Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#341 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 January 2007 - 08:15 PM

QUOTE(špelca @ 6. 1. 2007 - 12:30) View Post

mam eno vprašanje...iščem eno primerno restavracijo v celju, najraje kitajsko...ko ma dobro hrano, normalne cene...ker s fantom v soboto praznujema obletnico,pa mam jaz organizacijo prek biggrin.gif ...in res nimam pojma kam hmm.gif ....drugače druga možnost pa še vedno obstaja maribor...

Oooodlična kitajska restavracija je bila včasih na Hudinji za starim Mercatorjem, sem bila velikokrat tam in hrana je bila vsakič fenomenalna, pred časom pa so to restavracijo prestavili tam blizu Kladivarja, ob cesti, malo pred onim podvozom. Še nisem bila na novi destinaciji, ampak glede na to, da naj bi bili lastniki in osebje enaki, se nadajam tudi enako dobre postrežbe.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#342 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 07 January 2007 - 10:00 PM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 1. 2007 - 20:15) View Post

Oooodlična kitajska restavracija je bila včasih na Hudinji za starim Mercatorjem, sem bila velikokrat tam in hrana je bila vsakič fenomenalna, pred časom pa so to restavracijo prestavili tam blizu Kladivarja, ob cesti, malo pred onim podvozom. Še nisem bila na novi destinaciji, ampak glede na to, da naj bi bili lastniki in osebje enaki, se nadajam tudi enako dobre postrežbe.

hvala biggrin.gif v bistvu sem prav to iskala...in ugotovila, da je tam ni več biggrin.gif ...sam mam problem, ker se mi sanja ne kje približno je nova lokacija hmm.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#343 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 January 2007 - 10:04 PM

Js mislim on podvoz, ko če se pelješ naravnost skozenj je potem mal naprej na desno bolnica (tam ko je on krožni promet). No, pred tem podvozom, neki 10 metrov pred njim je na desno ta restavracija, čiiisto ob cesti je, takorekoč ne moreš zgrešit.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#344 shtrukeljchek

shtrukeljchek

sramežljivec

• Člani
  • 93 posts

Posted 08 January 2007 - 11:54 AM

Men je najboljša:

Kitajski vrt al kva je v Dravljah- najboljša kitajska hrana res.

Cubo Lj.

Guliver (lazanja)

Trta (najboljše pizze)
  • 0

#345 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 14 January 2007 - 10:32 AM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 1. 2007 - 22:04) View Post

Js mislim on podvoz, ko če se pelješ naravnost skozenj je potem mal naprej na desno bolnica (tam ko je on krožni promet). No, pred tem podvozom, neki 10 metrov pred njim je na desno ta restavracija, čiiisto ob cesti je, takorekoč ne moreš zgrešit.

DiLeMa hvala biggrin.gif biggrin.gif sma našla thumbup.gif in sem/sma bla res prijetno presenečena, sploh nad gostoljubnostjo natakarjev, seveda nad hrano biggrin.gif , jedla sva meni za dva in je blo res tako velik, pa tako dobroo...njami biggrin.gif tudi cena sprejemljiva, tako da se boma ziher še kdaj vrnila biggrin.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#346 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 16 January 2007 - 10:43 PM

Casa Mia
Glede te picerije imam mešane občutke. Jedla sem pico (šunka, sir, gobice) in me ni najbolj navdušila. Testo je bilo fino, je pa bilo prevč gobic na njej. Sam ambijent je povprečen, stoli pa niso najbolj udobni. Postrežba je prijazna. Na bon dobiš tudi 2dcl pijače.

• 0

#347 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 19 January 2007 - 09:36 AM

QUOTE(DiLeMa @ 7. 1. 2007 - 20:15) View Post

oni čist preveč uporabljajo natrijevega glutaminata (ojačevalca okusa) v hrani in jaz imam potem nenormalne prebavne motnje še nekaj dni sad.gif Glede tega je veliko boljša ona na Teharjih.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#348 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 19 January 2007 - 10:12 AM

Picerija Črni Baron
Včasih je bila to moja najljubša picerija, po zadnjem obisku pa se mi zdi, da so se malce pokvarili. Bolonjska pica s mletim mesom je bila preslana, navadna šunka, sir, gobice pa je imela ful preveč pelatov gor. Ne vem ali je bilo to zaradi gneče, ki je bila ali pa so se res pokvarili.
Sicer mi ambient, vsaj v delu ki je bil najprej zgrajen, ni preveč všeč. Tako zastarelo gostilniško mi deluje. Veliko boljši je letni vrt in del, ki so ga kasneje zgradili.
Postrežba je kakor kdaj. Včasih je katera natakarica ali natakar zelo prijazen, včasih pa je tako freh, da se resno vprašaš ali želi goste obdržati ali jih odgnati.
  • 0

#349 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 19 January 2007 - 10:31 AM

v Barona sem veliko hodila v srednji šoli, smo šle s sošolkami dostikrat na pico, ker so imeli res fantastične pice. Zdaj pa res že nekaj let nisem bila tam, tako da pojma nimam.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#350 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 19 January 2007 - 11:53 AM

Italjanska ...Mirje... bruh.gif dobesedno, pa sej za pojest je se kr blo, sam smo mel pa kasnej vsi zurko na wcju... rolleyes.gif
  • 0

#351 °°banana°°

°°banana°°

sramežljivec

• Člani
  • 10 posts

Posted 30 January 2007 - 07:20 PM

hm..upam da je tole taprava tem smile.gif
zanima me če veste za kkšne dobre lokalčke v ljubljani?
tko da se lahk usedeš na eno pijačko pa recimo da plešeš kdaj-->sam ne diskoteke
do zdj sm hodila v companerosa sam se skoz neki tepejo čefurji pa skini tm(pa še kdo)
no hitr kkšne predloge rolleyes.gif
  • 0
Banana je kot slasten poljub bonbona, ki ti srečo prinaša ali slasten poljub človeka, ki ga ljubiš.

#352 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 30 January 2007 - 08:15 PM

Mirje:Jest tud pravm FUJ.
Volta:njam smile.gif
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#353 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 30 January 2007 - 08:22 PM

QUOTE(°°banana°° @ 30. 1. 2007 - 19:20) View Post

hm..upam da je tole taprava tem smile.gif
zanima me če veste za kkšne dobre lokalčke v ljubljani?
tko da se lahk usedeš na eno pijačko pa recimo da plešeš kdaj-->sam ne diskoteke
do zdj sm hodila v companerosa sam se skoz neki tepejo čefurji pa skini tm(pa še kdo)
no hitr kkšne predloge rolleyes.gif

Mogoce kaj takega kot je Pr' Skelet?

Lokalcek je malo pred Mackom (20m) na tisti ozki ulici, Kljucavnicaski.

• 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#354 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85875 posts

Posted 30 January 2007 - 08:48 PM

biggrin.gif Sam Skelet ni glih za vsakega.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#355 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 31 January 2007 - 01:08 PM

Ravnokar sva si s kolegom privoščila malico v ribarnici v BTCju: maznila sva vsak po eno pečeno skušo. Zraven sva imela pečeno polento oziroma dve žemlji in tatarsko omako. Frišno, okusno, hitro, poceni so odlike tega fastfooda. Če človeku ni všeč standardna ponudba pekarne rib, lahko gre v ribarnico in si kupi ribo pa naroči, da mu jo spečejo. Vse skupaj košta nula koma josef. njam.gif

QUOTE(DiLeMa @ 8. 1. 2007 - 0:04) View Post

Ljubljanska srajca, kot sem jaz, je ob tem navodilu dobesedno v trilemi, kam peljati. Lahko pa organiziraš meeting forumašev v dotični kitajski restavraciji in mazneš nekaj muh naenkrat... laugh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#356 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 January 2007 - 02:09 PM

QUOTE(Jinadaze @ 30. 1. 2007 - 20:48) View Post
biggrin.gif Sam Skelet ni glih za vsakega.

Nekoč (o ti preljubi stari časi) ni bil glih za vsakega, dandanes pa se mi zdi, da že kar je. =)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#357 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 31 January 2007 - 02:38 PM

QUOTE(Jenna @ 31. 1. 2007 - 16:09) View Post

Nekoč (o ti preljubi stari časi) ni bil glih za vsakega, dandanes pa se mi zdi, da že kar je. =)

Skelet sem jaz kar ponotranjil. Prazna vreča ne stoji pokonci press. tongue.gif

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#358 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 01 February 2007 - 04:17 PM

Tale tema mi je prav všeč?
A ve kdo za kako dobro tajsko restavracijo v lj ali okolici?

Če pa pridete na obalo OBVEZNO!!!! v:

- GUŠT - IZOLA ( dobre pizze, še bolj pa pašte z raznimi omakami, lep ambient, personal prijazen, dokaj gužve predvsem poleti )

- DORO - IZOLA ( dela večinoma samo poleti, ker ima mize samo zunaj in pečejo na pravem žaru z ogljem.....čevapčiče, raažnjiče, itd.....Verjemite mi da tako dobre še niste jedli!!!! )

- OLJKA - VANGANEL ( če vam je všeč domače okolje in domača hrana....ombolo v testu, domače klobase, bobiči...)

- BALADUR - na cesti iz Šmarij proti Dragonji ( posebnost: pečeš si meso sam pri mizi na nekem roštilju, ful dobro )

pa če se še kaj spomnim vam napišem...

• 0

#359 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 02 February 2007 - 12:20 AM

Kašča Mrlačnik, Brezovica
Pred kratkim sem bila tam in jedla pizzo (imajo tudi ostale jedi, testenine&co, rižote ampak ne s popolnoma običajnimi in posledično dolgočasnimi omakami, od mesa pa bolj izbrane zadeve-pljučna, svinjska ribica... ampak ne visoke cene). Bila je okusna, dobro testo, na žalost nisem bila pazljiva in naročila tako ki je brez paradajza, na veliko pizzah dajejo samo mozzarelo in bi znalo biti za koga premalo slano.
Za sladico sem jedla palačinke s šodojem(kostanjeve torte ni bilo sad.gif ) in so bile odlične, mogoče le malenkost prehladne.
Ambient, vzdušje in postrežba super.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#360 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 03 February 2007 - 12:18 PM

emonska klet v ljubljani:

http://www.mobisux.c.../page/0/gonew/0

bruh.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users