Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#341 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 August 2007 - 08:00 PM

Punce, ne pretiravajte. Če imate ITM pod 20, ziher niste debele. Pa naj glava govori, kar hoče. Ste fajn in to je najpomembnejše.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#342 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 02 August 2007 - 08:12 PM

Da, da to pomen, da ste podhranjene tongue.gif . Oziroma se bo treba sprijaznat s tem kake ste in vzljubit svoje telo, kolik sem pa po letih vidla, ste pa še mlade tko, da s časom je vse bolje. Vsaj pr men je blo tk, mene sam mot, da v hlače ne pašem tongue.gif , pa tut to bom biggrin.gif . Em, pa še to leto mi bo uspelo.

smile.gif
  • 0

#343 sophie

sophie

sramežljivec

• Člani
  • 38 posts

Posted 09 August 2007 - 02:38 PM

folk!!!-------sm nazay, doug me ni blo....kle gor na forumcku, sam neki ni štimal komp, pa tut, roko na srce nism bla skor nc gor na tej strani....

torejjj!!!----ja sophie gre tut mal na hujšanje, usi prawjo da med poletnimi pucitnicami shujsas (bull shit!), ker pr men je OBRATNO!!!------------ksni nasweti, prosim... biggrin.gif

najhuje je zaceti!!............

• 0

#344 ninća

ninća

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 103 posts

Posted 09 August 2007 - 02:46 PM

Jes pa sm se odločla da bom začela s tisto 90-dnevno dieto ko ločuješ. Je že kera probala??? smile.gif
  • 0

#345 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 09 August 2007 - 03:22 PM

QUOTE(sophie @ 9. 8. 2007 - 15:38) View Post

torejjj!!!----ja sophie gre tut mal na hujšanje, usi prawjo da med poletnimi pucitnicami shujsas (bull shit!), ker pr men je OBRATNO!!!------------ksni nasweti, prosim... biggrin.gif

najhuje je zaceti!!............

Fora je samo volja, pa v glavi poštimat in premislit kak se zadeve lotit. Pomaga branje literature, najbol pa kolegi, ki te vspodbujajo. Jaz še mam pred sabo dolgo pot še 8 kg, ki jih milsim čim bol zdravo izgubit in da se ne vrnejo. 8 kg pa sem že dala dol, s športom voljo pa mal pazit kaj jem in kdaj jem.
  • 0

#346 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 10 August 2007 - 08:24 AM

QUOTE(ninća @ 9. 8. 2007 - 15:46) View Post
Jes pa sm se odločla da bom začela s tisto 90-dnevno dieto ko ločuješ. Je že kera probala??? smile.gif

Ja, nobena umetnost ni. Drži se pravil in kilogrami se bodo topili. Če še telovadiš zraven bo učinek toliko večji.

• 0

#347 sophie

sophie

sramežljivec

• Člani
  • 38 posts

Posted 11 August 2007 - 09:01 PM

QUOTE(BlackPerla @ 9. 8. 2007 - 16:22) View Post

Fora je samo volja, pa v glavi poštimat in premislit kak se zadeve lotit. Pomaga branje literature, najbol pa kolegi, ki te vspodbujajo. Jaz še mam pred sabo dolgo pot še 8 kg, ki jih milsim čim bol zdravo izgubit in da se ne vrnejo. 8 kg pa sem že dala dol, s športom voljo pa mal pazit kaj jem in kdaj jem.

svaka ti cast, punca!!!----jaz bi okoli 5 kg shujsala...samo pazi, da ne bo po tistih 8 kg, se 8 pa se 8...ker imam izkusnje (ampak ne jaz)....glede 90 dnevne, js sm nekki probawala ampak mi ni slo...zame je v bistwu odpovedovanje se najbolje pride v postew....use ostalo...nwm...
  • 0

#348 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 12 August 2007 - 09:00 AM

QUOTE(sophie @ 11. 8. 2007 - 22:01) View Post

svaka ti cast, punca!!!----jaz bi okoli 5 kg shujsala...samo pazi, da ne bo po tistih 8 kg, se 8 pa se 8...ker imam izkusnje (ampak ne jaz)...

Vrjem, da me je strah, da se mi jo jo efekt zgodi, ker se mi je že v preteklosti to nardilo dvakrat. Zdej sem se pa upam, da prav in zdravo zraven spravla.
  • 0

#349 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 12 August 2007 - 10:35 AM

Zakaj te je strah? huh.gif Saj to je samo od tebe odvisno, ni višje sile tu. smile.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#350 sophie

sophie

sramežljivec

• Člani
  • 38 posts

Posted 12 August 2007 - 10:58 AM

potem pride tisto, ko hoces se pa se in nikakor nisi zadovoljen sam s sabo...

ah me zenske!!!
  • 0

#351 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 12 August 2007 - 12:14 PM

No jaz ne misli pretiravat več. Mislim, da sem dovolj stara, da vem kaj je vredu in kaj ne. Strah me je pa tega, da bi se spozabla za kak tedn in lepo hodla po lokalih na pice in se najdela ko pujs. Pol se bi mi pa sistem porušu. Tut zdaj probam jest počas in z glavo, res pa je, da ne štejem kalorije al pa da stradam. Seveda se zdaj več gibljem. Tut tukaj ne pretiravam, ampak nisn pa tak lenuh, ko sem bla včasih. Danes rada grem kam s kolesom al pa tut peš, včasih bi se še na WC z avtom pelala, če bi šlo biggrin.gif .

Pač res je odvisno od mene kakšna bom. Zato sem mal spremenila moje navade, ker pridejo dnevi, ko pa maš dost tega in se zavedaš, da tk ne gre več dalje.
  • 0

#352 sophie

sophie

sramežljivec

• Člani
  • 38 posts

Posted 12 August 2007 - 03:30 PM

tako se govori!!! biggrin.gif
  • 0

#353 cokolina

cokolina

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 138 posts
  • Interests:psihologija, zdravje, knjige, aktualnosti, zanimivosti<br /><br /><br />aerobika, pilates, plavanje

Posted 15 August 2007 - 10:22 PM

Jaz bom poskusla takO:

oh samo kompleksni in v prvi polovici dneva

zjutraj 50minut kardio vadbe in 30 minut pilatesa

vsaki drugi dan vaje z utežmi

• 0

#354 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 15 August 2007 - 10:33 PM

preveč.

vsak 2. ali vsak 3. dan kardio vadba, da se vmes mišice zregenerirajo (sploh od začetka, k se morjo še sklepi navadit na obremenitve). pa lahko ločiš vaje z utežmi - npr. en dan roke+hrbet, drug dan noge+trebuh (oz. to bi ti znal sajk bolj pojasnit). preberi še kšne članke na mojtrener.com.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#355 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 16 August 2007 - 07:17 AM

V bistvu ni treba ločit, ne. Kar se aerobnih treningov tiče, če naj bi bili za topljenje maščob, so lahko zjutraj pred zajtrkom, zelo fino je pa tudi takoj po treningu z utežmi. Je tudi fajn. smile.gif 30min vsaj, 45min recimo optimum.
  • 0

#356 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 28 October 2007 - 04:27 PM

jz mam pa 177cm in trenutno 66kg pa sem si ful pretežka. Moj cilj v tem mesecu je doseč 63 kg thumbup.gif
  • 0

#357 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 29 October 2007 - 06:53 AM

Em ... če je vse skupaj prehitro, ne boš zgubljala tega, kar bi želela. En gram maščobe je 9kcal, ti bi rada kar tri kile manj, torej 27.000kcal. Dnevni vnos kalorij sme biti samo 300kcal manj kot sicer, potem pa računaj ... wink.gif
  • 0

#358 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 29 October 2007 - 09:11 AM

Jaz vsak dan lepo telovadim in migam. To delam komaj en teden in bom vstrajala, če ne bom shujšala, se bom pa vsaj bolje počutila. Žal mi je edino, da nisem delala nobenih vaj za vrat. Sicer pa ni šans, da bi se tega spomnala in zdaj imam mal probleme, zaradi sobotne žurke.
  • 0

#359 *miss_caty*

*miss_caty*

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 17 February 2008 - 08:49 PM

tud jest se popolnoma strinjam s sonchiko..če imate itm pod 2o 100% niste debele...jst bi bila presrečna če bi imela vsaj 10 kg manj..še dve leti nazaj sem imela pri 168cm 50 kg in sm se počutila odlično..potem pa sem se v kratkem obdobju zredila na 60 kg potem pa pridobila še 2 kg. Že kar nekajkrat sem poskušala ponovno priti vsaj na 54 kg pa me vedno znova premaga želja po hrani in se začnem basati z razno sladkarijo in podobnimi stvarmi..če ima katera kakšen dober nasvet kako preprečiti prenajedanje naj mi prosim svetuje smile.gif
  • 0

#360 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 17 February 2008 - 09:06 PM

ej... ni tak problem. samo zmanjšaj količino in se odpovej sladkarijam.
sliši se obrabljeno, a če meni uspeva že 1 mesec brez sladkega, bo zihr tudi tebi!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users