Moški & Kozmetika - Po Zgledu Damjana Murka
Posted 03 May 2008 - 07:40 PM

Posted 03 May 2008 - 07:46 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 May 2008 - 07:50 PM

Posted 03 May 2008 - 09:44 PM
Ali ji gre na smeh ali se ji gravža poljub?

Posted 03 May 2008 - 09:45 PM

Pablo Picasso
Posted 03 May 2008 - 09:45 PM

Posted 03 May 2008 - 10:57 PM
prava princeska...

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 04 May 2008 - 10:22 AM

Posted 04 May 2008 - 10:27 AM
jaz pa ne bi mela neke našopirjene obleke, ampak eno tako, katero bi še lahko kdaj oblekla, a vseeno posebno. in vsekakor bi bila kupljena in samo moja. bi jo npr. mela na poroki... pa potem na kakšni najini obletnici... bi obleka nekaj predstavljala in bi bila čisto posebna. nekako v tem smislu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 04 May 2008 - 10:30 AM
Damjan pač špila neko zvezdo in tega ne bo nikoli priznal. Če mu je v veselje, mene osebno nič ne boli.
Jaz sem si jo sposodila za maturantskega.
Je pa res, da ne dam bog ve kaj na ves blišč porok itd., tako da verjetno nisem prava oseba za take pogovore.
Če bi se šla v tem trenutku poročit, bi mi bile dovolj kavbojke in majca.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 04 May 2008 - 10:31 AM
Sicer pa nimam tudi nič proti sposojenim oblekam.

Posted 04 May 2008 - 10:41 AM
Posted 04 May 2008 - 10:41 AM
Konec koncev niso tako poceni in mladoporočenci še kako poterbujejo denar za kaj drugega in ne prioritetno za to, da se bodo lahko pred drugimi delali pomembne? Premožne, ko pa vemo, da temu ni tako.
Se mi zdi, da gre bolj za family name in našopirjene mame. Skladno s tem se potomstvo obnaša

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 04 May 2008 - 10:48 AM
denar, ki bi ga dala za neko grozljivo drago obleko, veliko raje porabim za potovanje!
se pa strinjam z DiLeMo, da obleka ni tisto, kar bi determiniralo tisti dan (to bi bilo smešno trditi, čeprav se najbrž res najde ogromno nevest, ki jim je obleka pomembnejša kot karkoli drugega), je pa vseeno pomembna... in koliko bo pa tudi posebna, je pa predvsem odvisno od osebe, ki jo bo nosila in kako posebno jo bo naredila.
Posted 04 May 2008 - 10:52 AM
Posted 04 May 2008 - 11:29 AM
Drgač pa glede maturantske 'obleke' jz jo še zdj nosm- predvsem zato, ker nsim mela oblekce ampak tričetrt črne hlače in eno lepo črno majco s potiskom, vse je izpadl orientalsko še frizuro sm mela tako. In smo dal za hlače 40.000 sit, za majco 20.000 sit p za čevle 15.000. Ampak vsj nosm, no (čevlov ne).
Če bi se poročila bi jo pač probala ugodno dobit a ne. Drugač pa kupit kako črno obleko in jo met še kdaj. Men je čist vseen če bi bla sposojena, ker ne bi mela težav s prihajanjem do omare ponoči in jokala in se spominjala...

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 04 May 2008 - 11:32 AM
Ni tu nobene filozofije, ste ene kar skočile, vsakemu svoje pravim jaz, četudi je dal malo denarja, hvala bogu, mene samo razpizdi da pol tako laže.
Posted 04 May 2008 - 11:49 AM
Sem pa lih na tem poročnem sejmu s Chandro

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 04 May 2008 - 11:57 AM
Ja, to kar je napisala "F. the S.E." je prbližn tko kokr z maturantsko obleko. Moja je bla res ful draga...priznam (100.000 sit), ampak je DRAŽev unikat. Oblekla sem jo pa ene 3x. Pa vem, da jo bom še kdaj, ker je res nekaj posebnega.
Sicer pa nimam tudi nič proti sposojenim oblekam.

can we see it?

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users