Trači
Posted 01 March 2012 - 10:47 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 20 April 2012 - 12:32 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 20 April 2012 - 12:33 PM

After all this time?
Always.
Posted 20 April 2012 - 12:35 PM

Posted 20 April 2012 - 12:49 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 20 April 2012 - 01:28 PM

Posted 20 April 2012 - 01:32 PM
Podtaknili. Seriously?
Posted 20 April 2012 - 01:36 PM
Posted 29 May 2012 - 08:50 PM
Princ William: Na poročni dan sem zelo pogrešal svojo mamo
Princ William je med intervjujem s priznano ameriško novinarko Katie Couric razkril, da je na poročni dan zelo pogrešal svojo mamo, princeso Diano. Kot je pojasnil, se je na trenutek psihično pripravil, saj na poroki ni želel jokati.
Prince William je v omenjenem intervjuju razkril, da si je zelo želel, da bi njegova mama bila na njegovi poroki. Kot je razkril, ga je spomin na njegovo mamo žalostil, zato se je na poročni dan psihično pripravil. ''V bistvu sem se moral psihično pripraviti na to, da je ne bo tam. Bal sem se, da bi mi med poročnim obredom zadrhtela brada,'' je iskreno razkril princ William. ''Mislim, da bi na poroki resnično uživala. Upam, da bi bila na ta dan bila zelo ponosna. Resnično sem žalosten, ker nikoli ne bo spoznala Kate,'' je še dejal mladi prestolonaslednik.
Glede mame je spregovoril tudi princ Harry, ki se svoje mame tudi ljubeče spominja. ''Po vsej verjetnosti je imela najboljši razgled v dvorani. Res bi si želela biti tam,'' je dejal Harry in priznal, da je bil na poročni dan svojega brata zelo živčen. ''Vsi smo bili nervozni. V nas je bilo uprto na milijone oči. No, če sem iskren, na srečo bolj v Williama in Kate,'' je nagajivo dejal tretji v vrsti za prestol.

Posted 29 May 2012 - 08:54 PM

Posted 04 June 2012 - 10:30 PM

Obratno mislim za te babe

Saj ne vem zakaj objavljam, ampak rada bi povedala nekako kako si sebe nikoli ne predstavljam v taki družbi (karakterno mislim, vizualno itak ne bi "pasala" zraven

Pa sem dala kar v to temo, nisem vedela kam drugam bi "podturila".
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 05 June 2012 - 07:08 AM
Posted 05 June 2012 - 12:11 PM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 05 June 2012 - 12:30 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 05 June 2012 - 05:37 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 05 June 2012 - 06:31 PM
Mislim, da je to kar Katarina Benček. Soustanoviteljica Diamantk (
).
Ja, ona je.

Posted 05 June 2012 - 06:55 PM
Bruha se mi! Sploh ne morem gledat!
![]()
jst tud ne, prej kot na polovici sem ustavla...
kr neki, kje to sloh najdete

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users