Jump to content

Photo

Lip glossi

• Please log in to reply
564 replies to this topic

#341 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 16 March 2008 - 10:43 AM

Se mi je zdelo da sem včeraj v Mullerju videla nekaj Versace kozmetike, amapk se mi je mudilo in sem očitno narobe videla, čisto meni podobno oops.gif
  • 0
We must let go to live on.

#342 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 March 2008 - 12:02 PM

Pri nas ni Versaceja, je pa sigurno severno in zahodno od nas (guess kdo gre čez dva tedna v Italijo cool.gif ).

Jaz bi po pravilu morala podleč temu vijola, a sem enkrat poskusila trik z toplim vijola svinčnikom za oči in tistim Addict glossom (rip cry.gif) pa me je kolegica vprašala kaj je narobe, da imam tako podplute ustnice ermm.gif . Lol.
Tisti Diorjev moder deluje kul, sploh ker je že gobica modre barve, bi se dalo sklepat da je to zarad vsebine in da le-ta ni zgolj prozorna z mini modrim odbleskom.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#343 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 March 2008 - 06:08 PM

Tiste, ki bolj brskate med Chanel in Dior glossi - a se pri nas dobijo vsi odtenki, ki so napisani na www? Sem namreč pri obeh firmah našla neke wanna-be vijolčne, pa me zanima, kolikšna je verjetnost, da se dobijo tudi pri nas ...

Npr. Chanel Levres Scintillantes Hibiscus:
IPB Image

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#344 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85850 posts

Posted 02 April 2008 - 08:22 PM

Fluffy, Dilema, Crna in vse ostale, ki večno iščete gloss z opaznim modrim/vijoličnim shimmrom - čekirajte Lancome L.U.C.I. Color Fever Shine (Ray of Pink Light).
Meni je čista perfekcija, kar tresla sem se od navdušenja, ko sem jo probala, in takoj zletela k blagajni. laugh.gif Sicer je LE, in je npr. V Mullerju na Čopovi nimajo več (danes mi je prodajalka rekla, da so jih prodali že prvi dan ohmy.gif ).
IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#345 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 02 April 2008 - 09:29 PM

QUOTE(Špela @ 16. 3. 2008 - 19:08) View Post

Npr. Chanel Levres Scintillantes Hibiscus: IPB Image

OK, danes vidla tole grozoto v Muellerju ... Mislim, tam je v embalaži neka nagnusna rjavkasta farba, no .... Sem povsem razočarana. Da ne govorim, da vseh odtenkov (Dior sem natanko pregledala) sploh ni in sem vzela alternativo - Fig Nectar, ki je sicer superca, ampak .... Jaz hočem vijolo! smile.gif

Jina, kok pa ta Lancome špas stane?

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#346 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85850 posts

Posted 02 April 2008 - 09:44 PM

Ok. 25€.

A drugih znamk pa nisi gledala?
  • 0

― V. Van Gogh

#347 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 02 April 2008 - 09:55 PM

QUOTE(Jinadaze @ 2. 4. 2008 - 22:44) View Post

Ok. 25€.

A drugih znamk pa nisi gledala?

nisem, ker sem bila zapičena v točno določene ... mah ... smile.gif bom še mal gledala, pa da vidmo, če bo kaj vrednega. wink.gif misliš, da bi tole čudo imeli v Lancome trgovinici tam pri Bavarcu?
  • 0

#348 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85850 posts

Posted 02 April 2008 - 10:15 PM

Saj res, ja, tam bi sigurno imeli.

Sem pa jaz kar nekaj vijoličnih glossov vidla, Estee Lauder npr. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#349 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 April 2008 - 10:18 PM

No js brezveze da grem sploh gledat, ker grem stavit, da zihr ne bojo več meli. Tisto, kar bi jaz imela, itak zmeraj prvo zmanjka. rolleyes.gif cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#350 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85850 posts

Posted 02 April 2008 - 10:28 PM

Come one, takoj obupaš. glare.gif tongue.gif Jaz sem takoj na vaju s Fluffy pomislila, ko sem jo vidla. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#351 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 April 2008 - 10:04 AM

Lahko malenkost bolj opišeš, kak izgleda na ustnicah? Me res zanima ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#352 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 03 April 2008 - 11:27 AM

Mene tudi ne zanima, bom verjetno enkrat kupila Givenchyjev glos. Ne mika me toliko dekorativa zadnje čase. Ne vem kaj mi je.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#353 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85850 posts

Posted 03 April 2008 - 08:08 PM

Pride prosojna s shimmrom (tako majhnim, da izpade samo kot odblesk), ki se glede na svetlobo preliva od lila, modre, do fuksije. Amejzing. cool.gif

Crna, katerega? huh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#354 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 03 April 2008 - 08:12 PM

Ne vem točno. Tak prosojen je pa s pisanim shimmrom, ki se kar fejst opazi, en je pa roza pa tudi s tem shimmrom. Sej je ta linija glosov že nekaj časa zunaj, kar znana je no. Ne morem se spomnit, pa na koncu jezika imam to ime. down.gif
Eniuej, sem dans vzela dva Wet'n'Wild gloska s približno istim efektom, le da je cena (in kvaliteta seveda) precej nižja. Za afnanje bosta že.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#355 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 03 April 2008 - 09:43 PM

men se zdi da se kolekciji rece L.U.C.E al luci sej nevem. uglavnem, glosi tut zgledajo fajn, majo podoben odblesk kot sminke pa se bolj shimmrasti so.
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#356 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 April 2008 - 08:05 PM

Danes sem videla od Chanela 2 taka lepa glossa, da sem skoraj skupaj padla tam pred polico.
Pink in viola/pink, totalno shimmrasta (ubitačno lep odblesk - roza/viola/modra) in obstojna (se je kolegica namazala in ji je zdržal takorekoč celo popoldan).
Ne spomnim se linije in odtenkov ;-), ampak ful sekata ven.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#357 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 April 2008 - 08:09 PM

Kaj od tega?
http://www.chanel.co...hanel/chanel-um

http://www.chanel.co...hanel/chanel-um
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#358 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 April 2008 - 08:15 PM

Mislim, da sta bla ta: 104 Astral in 105 Sideral.
Ampak slike tukaj nimajo glih neke veze z realnostjo...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#359 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 07 April 2008 - 08:21 PM

Ja, vem. Bedne so.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#360 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 April 2008 - 08:22 PM

V real so res totalno bogate in ne krneki barve... tu pa so zeeeh.
Ne vem, zakaj jih sploh majo gor, če pa totalno ne odražajo realnosti.
Oz. zakaj za hudiča ne dajo realne barve gor.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users