Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
481 replies to this topic

#341 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 28 September 2007 - 01:32 PM

Kako nanesete Tigi Fashionista pred likanjem las? Na mokre lase, po celi dolžini, ene 3 centi stran od lasišča?

Hvala!

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#342 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 29 September 2007 - 02:38 PM

Jaz dam na posušene lase, in približno po spodnjih dveh tretjinah dolžine. Blizu lasišča ne dam, da mi ga slučajno ne zmasti. Tko se zelo kul obnese, na laseh je tak, ko da ne bi nanesla nič, voha se pa. smile.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#343 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 September 2007 - 09:38 PM

QUOTE(Adriane @ 28. 9. 2007 - 14:32) View Post

Kako nanesete Tigi Fashionista pred likanjem las? Na mokre lase, po celi dolžini, ene 3 centi stran od lasišča?

Hvala!

jaz sem ti že odgovorila. :-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#344 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 05 October 2007 - 05:06 PM

Naslednji šampon za lase bo verjetno kar od Lavere limonino mleko in mi sam povejte, če se lasje lepo svetijo po tem šamponu? Mam mastne lase in bi ful rada mele svetleče in mehke lase.
  • 0

#345 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 05 October 2007 - 05:19 PM

No, Frida, ko ga kupiš in sprobaš, nujno poročaj. Ga imam tud sama že kar nekej cajta v mislih, samo zdaj nisem ravno pri kešu... cry.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#346 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 October 2007 - 05:19 PM

Frida, meni naredijo Lavera šamponi zelo lepe lase, res ful. Take mehke, gladke, sijoče, uglavnem super. Nisem še probala prav tega limonino mleko, imam pa 3 druge in ne dvomim, da je tudi tale limončkasti super.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#347 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 05 October 2007 - 06:28 PM

Tale šampon bom kupila takoj, ko mi zmanjka sedanjega. Sicer sem z njim ful zadovoljna, ampak po vsej tej Logona/Lavera maniji na forumu, je tud mene prepričala kvaliteta in naravnost izdelkov.
Bom pa seveda poročala o šamponu, kupila bom pa tud barvo od Logone, tisto kana zadevo. Rabim novo barvo - temno rjavo.
  • 0

#348 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 09 October 2007 - 06:32 PM

Punce, posebej DiLeMa - koliko stane tale Logonina čistilna maska in kolikšna je pakunga ter Logonina kana barva? Grem naslednji teden nabavit - juhej!!
  • 0

#349 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 October 2007 - 06:41 PM

Čistilna maska COLOR PLUS za pripravo las na barvanje stane malenkost pod 8€.

Čistilna maska za pripravo las pred barvanjem. Ta izdelek izboljšuje učinkovitost barve, tako da optimalno pripravi lase na barvanje z Logonino rastlinsko barvno kremo za lase. Edinstvena kombinacija zelene mineralne gline in ekstrakta brezovih listov nežno odstranjujeta vse sledi nečistoč. S tem se močno poveča možnost vezave med lasmi in barvno mešanico.

IPB Image

Utrjevalec barve za lase COLOR CONDITIONER stane malenkost pod 10€.

Ta ojačevalec barve utrjuje in ohranja sijaj in intenzivnost barvanih las z Logonino rastlinsko barvno kremo za lase. Bogat z oljem iz semen repinca, betainom in pšeničnim proteinom zgladi lasno strukturo in zapre barvno plast, da zagotovi dolgotrajne barvne rezultate.

IPB Image

Barve za lase v tubi (pripravljena mešanica, samo naneseš na lase) stanejo 14€, tiste v prahu, ki jih je potrebno mešat z vrelo vodo, pa so 8€.

IPB Image IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#350 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 09 October 2007 - 06:54 PM

Hvala ti. Pa še za slikovni prikaz kiss1.gif
  • 0

#351 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 October 2007 - 08:54 PM

Kje pa te zadeve prodajajo? hmm.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#352 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 09 October 2007 - 08:57 PM

Biotop in Biotopic v Celju, v Ljubljani pa Kalček, če se ne motim.
  • 0

#353 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 October 2007 - 09:09 PM

QUOTE(DiLeMa @ 9. 10. 2007 - 21:57) View Post
v Ljubljani pa Kalček, če se ne motim.

Ne, ne motiš se! =)
V Lj sta celo 2 Kalčka - en v BTCju, en pa v mestu.
Pa te zadeve se prodajajo tudi v nekaterih Sanolaborjih.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#354 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 October 2007 - 09:13 PM

Kaj pa Lavera izdelki? Tudi v Kalčku?

Hvala! smile.gif
  • 0

#355 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 October 2007 - 09:24 PM

Ja, tudi! smile.gif

• 0

#356 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 October 2007 - 09:28 PM

Super, hvala! biggrin.gif
  • 0

#357 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 October 2007 - 09:39 PM

Np! wink.gif

• 0

#358 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 10 October 2007 - 12:21 PM

Frida, če hočeš in če še nisi kupila, ti lahko tole čistilno masko Logona jst prodam, jo imam doma. Uporabila sem jo samo enkrat, pa še to ful malo, ker mam itak kratke lase. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#359 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 11 October 2007 - 03:12 PM

Sta šampona Lavera mleko vrtnic in Pomarančno mleko primerna za vsakodnevno umivanje las ?
  • 0

#360 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 October 2007 - 03:37 PM

Sem ti že v eni drugi temi odgovorila tongue.gif

Immortelle, jaz sem res full vesela, da ti ustreza Lavera plavica šampon, meni je tudi eden najboljših nasploh in number one proti prhljaju, jaz sem se ga z njegovo redno uporabo popolnoma znebila. Mi je sicer proti prhljaju tudi Vichy Dercos krasen, ampak je totalno kemičen in poln parabenov, tale Laverin pa je popolnoma naravna in veliko nežnejša zamenjava.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users