Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah
Posted 29 September 2007 - 02:38 PM
Jaz dam na posušene lase, in približno po spodnjih dveh tretjinah dolžine. Blizu lasišča ne dam, da mi ga slučajno ne zmasti. Tko se zelo kul obnese, na laseh je tak, ko da ne bi nanesla nič, voha se pa.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 September 2007 - 09:38 PM
Kako nanesete Tigi Fashionista pred likanjem las? Na mokre lase, po celi dolžini, ene 3 centi stran od lasišča?
Hvala!
jaz sem ti že odgovorila. :-)
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 05 October 2007 - 05:06 PM
Posted 05 October 2007 - 05:19 PM

Posted 05 October 2007 - 05:19 PM
Posted 05 October 2007 - 06:28 PM
Bom pa seveda poročala o šamponu, kupila bom pa tud barvo od Logone, tisto kana zadevo. Rabim novo barvo - temno rjavo.
Posted 09 October 2007 - 06:32 PM
Posted 09 October 2007 - 06:41 PM
Čistilna maska za pripravo las pred barvanjem. Ta izdelek izboljšuje učinkovitost barve, tako da optimalno pripravi lase na barvanje z Logonino rastlinsko barvno kremo za lase. Edinstvena kombinacija zelene mineralne gline in ekstrakta brezovih listov nežno odstranjujeta vse sledi nečistoč. S tem se močno poveča možnost vezave med lasmi in barvno mešanico.

Utrjevalec barve za lase COLOR CONDITIONER stane malenkost pod 10€.
Ta ojačevalec barve utrjuje in ohranja sijaj in intenzivnost barvanih las z Logonino rastlinsko barvno kremo za lase. Bogat z oljem iz semen repinca, betainom in pšeničnim proteinom zgladi lasno strukturo in zapre barvno plast, da zagotovi dolgotrajne barvne rezultate.

Barve za lase v tubi (pripravljena mešanica, samo naneseš na lase) stanejo 14€, tiste v prahu, ki jih je potrebno mešat z vrelo vodo, pa so 8€.

Posted 09 October 2007 - 06:54 PM

Posted 09 October 2007 - 08:54 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 09 October 2007 - 08:57 PM
Posted 09 October 2007 - 09:09 PM
Ne, ne motiš se! =)
V Lj sta celo 2 Kalčka - en v BTCju, en pa v mestu.
Pa te zadeve se prodajajo tudi v nekaterih Sanolaborjih.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 09 October 2007 - 09:13 PM
Hvala!

Posted 09 October 2007 - 09:24 PM
Ja, tudi!

Posted 09 October 2007 - 09:28 PM

Posted 09 October 2007 - 09:39 PM
Np!

Posted 10 October 2007 - 12:21 PM

Posted 11 October 2007 - 03:12 PM
Posted 12 October 2007 - 03:37 PM

Immortelle, jaz sem res full vesela, da ti ustreza Lavera plavica šampon, meni je tudi eden najboljših nasploh in number one proti prhljaju, jaz sem se ga z njegovo redno uporabo popolnoma znebila. Mi je sicer proti prhljaju tudi Vichy Dercos krasen, ampak je totalno kemičen in poln parabenov, tale Laverin pa je popolnoma naravna in veliko nežnejša zamenjava.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users