Jump to content

Photo

Kje se lahko kupi...?

• Please log in to reply
1031 replies to this topic

#341 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 June 2012 - 09:48 PM

Nekje poleg sojinega mleka je ponavadi (vsaj v Leclercu). :) Nekaj podobnega je najbrž tudi drugje. Srečno. ;)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#342 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 June 2012 - 09:51 PM

Ampak sojino mleko ni v hladilnikih :) Saj nima veze, bom našla :D Hvala!
Da končno sprobam to čudo (predvsem sejtan imam v mislih)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#343 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 12 June 2012 - 09:54 PM

Ponekod ga imajo v hladilnikih (ne vem, a je problem v tem, da ne preberejo etiket, al da pač hočejo met sojine stvari relativno na kupu). Tofu je v vsakem primeru v hladilniku, za mleko se pa pač malo sprehajaš, če si prvič v dotični trgovini ;).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#344 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 June 2012 - 09:54 PM

V Leclercu je, tam blizu blagajn, če poznaš v LJ.

Sejtan je meni dober, sem zadnjič poskusila čevapčiče iz sejtana. :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#345 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 June 2012 - 09:56 PM

Sejtan je men ful dober. Včasih nisem marala tofuja in sem samo sejtan jedla.
  • 0

#346 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 12 June 2012 - 09:59 PM

Heh, a res, zanimivo. Meni se je tofu sicer sčasoma prikupil, sejtan mi je pa od vseh poskušenih samo en všeč (ga dela en slovenski kmet s štajerskega konca, dobi se tudi v lončkih v obliki drobljenca kot namaz za kruh ali za bolonjske omake). Bi mogla it enkrat na mariborsko tržnico spet malo pogledat.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#347 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 June 2012 - 10:00 PM

V Leclecu se spomnim kje so sojina mleka in te zadeve, jap. Se spomnim koliko različnih zadev :cry: Upam da grem kmalu spet kaj tja. Pa kaj smoothijev, aaaah. Sem že rekla, naslednjič ko grem v LJ vzamem sabo hladilno torbo in po nakupe v Leclerca.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#348 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 12 June 2012 - 10:03 PM

Sarah, ti bi lahko iz Italije v LJ dostavila oni slavni coop (ali kaj je že :D) sladoled! :eat:

Pa zdaj ravno na FB vidim, da se en, ki blizu meje živi, hvali z neko vegansko mocarelo :idea: .
  • 0

#349 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 June 2012 - 10:03 PM

Jaz sem te vegi stvari jedla že kot otrok, ko to sploh še ni bilo razširjeno, obstajal je samo Kalček in je veljalo za čudaško, če si to jedel. :D
  • 0

#350 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 June 2012 - 10:05 PM

Veganska mocarela :woot: I take! A lahko povprašaš, če imaš priliko, in mi javiš na ZS magar? Ali pa če kdo pozna skuto brez laktoze, LOL.

Anouk lahko - itak, ampak ne vem kako bi se to zmenili :D
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#351 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 12 June 2012 - 10:12 PM

Za tole gre:
Posted Image

klik

Ja, hm, logistika bi znala bit malo problematična :D Zdaj naslednje 2 tedna nimam avta, ker je šla sestra z njim v tujino, če boš pa potem še kaj v Lj hodila, se pa lahko kaj dogovoriva ;)
  • 0

#352 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 June 2012 - 10:12 PM

Drugače ima Leclerc še nekaj drugih proizvodov: vege šunko in mortadelo, pa
precej tofuja, hrenovke (3 različne vrste), vege mocarele pa nisem zasledila.

Sedaj vsakič kupim drug sojin jogurt, pakirani so po 4, sem poskusila že češnjo in sedaj
borovnico. Super, ampak za 4 relativno majhne jogurte .... malo pod 3 evre :cry1:
  • 0

#353 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 June 2012 - 10:14 PM

Baje je ena manjša trgovina še v Kamniku, kjer imajo bajno izbiro tega. Ne vem, se moram točneje pozanimat.
  • 0

#354 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 12 June 2012 - 10:14 PM

Anouk, rahlo se mi dozdeva, da sem nekaj temu podobnega vidla v MC Šiška. :hmm:
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#355 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 June 2012 - 10:16 PM

Jon nehajte z leclercom, me sad :cry: Ja sojini so dragi, imaš sojine sadne ko stanejo 3€ na kos.

Anouk ful ti hvala, kdo ve če se to dobi v navadnih supermarketih ali kakih special trgovinah? :hmm:
Jah saj meni ni problem ti kupit par banjic in dostavit v LJ ampak v kakšnem stanju bi prišle, sploh zdaj poleti, pa nočem vedet :D Jaz bom drugače v LJ 29. junija.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#356 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 12 June 2012 - 10:17 PM

Ja, jogurti so res oderuško dragi pri nas, zadnjič mi je en kolega z nizozemske jamral, da bi komot preklopil čisto na vegansko, če ne bi blo tok drago - sem se naglas začela smejat, ker pri nas daš okrog 4€ za tavelik jogurt (400 ali 500g), pri njih pa 1.54€ (in ne, nisem se zatipkala).

Vzamem vsake toliko kakšnega (sem si dala prej na severu duška), zdaj bolj furam 'vla' oz. puding (ali kupim oni desert v 0.5l tetrapaku ali pa ga pač doma skuham).

Sarah, sem vprašala B. na FB, ampak je že malo pozno danes zanj verjetno, javim, ko izvem ;). Pa če 29. ne bo ful ful sonce, bi se z veseljem kaj zmenila :D
  • 0

#357 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 June 2012 - 10:19 PM

Našla v katerih trgovinah bi se jo naj dobilo, problem je da še niti ene nikoli videla v Trstu, LOL. Bom malo povprašala. Pa piše tut "v vseh lekarnah" WTF od kdaj imajo mocarelo v lekarni.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#358 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 June 2012 - 10:20 PM

Ja, res so oderuške, zato si jaz samo en paket (noter so 4) na 2 tedna privoščim.
Wow, kakšna razlika v ceni, res ni fer. :(
  • 0

#359 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 12 June 2012 - 10:22 PM

Anouk zmenjeno. Itak baje prinesem tudi fige, forumašicam, hahahah, ne vem še sicer, se moramo zmenit če bo katera dejansko želela. :twisted:
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#360 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 12 June 2012 - 10:22 PM

Mhm, pa sojino mleko je tudi bolj poceni gor. Saj razumem, da to v Belgiji proizvajajo (če imam prav v spominu), ampak vseeno. Pa tako radi nas klasificirajo pod 'vzhodno Evropo'. A lahko mamo vsaj kaj od tega?
:D

Jaz si sicer zelo želim probat Daiya sir, ampak ga še nisem nikjer zasledila, kar se tiče celinske Evrope.

:w00t2: Fige! Bomo se kaj zmenili, jaz upam, da bo že kaj joste do takrat, lahko naredimo kako blagovno menjavo :D
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users