Jump to content

Photo

Moški & Kozmetika - Po Zgledu Damjana Murka

• Please log in to reply
457 replies to this topic

#341 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 03 May 2008 - 07:40 PM

Okej, njena obleka je za crknit, ampak kaj za vraga ma na glavi ? laugh.gif Lolz, manjka še ji samo lepotna lenta.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#342 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 May 2008 - 07:46 PM

Si vidla kak MU ima? Groza (na tiosti sliki kjer se kušujeta se vidi).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#343 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 03 May 2008 - 07:50 PM

MU se, khm, sklada z obleko in s to zadevo na glavi. cool.gif
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#344 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 03 May 2008 - 09:44 PM

Ne morem nehat:
Ali ji gre na smeh ali se ji gravža poljub?

IPB Image
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#345 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27635 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 May 2008 - 09:45 PM

Hahahaha, po moje slednje. laugh.gif ermm.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

• Guests

Posted 03 May 2008 - 09:45 PM

Po nasmeških v ozadju ji gre verjetno na smeh. laugh.gif
  • 0

#347 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 May 2008 - 10:57 PM

prava princeska... laugh.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#348 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 May 2008 - 10:13 AM

Chandra, iz tebe veje čista zavist. Priznaj closedeyes.gif

Za PopTV je včeraj povedal, da ga je poroka prišla par 10.000 closedeyes.gif

KLIK (Ekskluziv - Iz 24ur: Murko se je poročil)
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#349 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 May 2008 - 10:22 AM

Jaz si tudi ne bi kupila poročne obleke. Res ne. Zakaj bi dajala ful keša za nekaj, kar bom oblekla enkrat v življenju? Zato da jo bom imela potem v omari in jo na stara leta s solzami v očeh ogledovala? laugh.gif Definitivno bi si jo izposodila in ne vem, zakaj hudiča bi bilo to kej sramotnega? hmm.gif Če bi hotela imet klasično poročno obleko, bi jo kupila izključno v primeru, da se ne bi dalo nikjer izposodit ene res lepe in nenačičkane obleke, ampak pomoje bi se našlo kaj. Sicer pa se jaz ne bom cerkveno ženila in tudi ne bom imela klasične poročne obleke, pač pa kakšno obično luštno oblekco, ki pa se jo da kupit tudi za 50€ in jo lahko potem še velikokrat oblečeš. Tudi to za cvetličarno mi ni jasno - če so rože lepe in aranžmaji kvalitetni, mi je čist vseeno, če pridejo iz zadnje cvetličarne tam nekje in the middle of nowhere. Najbolj blesavi so mi tisti, ki se neki duvajo s poroko, tok da ne napišejo že v (z zlatom oblečena) vabila, kje so si kaj kupili in kolk velik so dali in kak oh in sploh so super. Ja, za nekatere je to pač poanta poroke. Je pa res, da je imela tale Murkova nevesta res grozno obleko, ampak verjetno je bila njej všeč and that's all that matters.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#350 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2008 - 10:27 AM

jaz pa ne bi mela neke našopirjene obleke, ampak eno tako, katero bi še lahko kdaj oblekla, a vseeno posebno. in vsekakor bi bila kupljena in samo moja. bi jo npr. mela na poroki... pa potem na kakšni najini obletnici... bi obleka nekaj predstavljala in bi bila čisto posebna. nekako v tem smislu.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#351 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 04 May 2008 - 10:30 AM

Se strinjam. Konec koncev niso tako poceni in mladoporočenci še kako poterbujejo denar za kaj drugega in ne prioritetno za to, da se bodo lahko pred drugimi delali pomembne? Premožne, ko pa vemo, da temu ni tako.

Damjan pač špila neko zvezdo in tega ne bo nikoli priznal. Če mu je v veselje, mene osebno nič ne boli.

Jaz sem si jo sposodila za maturantskega.

Je pa res, da ne dam bog ve kaj na ves blišč porok itd., tako da verjetno nisem prava oseba za take pogovore.
Če bi se šla v tem trenutku poročit, bi mi bile dovolj kavbojke in majca.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#352 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26222 posts

Posted 04 May 2008 - 10:31 AM

Ja, to kar je napisala "F. the S.E." je prbližn tko kokr z maturantsko obleko. Moja je bla res ful draga...priznam (100.000 sit), ampak je DRAŽev unikat. Oblekla sem jo pa ene 3x. Pa vem, da jo bom še kdaj, ker je res nekaj posebnega.

Sicer pa nimam tudi nič proti sposojenim oblekam. smile.gif
  • 0

#353 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 May 2008 - 10:41 AM

Kar se obleke tiče, kot sem že rekla - ČE bi želela imet klasično poročno obleko, je zagotovo ne bi kupila. Take obleke so obupno drage, poleg tega so take, da jih res ne moreš potem nikdar več oblečt (razen če se še enkrat ženiš). Ker pa ne bom imela klasične poroke, niti mi niso všeč klasične poročne obleke, bom obleko zihr kupila - lepo, preprosto, mladostno, tako, ki jo bom lahko še večkrat oblekla in ne bo stala 500€, ampak ene 5x manj. Meni bo poroka en ful intimen moment, res izključno zame in fanta, tako da mi dol visi, kaj si bo kdo mislil. Hočem bit lepa, urejena, sexy in mladostno zrihtana, hočem imet obleko, ki mi bo res ful pasala, ne glede na to, da jo bom mogoče nabavla magar v Zari. Ne bom se preseravala z nekimi (pre)dragimi unikati, ni obleka tisto, kar bo determiniralo moj poročni dan. Posebno se bom počutila zaradi drugih, pomembnejših stvari.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#354 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15291 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 04 May 2008 - 10:41 AM

QUOTE(Adriane @ 4. 5. 2008 - 11:30) View Post

Konec koncev niso tako poceni in mladoporočenci še kako poterbujejo denar za kaj drugega in ne prioritetno za to, da se bodo lahko pred drugimi delali pomembne? Premožne, ko pa vemo, da temu ni tako.

Se mi zdi, da gre bolj za family name in našopirjene mame. Skladno s tem se potomstvo obnaša biggrin.gif

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#355 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2008 - 10:48 AM

denar, ki bi ga dala za neko grozljivo drago obleko, veliko raje porabim za potovanje!

se pa strinjam z DiLeMo, da obleka ni tisto, kar bi determiniralo tisti dan (to bi bilo smešno trditi, čeprav se najbrž res najde ogromno nevest, ki jim je obleka pomembnejša kot karkoli drugega), je pa vseeno pomembna... in koliko bo pa tudi posebna, je pa predvsem odvisno od osebe, ki jo bo nosila in kako posebno jo bo naredila.

• 0

#356 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 04 May 2008 - 10:52 AM

Agree. Nekatere izpadejo totalne mone tudi z najlepšo obleko, spet druge so posebne že v najpreprostejši oblekci, ker izžarevajo nekaj lepega. Pa seveda tudi jaz dam 100x raje keš za kakšno lepo potovanje, kot pa za načičkano obleko/poroko.
  • 0

#357 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 04 May 2008 - 11:29 AM

Ja, jz se tud strinjam s ftse glede potovanja. Jz sm že fantu davno rekla, da jz nism tip punce k ji je nakit kul in da nej v prihondje ob obletniah ipd stvareh zamenja nakit za potovanje. Men nakit res took nč ne pomen, edino kar mam rada je kak lep prstan srebrn al paiz belga zlata pa še tega bi nosla ful časa, ne bi nč menjala.

Drgač pa glede maturantske 'obleke' jz jo še zdj nosm- predvsem zato, ker nsim mela oblekce ampak tričetrt črne hlače in eno lepo črno majco s potiskom, vse je izpadl orientalsko še frizuro sm mela tako. In smo dal za hlače 40.000 sit, za majco 20.000 sit p za čevle 15.000. Ampak vsj nosm, no (čevlov ne).
Če bi se poročila bi jo pač probala ugodno dobit a ne. Drugač pa kupit kako črno obleko in jo met še kdaj. Men je čist vseen če bi bla sposojena, ker ne bi mela težav s prihajanjem do omare ponoči in jokala in se spominjala... laugh.gif

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#358 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 04 May 2008 - 11:32 AM

ah tu sploh ni nobene fore, meni dol visi kaj in kako imata onadva, bedno mi je samo to, da potem tip laže o nekih bajnih vsotah. Drgač pa itak da si sposodiš obleko, kupovati jo, da ti bo potem visela v omari je čisti nesmisel. Ampak enim ženskam tudi to veliko pomeni, da imajo svojo in edino obleko.

Ni tu nobene filozofije, ste ene kar skočile, vsakemu svoje pravim jaz, četudi je dal malo denarja, hvala bogu, mene samo razpizdi da pol tako laže.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#359 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 May 2008 - 11:49 AM

^^ Ja ej, enako. Pol pa to pograbijo vsi mediji in mu delajo medvedjo uslugo, ko ga vlačijo po člankih in oddajah, ker lih to hoče doseč - biti zvezda brez nekega posebnega razloga.

Sem pa lih na tem poročnem sejmu s Chandro biggrin.gif vidla ene par res hudih poročnih oblekic, ki poa so bile precej bolj vsakdanja varianta, in bi se jih komot dalo obleči za neko poletno večerno zabavo (kartke, mladostni kroji, malo bolj razgibanih barv). Zdej za ceno ne vem, ampak ko to vidiš ti je jasno da komot kupiš neko malo boljšo oblekico, ki se jo s parimi dodatki pač spremeni v malo bolj slavnostno.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#360 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 04 May 2008 - 11:57 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 4. 5. 2008 - 11:31) View Post

Ja, to kar je napisala "F. the S.E." je prbližn tko kokr z maturantsko obleko. Moja je bla res ful draga...priznam (100.000 sit), ampak je DRAŽev unikat. Oblekla sem jo pa ene 3x. Pa vem, da jo bom še kdaj, ker je res nekaj posebnega.

Sicer pa nimam tudi nič proti sposojenim oblekam. smile.gif

can we see it? oops.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users