Kje ste ga spoznale?
Posted 05 May 2008 - 08:45 AM
Najina zgodba se je začela natanko ob polnoči, na jezeru obsijanem z luno. Noč je bila kristalna in nebo posuto z zvezdami (videla sta se tako mali kot veliki voz). Oba dva sva se zatekla k jezeru razočarana nad življenjem in dajala naju je nespečnost. Bilo je to zelo čudno, saj sva bila oba prvič na tem jezeru in, ko sva se potem pogovarjala, kako sva se znašla prav tam, je bil odgovor obeh, da naju je vlekla neka neznana magnetna sila), na kratko, čutila sva se s celim telesom.
Ko sva si po potki ob jezeru prihajala nasproti, sva oba kar drgetala, saj nisva vedela, ali je to najin začetek ali konec. V naslednjem trenutku pa je oba obsijal mesec in brez besed sva si planila v objem, se strastno poljubljala in se ljubila na mehkem mahu. Šele po tem dejanju, sva spregovorila prve besede. Njegove so bile: tebe sem čakal.
Tega bo kmalu osem let in od takrat sva nerazdružljiva.
Posted 05 May 2008 - 08:49 AM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 05 May 2008 - 02:03 PM
V resnici sem bila pa rahlo okajena, ko sem ga spoznala, on pa je imel punco. Potem me je peljal domov in, ko sem se kobacala iz avta, sem se spotaknila in sem padla ter mu pokazala pol riti.

Posted 05 May 2008 - 02:09 PM

Midva sva se pa na netu našla (oh kako neobičajno....). Sicer sva se pogovarjala že prej (ko sva bila oba zasedena), potem sva pa imela dolgo pavzo od IRCa in sva enkrat slučajno spet hkrati gor prišla. Pa sva si na hitro izmenjala telefonsko in začela čvekat po telefonu. Pa ko sva šla prvič ven, sploh niso iskrice laufale. Šele po nekaj zmenkih se je neki začelo kresat. Sicer pa če bi naju po prvem zmenku vprašal, ali bova šla še kdaj ven, bi oba takoj odgovorila NE. Sam pol sva se mal bolj spoznala pa je zalaufalo 100/h
Posted 05 May 2008 - 02:19 PM
Posted 05 May 2008 - 02:26 PM

Midva sma se sicer intenzivneje spoznala na plesnih za maturanca, ker je od moje prijateljice brat.
Ampak prvič sma prišla v kontakt ko je bil naš šofer z ene žurke in sem mu v močno vinjenem stanju razlagala precejšnje bedarije (čeprav pravi sedaj, da to počnem tudi v treznem stanju)...vsemogoče tudi to, da hočem da mi kupi modrček in katere številke

Posted 05 May 2008 - 04:45 PM

Posted 05 May 2008 - 08:55 PM

Posted 05 May 2008 - 08:59 PM

dobr da me je prjatlca tja spravla da sm ga spoznala

Posted 06 May 2008 - 12:41 PM
Posted 06 May 2008 - 01:46 PM

Posted 06 May 2008 - 02:25 PM
No...potem so pa minila leta in fantek je zrastel in ratu zlo postaven. Skupaj sva pa zdej že 8 let...neki takega. Ne vem točnega datuma, kdaj sva začela.
Posted 06 May 2008 - 03:41 PM
Posted 06 May 2008 - 04:01 PM
Zanimivo mi je to da so nama obema doma težili kdaj bova šla delat CPP in da sva se pol odločla za isti datum. Eni bi rekli usoda...
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 May 2008 - 07:42 PM
Posted 06 May 2008 - 09:08 PM

Posted 07 May 2008 - 07:28 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 May 2008 - 08:24 PM
Js pa mojga poznam že ful časa. V oš sem hodila z njegovim ful dobrim prjatlom in smo bli zlo velik skupi, on pa se je dopadu eni moji prjatlci. Pol na srednji šoli sva bla na isti, pa sva sam včasih kšno rekla. Ko sm se razšla z njegovim prjatlom me je mimogrede še postavu na trdna tla, da ne zame ne zanjga, to ni blo več to. Pol je dobu on eno ful hudičevo punco, ki ga res ni nikamor pustila in se zato ene 3 leta sploh nismo slišal. Mela sm njegov msn sam ga nikol ni blo, ker pač ni mel časa (vsak prosti trenutek je bil s punco). Nikoli mi ni bil neki všeč, bil pa je zmeri ful dobr človek za pogovort se, res je znal poslušat in kdaj sva se ful pogovarjala na hodniku, al pa če sva se kje srečala. Dobro leto nazaj pa sta šla s tisto punco narazen, ker pač res ni blo več vzdržno, kakšen odnos sta mela(vsaj za moje pojme). Js sm takrat še mela druzga fanta, k sm pa itak že od začetka vedla, d se mava fajn kaj več pa ne bo, kasnej sva si priznala, da sva mela tud neki postranskih avantur. In enkrat sva se ful skregala kar ni mel nikoli časa zame.
Srečanje:
Pa se mi tko zvečer prijavi T. na msn in se začneva ful pogovarjat. Se zmenva za en čaj (nism vedla d nima več punce). In sem šla, sam zato, da bi fantu (takratnemu) dokazla, da mam tud brez njega kaj počet. Pa je biu fajn čajčk in pogovor, in priznam takrat sem prvič neki vidla na njem, kar še nikoli prej nisem. Opazla sm, da ma lepe oči, dolge trepalnice. Slednje sm mu tudi omenila pa sm ga ful v zadrego spravla

V naslednjih dneh sem razmišljala o tem kako naj R.-ju povem, da nimam kaj več z njim iskat in ko sem fajn splanirala, da mu povem v ponedeljek, da bo pač zame manj stresno. Pa me je prehitel in mi v smsu povedal, da noče bit z mano. Kasnej, ko me je še 3 mesce prepričeval, da je bla napaka, da me je sploh pustu, je razložu, da to zato, da ga nebi hotla v nasprotno prepričat.
V tem tednu sm se s T. vidla skor vsak dan, je rabu zvezek, sem mu posodla pas, ... Sem se poskusla sprijaznit, da ga pač ne zanimam in čakala vikend, da bo spet žur in ga mogoče srečam (izgovor, da si ga bom takrat upala vprašat zakaj ni šel z mano). Bla je sobota, bil je žur, alkohol in poun mehur. ZAto sem odšla na wc, ženski je bil poln, moški pa prazn in itak se je dal komot neopazno mimo pisoarja. Vidla sem, da je tam T. zato sm raje pohitela mimo. Opravila svoje, stopila iz wc-ja in pred vrati je stal on, mi zamomljal neki v smislu, da me je počakal, da ne bi kdo kej reku (kaj počnem na moščem wc-ju). Js pa vsa v elementu razlagam, da pol če je pa zato tam, si doma pa še kr roke tam umila, ker na ženskem itak ni brisač,... Pač sem nakladala, da bi prikrila zadrego. Nakar me je sunkovito potegnil k sebi in me poljubil in ni nhal dokler ni truma kretenov vdrla, da bi vidla kaj se dogaja, ker ja pač nekdo oznnil, da se na wcju nekdo dol daje

Posted 07 May 2008 - 09:42 PM
Predodna zgodba.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users