Jump to content

Photo

Kje ste ga spoznale?

• Please log in to reply
395 replies to this topic

#341 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 05 May 2008 - 08:45 AM

Najina zgodba se je začela natanko ob polnoči, na jezeru obsijanem z luno. Noč je bila kristalna in nebo posuto z zvezdami (videla sta se tako mali kot veliki voz). Oba dva sva se zatekla k jezeru razočarana nad življenjem in dajala naju je nespečnost. Bilo je to zelo čudno, saj sva bila oba prvič na tem jezeru in, ko sva se potem pogovarjala, kako sva se znašla prav tam, je bil odgovor obeh, da naju je vlekla neka neznana magnetna sila), na kratko, čutila sva se s celim telesom.

Ko sva si po potki ob jezeru prihajala nasproti, sva oba kar drgetala, saj nisva vedela, ali je to najin začetek ali konec. V naslednjem trenutku pa je oba obsijal mesec in brez besed sva si planila v objem, se strastno poljubljala in se ljubila na mehkem mahu. Šele po tem dejanju, sva spregovorila prve besede. Njegove so bile: tebe sem čakal.

Tega bo kmalu osem let in od takrat sva nerazdružljiva.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#342 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 05 May 2008 - 08:49 AM

laugh.gif Tista o velikem in malem vozu je najboljša, pa ljubljenju na mahu thumbup.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#343 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 05 May 2008 - 02:03 PM

V resnici sem bila pa rahlo okajena, ko sem ga spoznala, on pa je imel punco. Potem me je peljal domov in, ko sem se kobacala iz avta, sem se spotaknila in sem padla ter mu pokazala pol riti. laugh.gif Skratka nič romantičnega, se pa imava že 8 let fuuul fajn in zelo rada.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#344 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 05 May 2008 - 02:09 PM

Kok sta vidva facona smile.gif

Midva sva se pa na netu našla (oh kako neobičajno....). Sicer sva se pogovarjala že prej (ko sva bila oba zasedena), potem sva pa imela dolgo pavzo od IRCa in sva enkrat slučajno spet hkrati gor prišla. Pa sva si na hitro izmenjala telefonsko in začela čvekat po telefonu. Pa ko sva šla prvič ven, sploh niso iskrice laufale. Šele po nekaj zmenkih se je neki začelo kresat. Sicer pa če bi naju po prvem zmenku vprašal, ali bova šla še kdaj ven, bi oba takoj odgovorila NE. Sam pol sva se mal bolj spoznala pa je zalaufalo 100/h
  • 0

#345 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 May 2008 - 02:19 PM

Mene je Matej ujagal na tem forumu - slučajno ga je našel in se je baje med branjem mojih prispevkov ful zabaval, sem mu takoj padla v oči in me je kontaktiral preko MSN. Tam sva intenzivno čvekala ene 14 dni, potem pa je prišel en petek v mesto in sva se spoznala. Jaz sem bila dokaj nalita, sem mu na enem kotnem kavču v kafiču slonela na rami in mu kvasla totalne bedarije, on se je pa smejal. Potem se je nagnil k men in sva se lupčkala ko nora. Vmes sem mu še v svojem vinjenem razpoloženju rekla, da ima vonj po suhih slivah (pa je izredno lepo dišal, ampak pač men je blo smešno kej tazga rečt in se iz tega še zdej hecava). Potem me je peljal k avtu in sva se še mal lupčkala, pa dobila sem ful lepo vrtnco, potem pa ... ja nč, domov me je odpeljal, naslednje jutro me je pa poklical, če bi šla zvečer z njim na laški grad na sprehod. Sva šla in od takrat se mava noro rada že več kot dve leti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#346 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 05 May 2008 - 02:26 PM

Ful svetovno to z nalitostjo laugh.gif

Midva sma se sicer intenzivneje spoznala na plesnih za maturanca, ker je od moje prijateljice brat.
Ampak prvič sma prišla v kontakt ko je bil naš šofer z ene žurke in sem mu v močno vinjenem stanju razlagala precejšnje bedarije (čeprav pravi sedaj, da to počnem tudi v treznem stanju)...vsemogoče tudi to, da hočem da mi kupi modrček in katere številke laugh.gif Takrat sem mu padla v oči....LOL
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

• Guests

Posted 05 May 2008 - 04:45 PM

A ni hecna ta fraza, da "padeš nekomu v oči"? biggrin.gif

• 0

#348 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 05 May 2008 - 08:55 PM

ne, če predpostaviš, da ta oseba pol mežika in bolj slabo vidi laugh.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#349 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 05 May 2008 - 08:59 PM

Js sm pa svojga spoznala na pomolu ob Blejskem jezeru smile.gif
dobr da me je prjatlca tja spravla da sm ga spoznala wub.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#350 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 May 2008 - 12:41 PM

Lih predvčer je blo en let odkar mi je prvi mejl poslal. Torej: načeloma na Jokerju,pozneje preko mejlov,čez mesec v živo,pol sva pa čez en teden hodit začela.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#351 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 06 May 2008 - 01:46 PM

joj kolk so to lepe zgodbice smile.gif mojega sem pred 10 leti spoznala kar v šoli smile.gif
  • 0

#352 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 May 2008 - 02:12 PM

.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

• Guests

Posted 06 May 2008 - 02:25 PM

Jaz sem mojega fanta spoznala, ko je bil še otrok (11 let), jaz pa najstnica (16 let). Baje je bil tko po otroško zelo zagledan vame, sam itak si ni nikoli mislil, da bova skup pristala. Ko si tako mlad, se ti 5 let razlike zdi ogromnooo.
No...potem so pa minila leta in fantek je zrastel in ratu zlo postaven. Skupaj sva pa zdej že 8 let...neki takega. Ne vem točnega datuma, kdaj sva začela.
  • 0

#354 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 06 May 2008 - 03:41 PM

Moja zgodba ni nič posebnega in nič kaj zanimiva. Spoznala sva se zunaj, v enem diskaču v mojem bližnjem kraju, bila sem s kolegi in kolegicami. Nato je prišel Matej, ki je bil kolega od mojih moških kolegov (oba pa redko hodiva ven, tako da sva ravno takrat trčila skupaj). Baje sem mu padla v oči zaradi rdečih las in mirne, nič kaj preživahne narave - pač vedno so mu bile všeč bolj mirne punce in zaželjeno pr njem je bilo, da imajo rdeče ali črne ali vsaj rjave lase - Ok vem že bedarije kvasim, ampak je vse to čista resnica. Prišel je do mene samozavestno in začela sva se pogovarjati ter dogovorila za zmenek. Zmenek na sprehodu, po zmenku sem dobila Merci bomboniero in vrtnico.Ker je tak dobrovoljček, sem bila od začetka sila skeptična in sem ga jemala bolj za rezervo, pač kot enega, ki samo zajebava punce. Potem pa sem videla, da se motim. Da je fant, ki ima podobne vrednote kot jaz in da se najini nasprotji - njegova preživahnost in moja premirnost/resnost - super usklajujeta. Imava podobne interese, hobije in imava skupaj veliko početi in se pogovarjati. Meni ustreza tako vizualno kot karakterno; pri videzu mi je važna samo višina in vitkost, idealno je 185 -190 cm, barva las mi ni toliko važna (veliko puncam je pomembno da je fant temen - zakaj že?), bolj so mi važne poteze in oblika, všeč mi je, da ima bolj robate poteze obraza in ne kot fantek. In vse to moj Matej ima. Seveda, še bolj pomemben pa je karakter.
  • 0

#355 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 06 May 2008 - 04:01 PM

Midva sva se spoznala na tečaju cpp-ja. Na tečaju sva bila edina in jaz sem zamudila na prvo uro. Imam pa navado, da če pridem nekam pozno in te vsi zbrani pogledajo jaz ne pogledam nobenega in se samo vsedem nekam. V glavnem, to ga je razjezilo in me je po tečaju povabiil na kavo. Po dveh dneh sva začela hodit.
Zanimivo mi je to da so nama obema doma težili kdaj bova šla delat CPP in da sva se pol odločla za isti datum. Eni bi rekli usoda...
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#356 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 06 May 2008 - 07:42 PM

..
  • 0
mačka figa.

#357 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 06 May 2008 - 09:08 PM

Jaz pa sem šla enkrat poleti s kolegico na morje, kar na hitro sva se odločili, sploh nisva vedli kje bova spali, nič. Pa sva šle in še isti večer spoznale eno družbo tipov, smo se zaklepetali, povabili so naju na vikend in potem smo tam žurali, pa mel smo se res fino. Pa še streho nad glavo sva dobile in zastojn počitnice laugh.gif Tam sva ostale kar en teden, in obedve dobile tam fanta, so se v enem tednu zgodile tudi romance laugh.gif oops.gif . Po 6 letih smo še zmeraj skupaj. Midve sva kolegice, tipa pa kolega še iz srednje šole smile.gif Skratka ful je blo fino, te začetki, pa še glih poletje je biu in smo skos skupi visel in se zabaval.
  • 0

#358 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 May 2008 - 07:28 PM

glede na to, kaj se je zgodilo včeraj, predivedevam, da mi ne bo treba več dečkom bonbonov nastavljat - vsaj ne s kakimi skritimi nameni. smile.gif sva pa še preveč cinična, da bi si rekla, da sva zaljubljena. smile.gif če samo pomislim, da sem ga imela sprva namen odjebat .... bi bla to velka napaka. v ponedeljek sva sicer že zganjala neko mini romantiko (full sprehajala, šla po temi na grad, pokazala sem mu stanovanje, se držala za roke in se lupčkala oops.gif), učeri sem pa prvič pri njem prespala.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#359 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 07 May 2008 - 08:24 PM

Predhodna zgodba:
Js pa mojga poznam že ful časa. V oš sem hodila z njegovim ful dobrim prjatlom in smo bli zlo velik skupi, on pa se je dopadu eni moji prjatlci. Pol na srednji šoli sva bla na isti, pa sva sam včasih kšno rekla. Ko sm se razšla z njegovim prjatlom me je mimogrede še postavu na trdna tla, da ne zame ne zanjga, to ni blo več to. Pol je dobu on eno ful hudičevo punco, ki ga res ni nikamor pustila in se zato ene 3 leta sploh nismo slišal. Mela sm njegov msn sam ga nikol ni blo, ker pač ni mel časa (vsak prosti trenutek je bil s punco). Nikoli mi ni bil neki všeč, bil pa je zmeri ful dobr človek za pogovort se, res je znal poslušat in kdaj sva se ful pogovarjala na hodniku, al pa če sva se kje srečala. Dobro leto nazaj pa sta šla s tisto punco narazen, ker pač res ni blo več vzdržno, kakšen odnos sta mela(vsaj za moje pojme). Js sm takrat še mela druzga fanta, k sm pa itak že od začetka vedla, d se mava fajn kaj več pa ne bo, kasnej sva si priznala, da sva mela tud neki postranskih avantur. In enkrat sva se ful skregala kar ni mel nikoli časa zame.

Srečanje:
Pa se mi tko zvečer prijavi T. na msn in se začneva ful pogovarjat. Se zmenva za en čaj (nism vedla d nima več punce). In sem šla, sam zato, da bi fantu (takratnemu) dokazla, da mam tud brez njega kaj počet. Pa je biu fajn čajčk in pogovor, in priznam takrat sem prvič neki vidla na njem, kar še nikoli prej nisem. Opazla sm, da ma lepe oči, dolge trepalnice. Slednje sm mu tudi omenila pa sm ga ful v zadrego spravla oops.gif . In kasnej me ful paničn kliče R. kje sem ker je pri meni doma mene pa tam ni. Ful dolgo sem po še razmišljala o njem ga povabla na kozarček ob mojem rojstnem dnevu, pa ga ni blo. R. pa je spiu kozarček in takoj šel. V diskoteki pa sem srečala T. in sva bla oba že kr okajena in sva se začela med plesom mal neprimerno obnašat (šlatat) in mal sva supi odšla. Nič se ni zgodilo in ni me hotu pospremit. Takrat sem že vedela, da mi je noro všeč in da je to ponemilo, da js njemu pač nisem, naslednje jutro pa sem s trezno glavo ugotovila tudi, da ne bi blo pametno se v kaj spuščat, ker ga res nisem mela namena sam "ponucat".

V naslednjih dneh sem razmišljala o tem kako naj R.-ju povem, da nimam kaj več z njim iskat in ko sem fajn splanirala, da mu povem v ponedeljek, da bo pač zame manj stresno. Pa me je prehitel in mi v smsu povedal, da noče bit z mano. Kasnej, ko me je še 3 mesce prepričeval, da je bla napaka, da me je sploh pustu, je razložu, da to zato, da ga nebi hotla v nasprotno prepričat.

V tem tednu sm se s T. vidla skor vsak dan, je rabu zvezek, sem mu posodla pas, ... Sem se poskusla sprijaznit, da ga pač ne zanimam in čakala vikend, da bo spet žur in ga mogoče srečam (izgovor, da si ga bom takrat upala vprašat zakaj ni šel z mano). Bla je sobota, bil je žur, alkohol in poun mehur. ZAto sem odšla na wc, ženski je bil poln, moški pa prazn in itak se je dal komot neopazno mimo pisoarja. Vidla sem, da je tam T. zato sm raje pohitela mimo. Opravila svoje, stopila iz wc-ja in pred vrati je stal on, mi zamomljal neki v smislu, da me je počakal, da ne bi kdo kej reku (kaj počnem na moščem wc-ju). Js pa vsa v elementu razlagam, da pol če je pa zato tam, si doma pa še kr roke tam umila, ker na ženskem itak ni brisač,... Pač sem nakladala, da bi prikrila zadrego. Nakar me je sunkovito potegnil k sebi in me poljubil in ni nhal dokler ni truma kretenov vdrla, da bi vidla kaj se dogaja, ker ja pač nekdo oznnil, da se na wcju nekdo dol daje evil.gif . Ko je R. odšel iz prizorišča (ni vedu d sm bla js tista, ki se je kao dol dajala) sva se spravila v en kot poljubljat in kasneje proti domu.
  • 0

#360 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 07 May 2008 - 09:42 PM

Predodna zgodba. hmm.gif Primojdunaj, da pojma nimam kaj naj bi to pomenilo.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users