Kakšna je bila vaša današnja nega obraza?
Posted 28 December 2006 - 01:29 PM
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 28 December 2006 - 01:38 PM

ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 28 December 2006 - 03:04 PM
Posted 28 December 2006 - 03:09 PM
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 28 December 2006 - 03:12 PM
Posted 28 December 2006 - 03:49 PM
Posted 28 December 2006 - 06:42 PM
zvečer:oriflame borovnica gel za čiščenje, garnier esen. tonik, bergland teebaum krema s čajevcem na mozoljček
Posted 28 December 2006 - 09:36 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 28 December 2006 - 11:06 PM
Torej si briješ umazan obraz??? Kje je tle logika? I don't get it.
Sam lej,sj une k si brijejo noge a ne(z žiletko pač) si jih najbrž tud najprej ne umijejo pa pol popivnajo z brisačo pa pol še 1krat gor nanašajo peno oz.gel da začnejo brit.
Dons sm si nrdila žajbelj parno kopel za obraz pol pa šelrjev gel pa cosmerbo
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 December 2006 - 11:09 PM
Sam lej,sj une k si brijejo noge a ne(z žiletko pač) si jih najbrž tud najprej ne umijejo pa pol popivnajo z brisačo pa pol še 1krat gor nanašajo peno oz.gel da začnejo brit.
sej sploh ni štos v brisanju, pač pa v umivanju - dokler sem si js brila noge, sem se tut najprej stušala in šele po tem brila - če nič drugega, imaš čisto kožo in zmehčane kocine.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 28 December 2006 - 11:11 PM
Pac zaporedje mi najbol ustreza pa tut zdi se mi najbol logicen. Razdrazis kozo z britjem (bmk ce je umazana) in jo pomiris z gelom.
Sajk: ha, ha.
Posted 28 December 2006 - 11:14 PM

Posted 28 December 2006 - 11:16 PM
sej sploh ni štos v brisanju, pač pa v umivanju - dokler sem si js brila noge, sem se tut najprej stušala in šele po tem brila - če nič drugega, imaš čisto kožo in zmehčane kocine.
Ne,sj vem,da ni fora v brisanju z brisačo -a se tko moj post razume?-pač jz tud če bi brila ne bi tko delala,brez veze mi je.
Tud k depiliram,ne umijm prej nog.Pa ko brijem pazduhe a ne(ko zlezem pod tuš/v banjo se pač zmočm,pol dam pa gel gor pa brijm)se tud prej ne umijm z milom pol pa brijm. Ker se itak takoj našamponiram,no:shock: heheh

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 28 December 2006 - 11:22 PM
Sploh pa ni vazn. Tko se brijem ze leta in mi najbol ustreza.
Posted 29 December 2006 - 12:02 AM
Tko se brijem ze leta in mi najbol ustreza.

Posted 29 December 2006 - 12:17 AM
BMK kok let si starejsi tko da svoje napredne tehnike odstranjevanja obraznih dlak ZADRZ ZASE. Jz se bom briu KUKER SE JZ HOCM.
Posted 29 December 2006 - 09:13 AM

AS gel z limonino meliso, rjava Cosmerba (se ze svetim, juhej).
Posted 29 December 2006 - 09:59 AM

Posted 29 December 2006 - 10:36 AM
balea odstranjevalesc očesnega make upa
loreal happyderm penca
garnier tonik - zeleni
okoli oči tf za suho kožo
ostalo najprej skinoren
nato pa še neutrogenina kremca
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users