Jump to content

Photo

Vprašanja, Ki Se Porajajo V Vaših Firbčnih Beticah

• Please log in to reply
558 replies to this topic

#341 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 18 October 2007 - 07:22 PM

ne vem, sam če imam dobr v spominu, ima tudi tista za mastno kožo peeling učinek. biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#342 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 19 October 2007 - 06:07 PM

Nekje sem prebrala, da so za mlado kožo primerne maske z glino. Zdej pa, ktere maske vsebujejo glino, ker jaz se na sestavine ne spoznam najbolje.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#343 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 19 October 2007 - 06:21 PM

Ima jo Neutrogenina 2v1 maska, pa Garniereva Seft Heating Sauna mask (če sem prav napisala), pa ta od Aubrey Organics, ki jo je Dilema nazadnje ocenila ima tudi se mi zdi. Sicer se mi zdi da veliko (čistilnih) mask z glino. Imenuje se pa kaolin, če gledaš pod sestavine. Ti bo katera druga znala več mask naštet smile.gif
  • 0

#344 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 20 October 2007 - 10:24 AM

Katera kremca/fluid ima najbolj podoben učinek na koži kot L'occitanov žametni koncentrat mandelj & jabolko pa da je naravna?

Ta L'occitanova mi naredi res full lepo kožo, tak fajn sijaj in na sploh mi je full všeč njena konsistenca in mazljivost. Ampak samo na kratki rok. Na dolgi rok je ne upam uporabljat, ker sumim, da bi mi povzročla mozolje (ker mi je začelo nekaj vn butat odkar sm jo uporabljala) in pa še totalno se mi zdi predraga.

Zdej bi pa eno alternativo, ki ima še vedno tak občutek na koži kot ta, s tem, da ima boljše sestavine in je naravna. Kaj mi predlagate?

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#345 ZIN

ZIN

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 20 October 2007 - 04:16 PM

Bikini, od Aubreyevih izdlekov ti lahko priporočam vlažilno kremo Blue Green Algae - z modrozeleno algo in ekstraktom grozdnih pešk. Idealna za mešano ali mastno kožo ter kožo, nagnjeno k mozoljem, ne maši por.
Krema ima 118 ml in stane 26 €, do konca oktobra pa je še 10% popust.
Jaz imam mešano kožo in mi ta krema zelo ustreza.

Za kompletno nega pa je super potovalni set Blue Green Algae, ki vsebuje čistilni losjon, tonik, vlažilno kremo in piling masko iz iste linije. Notri pa so še brezplačni vzorci. smile.gif

QUOTE(Parvinder @ 19. 10. 2007 - 19:07) View Post

Nekje sem prebrala, da so za mlado kožo primerne maske z glino. Zdej pa, ktere maske vsebujejo glino, ker jaz se na sestavine ne spoznam najbolje.

Tako maska Green tea & green clay kakor Blue Green Algae (izdelki Aubrey Organics) vsebujeta glino ter imata nežen piling učinek.
  • 0
Zakaj uporabljati umetno, če pa je naravno toliko boljše?

#346 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 20 October 2007 - 04:21 PM

ZIN koliko pa stane ta potovalni set Blue Green Algae? Pa koliko ml flaške so?
  • 0

#347 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 20 October 2007 - 06:35 PM

Hvala ZIN, sem imela tudi sam v mislih Aubrey. V bistvu sem že pregledala vse te kreme za obraz, ampak nisem bila prepričana, katera bi bila najboljša zame. Moja koža pa je sicer dokaj normalna, rata izsušena če si jo umijem s čistilnim gelom. Pa tu pa tam mi kakšen mozolj ven vseka. Full ne maram težkih krem in občutka, da imam kremo na koži. Nekaj lahkega in nemastnega in da mi mal pore zakamuflira in nardi lepšo polt.

Malo me pri tej kremi, ki si jo predlagala moti faktor, ker večinoma kremo uporabljam samo zvečer, ko si sčistim obraz - posledično zaradi izsušitve.

Kako pa bi se tisti serum z zelenim čajem obnesel?
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#348 ZIN

ZIN

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 20 October 2007 - 07:20 PM

Goddess, potpvalni seti so po 25 €, do konca oktobra pa je še 10% popust na vse izdelke. Flaške čistilnega losjona, tonika in kreme so po 30 ml, maska pa 15 ml. Ob redni uporabi lahko trajajo 7 - 14 dni. Ni potrebno nanesti veliko izdelka na obraz.

Bikini, koža se rada izsušuje po uporabi čistilnih gelov, ki vsebujejo kake koži agresivne sestavine. Mednje seveda na prvem mestu spadajo kemični dodatki. Kozmetiki močno poudarjajo, da je zelo pomembmo po čiščenju uporabiti še tonik za osvežitev in navlažitev kože, ki jo tudi pripravi na to, da še bolje vpije kremo.

Krema je mišljena kot dnevna, zato tudi vsebuje zaščitni faktor - naravni PABA ester, izoliran iz rastlin. nekateri jo kljub temu uporabljajo 2x dnevno in zaenkrat ni nihče od uporabnikov tožil o kakšnih škodljivih posledica.

Najbrž imaš v mislih nočni serum Vegecell. Je zelo tekoč, nemasten in ful dobro vlaži - to so moje osebne izkušnje z njim. Mozoljev mi ne dela. Vonj je pa prav specifično zeliščen, meni je všeč, ker mi je všeč sploh vse, kar diši po zeliščih. biggrin.gif

Tu je že ena njegova ocena s tega foruma:
http://www2.lepa-si....h...c=11385&hl=

Lep pozdrav,

Teja - ZIN

QUOTE(bikini @ 20. 10. 2007 - 19:35) View Post

Hvala ZIN, sem imela tudi sam v mislih Aubrey. V bistvu sem že pregledala vse te kreme za obraz, ampak nisem bila prepričana, katera bi bila najboljša zame. Moja koža pa je sicer dokaj normalna, rata izsušena če si jo umijem s čistilnim gelom. Pa tu pa tam mi kakšen mozolj ven vseka. Full ne maram težkih krem in občutka, da imam kremo na koži. Nekaj lahkega in nemastnega in da mi mal pore zakamuflira in nardi lepšo polt.

Malo me pri tej kremi, ki si jo predlagala moti faktor, ker večinoma kremo uporabljam samo zvečer, ko si sčistim obraz - posledično zaradi izsušitve.

Kako pa bi se tisti serum z zelenim čajem obnesel?

• 0

#349 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 20 October 2007 - 09:43 PM

Ej ZIN, a bi mi ti pol pomagala. Se odločam med tema dvema maskama: Green Algae with Grape Seed Extract Soothing Mask in Green Tea & Green Clay Rejuvenating Mask. Kakšna je pravzaprav razlika med njima, a sta obe čistilni? Meni je pomembno predvsem da sta res dobro čistilni. smile.gif A pilling efekt praviš da imata obe.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#350 ZIN

ZIN

sramežljivec

• Člani
  • 48 posts

Posted 21 October 2007 - 11:12 AM

QUOTE(Sarah @ 20. 10. 2007 - 22:43) View Post

Ej ZIN, a bi mi ti pol pomagala. Se odločam med tema dvema maskama: Green Algae with Grape Seed Extract Soothing Mask in Green Tea & Green Clay Rejuvenating Mask. Kakšna je pravzaprav razlika med njima, a sta obe čistilni? Meni je pomembno predvsem da sta res dobro čistilni. smile.gif A pilling efekt praviš da imata obe.

Obe sta čistilni in z glino, če potrebuješ bolj globinsko čiščenje in se ti včasih še kaki mozoljčki spustijo, potem ti priporočam Blue Gren Algae, ki je prav namenjena mešani in mastni koži.

Green tea je namenjena pač za normalno kožo, ki potrebuje običajno čiščenje in nima nobenih težav.

LP,

Teja - ZIN
  • 0

#351 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 21 October 2007 - 11:15 AM

Hvala wink.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#352 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 29 October 2007 - 06:45 PM

Meni po "mrfiju" iskalnik seveda spet ne dela, zato bom tle vprasala.
Iscem kako Afroditino kremo za suho kozo, primerno za zdajsnji hladnejsi cas.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#353 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 October 2007 - 09:51 PM

Tudi meni je ne najde. Pa koliko sem urejala podforum, se ne spomnim kake take kreme. Očitno je ni.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#354 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 29 October 2007 - 10:23 PM

Sem našla le to kremo:

http://www2.lepa-si....amp;hl=afrodita
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#355 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 October 2007 - 10:52 PM

Aja, če se išče po celem forumu, pol se najde kaj. Sem mislila, da je iskala že ocenjeno, ker je pač pisala v ta podforum. Ampak mislim, da išče kremo za obraz.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#356 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 30 October 2007 - 10:50 AM

Sem ugotovla, ja. Zdaj! slap.gif

Edit: Edino ta se mi zdi koliko toliko OK
http://www2.lepa-si....amp;hl=afrodita
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#357 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 30 October 2007 - 11:07 PM

Ja nekam skopo je vse skupaj... nisem prevec navdusena.
Moram najti nekaj drugega! Pa hvala na trudu.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#358 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 November 2007 - 07:09 PM

Pohvale tistim, ki teme odprejo tak, kot se šika (soraya, npr.). IPB Image
Da se naumo samo kregali. wink.gif

• 0

#359 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 November 2007 - 07:13 PM

Jaz sem mal popravla naslov. laugh.gif Je bil sicer originalni naziv (POHVALE!!), samo onega krema/serum ni bilo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#360 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 November 2007 - 07:25 PM

Ej, a veš, da sem tekom pisanja razmišljala, da sem se morda prenaglila. laugh.gif
No ja, pa če je še anketa bla prav, je več kot za pohvaliti že. twisted.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users