtu, pa govorijo kako je blo. Nisem še slišala no, da bi kdo vozil manj kot celo uro. Razen v primeru da ni naredil, pol znajo kar na sredi prekint

vuelvo a vos,
Posted 04 September 2008 - 11:31 AM
Jaz sem vozila tam nekje 35 minut. S tem, da mi ni bilo treba "obrniti na primernem mestu" in vozit po hitri cesti (takrat avtoceste pri nas še ni bilo). Ful je blo vse na easy, ker sem mela izpit ob 7h zjutraj in se je tip hotel izognit vsej gužvi pa me je peljal po lahkih, neprometnih cestah.
Posted 04 September 2008 - 11:32 AM
Posted 04 September 2008 - 02:14 PM
Govorim seveda za Ljubljano, vem pa da izpiti drugod niso tako zahtevni.
vuelvo a vos,
Posted 04 September 2008 - 02:28 PM
Mislim, da imate v LJ večjo gužvo in avtomatsko traja dlje. Jaz sem imela 50min vožnje z nekim običajnim prometom. Če bi bla ful gužva, bi se lahk furala tud 20 minut dlje. Ne rečem, da ni v Lj več prometa (vsekakor je), ampak verjetno zahtevnost na izpitih ni ravno blazno višja že v osnovi. To se zdej čuje tak, ko da drugje pa nardi vsak, ki mu rata zvozit brez da bi povzročil verižno trčenje. Pravila ocenjevanja so povsod enaka.
Posted 04 September 2008 - 02:35 PM

Sem bila pa prepričana da je prav zakonsko določeno, koliko mora trajat izpitna vožnja, pač ne glede na gužvo in vse. Očitno ni.
vuelvo a vos,
Posted 04 September 2008 - 02:39 PM
Je pa vožnja po LJ okol dveh/treh popoldne res prava preizkušnja za živce, lahko popizdiš zraven. Jaz sem sicer redko tam, a kadar sem, sem skor vedno ob taki uri.
Posted 04 September 2008 - 02:40 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 September 2008 - 02:45 PM
Posted 04 September 2008 - 02:47 PM

Ni pa rečeno, da te ne bi preganjali še malo naokoli, glede na to kake "štorije" so okoli teh ocenjevalcev

Eno znanko so vrgli denimo zato, ker je kao delovala nesigurna v svojo vožnjo. Pa se je z inštruktorjem pritožla, ker ni naredila niti ene (!) napake, pa je bilo bob ob steno.
Poleg tega, da te vedno lahko vržejo, ker ne gledaš dovolj v ogledala, kar je spet precej subjektivno - kolikokrat je "vsaj zadostno", pa do tega, da je punca ki je pred mano delala izpit pri mojem inštruktorju padla zato, ker so jo na Roški tako zaparkirali da ni mogla nikakor ven. Pa je spet padla pritožba, pa ni blo nič.

vuelvo a vos,
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users