Jump to content

Photo

barvanje las

• Please log in to reply
841 replies to this topic

#341 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 September 2009 - 12:05 PM

QUOTE(november.rain @ 11. 9. 2009 - 6:39) View Post

Js sem te zastopla brokoli da imaš ti spodnje lase barvane na blond hmm.gif

Naredi si anjprej površinske pramene z posvetlitveno kremo potem pa boš tak videla kakšne barve bodo, pa dajk potem čez keune barvo(če ti jo je še kaj ostalo smile.gif )

Nimam Keune več. Sm use zmešala pa mi jo je čist mau ustal, pa sm jo pol še do konca gor dala (ker ne momr več v tubo zmešane dat). Pa ne znam si pramenov delat. Najraj bi si posvetlitveno dala gor še po celih lase (sam ne tm k so že čist blond). Pol pa ne vem...pustit, če bo ok blond, če ne, pa kej čez dat...?

EDIT: Jst si bom pustila zdej tko kot je. Pa čez kakšne tri tedne nanesla spet Subrino na celotne lase pa potem vidla, kako bo. Potem pa če mi ne bo odtenek všeč, bom pa še Keune čez. Brez veze, da dons spet neki pacam, bom mela lase čist uničene. Pa še mami je rekla, da ni tok hudo. Pa tut vn ne mislm hodt, nimam nekih planov. rolleyes.gif

• 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#342 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 11 September 2009 - 01:23 PM

Baby ja bi blo za temno rjave lase ampak pazi da neboš imela narastek svetel potem spodnjo dolžino pa temnejše ker se v suhi predel las(ponavadi konice) barva bolj prime ker je pač suh.

Brokoli, ja no to bo vredu če tako nardiš, lasje so po takšnih postopkih uničeni tak da jih morš lepo negovat(maske z olji proteini, balzami itd).biggrin.gif
  • 0

#343 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 September 2009 - 01:26 PM

Ja, sm si Frieda masko nabavla pa še šampone za blond lase, vse! Tok sm not padla. Pol sm pa učer jokala. oops.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#344 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 11 September 2009 - 02:33 PM

Zakaj jokala? biggrin.gif
  • 0

#345 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 September 2009 - 02:43 PM

Ma zato, k je zgor blond, spodi rjav. Pa sm bla jezna, ker ni prjel. Itak se za vsako prčkarijo zadnje cajte jokam. laugh.gif oops.gif
  • 0

#346 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 11 September 2009 - 03:04 PM

saj ko boš naslednjič pobarvala bo že ful boljše, je pa takole pri vsakem prehodu iz temnejše na blond.Ubistvu je še hujše.Pri večini frizerjev mislim da bi hujše prišla kot si ko si se sama pobarvala.
Jaz frizerjem ful ne zaupam.
  • 0

#347 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 11 September 2009 - 03:30 PM

Tudi jaz jim ne zadnje čase, ker me že od februarja barvajo na blond in sedaj sem v glavo videt kot neki bedak, ki je prvič izvedel kaj je to barvanje las in je doma v kopalnici poskusu.
I hate my hairs ohmy.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#348 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 September 2009 - 09:57 PM

Jaz imam pa tako nenormalno cotaste lase spet, da presega vse meje - kljub temu, da sploh ne uporabljam balzama, samo wash&go varijanta. Prava špagetarka sem, čist so mehki in otroško svileni, volumna nimam NIČ. Resno študiram, da bi si kupla eno posvetlitveno barvo, samo se bojim, da bi bla oranžna. Moram se mal z matero posvetovat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#349 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 September 2009 - 10:05 PM

QUOTE(november.rain @ 11. 9. 2009 - 16:04) View Post

saj ko boš naslednjič pobarvala bo že ful boljše, je pa takole pri vsakem prehodu iz temnejše na blond.Ubistvu je še hujše.Pri večini frizerjev mislim da bi hujše prišla kot si ko si se sama pobarvala.
Jaz frizerjem ful ne zaupam.

Vsaj ena tolažba. biggrin.gif
Kakšni so cotasti?

• 0

#350 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 September 2009 - 10:07 PM

Cotasti so taki, ki ne držijo oblike, ampak kr dol padejo. Pač pretirano mehki in gladki, ki kljub gostoti izgubijo ves volumen.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#351 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 11 September 2009 - 11:18 PM

Ampak mehki in gladki je fajn! woot.gif A jst prav razumem, ko berm šampone pa piše: za volumen - a to pomen, da maš potem bujne lase?
  • 0

#352 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 12 September 2009 - 08:11 AM

Ja šampon za volumen naj bi povečal volumen las. Sam pazi katerega izbereš, men sta že dva naredila sra..e na lasišču - prhljaj, srbeče lasišče - in sta romala v smeti. Pa po moje boš mela večji volumen po kakšni peni ali spreju za volumen.
  • 0
Why so serious?

#353 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 12 September 2009 - 08:17 AM

Dilema ne seri laugh.gif kaj boš s posvetlitveno kremo.
Kaj pa tisti čistilni šamponi?A po njih imaš tudi ful mehke?
  • 0

#354 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2009 - 04:19 PM

Ja, skos mam mehke, ful. Pač ko operem mam cvileče in bolj trde, pol ko so suhi, pa spet ful gladke in mehke, častna beseda.
  • 0

#355 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 12 September 2009 - 05:04 PM

Točno zdele sem se spomnila smile.gif
Jaz imam po maskah ful mehke(z samim šamponom mislim da si že par let nisem prala las smile.gif Preveč jih razvajam, vem ) in si zato ne dajem peno samo na lasišče(vtiram) ampak potem na koncu z čisto malo količino pogladim celotne lase ker so bolj konkretni.-Zdaj nevem kako se obnesejo druge pene meni je ta Lorealova ful fajna tako pri volumnu kot potem tudi po občutku na laseh.Niso nič zlepljeni in nič ampak malce bolj konkretni in ne tako mehki.Pomoje bi ti pomagalo, probaj boš videla ker kaj drugega pa res pol nevem kaj bi še lahko hmm.gif Samo zresni se in nehaj s temi posvetlitvenimi.biggrin.gif
  • 0

#356 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 September 2009 - 07:48 PM

Ne bodo mi pene pomagale, včasih so mi, samo zdej imam pa res lase mehke ko drek, nikakvi so. Poskusla bom še Lush Big šampon, ki ima tono soli in je ful izsušujoč, pa bomo vidli kako bo.
  • 0

#357 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 13 September 2009 - 01:11 AM

QUOTE(november.rain @ 11. 9. 2009 - 14:23) View Post
Baby ja bi blo za temno rjave lase ampak pazi da neboš imela narastek svetel potem spodnjo dolžino pa temnejše ker se v suhi predel las(ponavadi konice) barva bolj prime ker je pač suh.

Aha, ql. smile.gif Nisem prav razumela tega. Če barva bolj prime na suhe, zakaj bi bli pol temnejši?

• 0

#358 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 13 September 2009 - 09:07 AM

Ja lej, predvidevam da si si barvala lase nekaj časa ane(ne s črno pač z drugimi barvami tudi) in je v konicah največ pigmenta ker ti narastek sproti barvaš in je tam las pač prvič barvan(če tako gledamo no smile.gif ) konice so pa že ful velikrat barvane in jih je težje razbarvati.

• 0

#359 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 13 September 2009 - 09:33 AM

Ja to vem, samo si napisala, da bolj prime na konicah. Al s tem nisi mislila posvetlitvene kreme, ampak barvo, ki jo daš potem gor?
No, karkoli. Bi mi dovolj posvetlilo, da bi lahko dala gor tudi kako blond barvo pol?

• 0

#360 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 13 September 2009 - 10:09 AM

Pardon sem zdele videla slap.gif ..najmanj se prime ravno zaradi tega ker je največ pigmenta tam oz barve.
Ja bo ja, ampak boš zelo zelo šekasta smile.gif
Jaz sem bila na istem kot ti ampak sem si po pramenih svetlila sama.Pa sem si dala potem rjavo čez(srednje karamelna) ampak je bilo itak še vseeno šekasto, po nekaj barvanjih je bilo boljše, mislim da bi bilo pri tebi isto.A ti bi drugače ono svetlo blond imela ali kako temnejšo?
Kak dolge lase pa imaš?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users