Jump to content

Photo

Novo leto

• Please log in to reply
690 replies to this topic

#341 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 23 December 2009 - 08:43 PM

Plani za Srbijo so padli v vodo, jaz bom lepo nekje z ekipo. Pa Freya se nam bo pridružila. wub.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#342 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 23 December 2009 - 10:16 PM

V bistvu se bo Coco meni pridružila v NM. It's already decided. biggrin.gif
  • 0

#343 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 24 December 2009 - 11:54 PM

QUOTE(rea @ 8. 12. 2009 - 3:29) View Post

nutella, mogoče bo zdaj vsako leto boljše biggrin.gif
s fantom si takrat zaključla al sta še skup?

Sva še skup..skor leto in pol zdaj.

100000% sem da bo še bolj brezveze letos. laugh.gif

Men je ful težje ker sem z njim, oz kr ko nismo mele fantov smo se zmenle kolegice pa šle nekam, zdaj pa on na vsako silo hoče da sma skupaj,on ma svoje kolege, jas mam svoje kolegice..ampak moje kolegice so ponavadi s svojimi fanti ki pa jih moj recimo sploh ne pozna zato na koncu vedno pristaneva z nnjegovimi prijatli in to so vecinoma sam fanti in pol je men vedno bed. huh.gif

In ce njemu recem da naj bo raj sam ko pa da jas tam svetim polek (men bi tud blo neprijetno da bi bla s 6 mojimi prijatlcami pa njega polek) pa zacne da nocem bit z njim in podobne blesarije.

Pa se jas sem taka da se ful sekiram ce njemu nebo vredu z mano polek... freak rolleyes.gif

Hocem bit samska za NL.
  • 0
Memento mori.

#344 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 25 December 2009 - 12:10 AM

Bodi.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#345 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 25 December 2009 - 02:35 PM

jz bom pa v Lj, pomoje bom šla mal v Križanke pogledat. upam da ne bo snega pa da ne bo scal, pa da bo nad 0 ;)
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#346 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 25 December 2009 - 04:21 PM

Men gre tut to novo leto rahlo na živce ubistvu ne maram tega vzhičenja Na živce stavek: Kje boš pa za novo leto?.In vse kar je povezano s tem. Js sem planirala da bom doma , sama, večer preživela ob branju ali kaj podobnega.Sicer se mi je tut to sfižlo, ampak bom že nekej, spontano, mogoč bo pa še zanimivo.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#347 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 25 December 2009 - 05:53 PM

Jaz bom pri prijatelju s prijatelji. biggrin.gif Jedli bomo in pili, peli, plesali... igrali Wii...smile.gif

Žurka bo kot vsaka navadna, le da bo tokrat novoletna, no biggy.

Važno da bo fajn! smile.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#348 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 December 2009 - 10:10 AM

Jaz se dobim s frendicami ob 18.00, in bom kuhala večerjo za vse, mehiški večer.

Potem okoli 8h začnem pit, prej ne smem LOL, in ob cca gremo praznovat v Roxyl. Ves veseli december sem se 'šparala', tako da močno slutim, da bo danes brutalno. blink.gif ohmy.gif cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#349 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 31 December 2009 - 12:16 PM

Punce, sam morm vm povedat da me ful skrbi. Jst sem rekla da nemormo bit pri men, ampak zdej trenutno ne vidmo druge opcije kot da smo nekje zuni al pa damo 30€ za karto za kakšen diskač.. Tko da očitno bomo nazadnje pri meni in bo 30 folka na slabih 70 kvadratih, jojmene cry.gif

Res res res upam da bo to vsaj približno ok izpadlo in da mi ne bojo česarkoli uničil/pobruhal. Uf. Velko breme u bistvu. down.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#350 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 December 2009 - 12:32 PM

Nincha nikakor se ne strinjaj s tem.
Jaz jih mrtva ne povabim k sebi domov. NI ŠANS !!!
  • 0
Viens, reste ici!

#351 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 December 2009 - 12:44 PM

Joj, to bo taki raztur, ej, Nincha. blink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#352 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 31 December 2009 - 12:50 PM

Ma sej smo bli zdej že 2 leti pri sošolcu, in pač res ni druge šanse. Gre tut za to, da pol JST nimam kje bit ane, zuni na dežju pa 100% ne bom. Sej nas bo "samo" 12, pa prepovedala sem kakršnokoli dodatno vozenje kolegov, pa ob 6h pridejo fantje h men da vse vredne predmete, pa kar se lahko razbije pa tepih itd. pospravimo.. Jst vem da bom tečna ampak kaj nej.. Res edina opcija, ki je še ostala... ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#353 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 31 December 2009 - 01:00 PM

Ojej, jst tudi ne bi tega naredla, Nincha.
Kaj pa če rajš pridejo na pijačko al pa dve pa kej pojeste pa tko, pol greste pa skup v center pa pijete še ne poti in zunaj, sej ni mraz. Pa greste pol v diskača, sej 30€ ni tok velik.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#354 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 31 December 2009 - 01:07 PM

Ja 30€ za vstopnino, 10€ za pijačo, pol za taksi tja, pa za taksi nazaj, plus zuni dežuje.. Nevem no.. Nehite me strašit cry.gif Že tko mi ta ideja ne diši preveč, ampak ok jbg, zdej je kar je.. za naslednjič vsaj vem ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#355 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 31 December 2009 - 01:09 PM

Omg srečno smile.gif Najemi teh 6 fantov še za spucat...
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#356 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 31 December 2009 - 01:12 PM

Nincha, kdaj pa tvoja familija pride domov?
  • 0

#357 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 31 December 2009 - 01:15 PM

Jaz sem pa ravno včeraj razmišljala, da nikoli ne bi delala večje žurke v svojem stanovanju/hiši. Ok, družinsko kosilo, tako nekje do 20 oseb, to še gre, žurka za več ljudi pa ne. Nincha srečno.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#358 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 31 December 2009 - 01:32 PM

Moji pridejo v soboto, nas pa bo vsega skupi 15, mogoče še kakšen manj. Bojo pa definitivno pospravljali z mano, sej pravim, zdej smo bili 2 leti pri enemu sošolcu in smo na koncu vsi pospravljali, pa tut uničilo se mu ni nič. Hm, wish me luck cry.gif biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#359 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 31 December 2009 - 01:40 PM

Dokončno smo se zmenli da bomo v enem ''domu krajanov''. Približno 23 ljudi od tega je 5 parov. Glede na povabljene imam obćutek da zna bit še zelo zanimivo danes.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#360 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 December 2009 - 01:42 PM

Jaz se tudi takih stvari ne bi špilala.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users