Anoreksija - potrebujem pomoč
Posted 03 November 2006 - 09:50 PM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 04 November 2006 - 10:35 PM

Posted 04 November 2006 - 11:16 PM

(je rekel sajk, nesoč žlico jogruta zmešanega s proteini počasnega sproščanja v usta

Posted 05 November 2006 - 02:49 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 November 2006 - 06:46 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 05 November 2006 - 07:20 PM

Res ti svetujem da se zamislis in vkljucis v kaksen sport-ne pa da doma po cele dneve preracunavas kalorije,zlice riza,mleka in ne vem kaj se?!Jej normalno,pa ce ti sladkarije ne pasejo-jih pac ne jej,pojej vec sadja in imej redne obroke.Le tako bos vzdrzevala svojo tezo in bila zdrava.Jaz imam prakticno ze od 7.razreda osnovne sole isto tezo.Zdaj pa sem predzadnji letnik na gimnaziji.Kg mi vcasih grejo malo navzdol,vendar to se pri vsakem zgodi zaradi vode in ostalih procesov v telesu.Res ti svetujem to kar sem ti napisala

vkljuci se v plesne vaje,tenis,....

Posted 05 November 2006 - 10:18 PM
Ampak kar se anorexije tice...to si predstaulas use prevec na izi.
Posted 06 November 2006 - 03:56 PM

Sicer pa res ne vem, kje bi našla čas, da bi kaj trenirala-če ga še za psihologinjo nimam.

Ne vem, kako je pri tebi, ampak jaz mam večinoma šolo do poznega popoldneva, pol pa učit in spat. In pri nas tisti, ki kaj trenirajo, furajo v šoli s komaj pozitivnimi. Ne, hvala.

― V. Van Gogh
Posted 06 November 2006 - 05:31 PM
Upam da se bos spremenila:) in se koncno zacela imeti rada:)
Posted 06 November 2006 - 08:06 PM

― V. Van Gogh
Posted 11 November 2006 - 03:16 PM

Punce sam pamet v roke, ker mislim, da si nobena ne želi biti taka:

Posted 11 November 2006 - 04:25 PM

Za crknit ...

Posted 11 November 2006 - 04:57 PM

no tocno tako zensko,sem pa jaz pred enim tednom videla v franciji,v parizu-bila je sicer stara okol 30let ampak je imela tocno take noge-bila je pa ful majnsa-obup

(grda,slabe lasje je imela,zgubana itd.-brezveze besed)
res ce zelis bit suh-je lepo ce si to zdravo,ne da imas vrtoglavice,ti je cel dan slabo ker nic ne jes itd.
poleg tega je pa itak dokazano,da ce cel dan se matras da nic ne pojes,pa potem enkrat pojes malo vec-nic ne shujsas,pac pa samo se pridobis kg.
Pravilno je jest 5 obrokov,po malem in ne tako da za zajtrk pojes le kos kruha,opoldne pojes vec,za vecerjo pa spet nic-to samo pridobis

predvsem pa gibanje!tiste ki samo doma sedijo,cel dan premisljujejo kaj naj NE pojejo da ne bodo debele -samo cas zapravljajo namesto,da bi sle v kaksen plesen tecaj-se tam razgibale in potem brez vesti pojedle kaksen bolj kaloricen obrok.

Kar pa gledamo v hollywoodu-tiste pa itak samo se kokain uzivajo da lahko zdrzijo napore in to brez hrane.
Posted 11 November 2006 - 05:01 PM

Posted 11 November 2006 - 05:18 PM
uuu

tia ne vec ce se pri njej to rece anoreksija....tisti ki ima anoreksijo,je poleg tega da je suh,zakomlpleksan in ne vem kaj se-tud zelo slab v soli(ker ne more mislit),tezko stoji na nogah itd.
Kolikor pa vem,pa jindaze je pridna v soli(ker je rekla,da ji veliko pomeni) in glede hujsanja itd....ce je se v osnovki ali pa v srednji soli-se zivi s starsi in ce so vsaj malo skrbni gledajo kako zgleda,kaj pocne itd.
Verjemi ni starsa,ki bi hcerki,ki jo ima rad pustil da je suha tako kot hollywodske igralke,pevke(ki so to leto suhe)...ce ima res vsaj malo skrbne starse-potem to ni to.Sigruno da je veliko starsev ki pustijo,da punca ima kaksno dieto pa to,ampak da pa odklanja hrano,muci telo....pa mislim da ne

pri meni doma so takoj opazili in tako smo odsli k moji zdravnici,da mi je zacela tehtat,govorit itd.
Pa se to-zame je res anoreksija/bulemija to:da neka punca hujsa(ponavadi so to punce,ki imajo tezave doma,so predebele in potem prehitro zapade da je prevec suha,so kaksni mladi "modeli" v agencijah,...),se pocuti debelo ko se pogleda v ogledalo,ni niti en dan srecna,noben jo vec ne osreci,zavraca hrano(vso) ali pa vse izbruha,grize nohte,ima razpokano kozico na nohith(zaradi potiskanja prsta v usta),slabi in izpadajoci lasje,zivcnost,utrujenost,bledolicnost,nenehno hodi po straniscu(sploh po vecjem obroku),omedleva,...
To kar se dogaja Jindaze,se dogaja se kar nekaj najstnicam v Slo.

Posted 11 November 2006 - 06:20 PM

ampak tm kjer si napisala, da je bols met 5 obrokou kot da se matras da nc ne pojes... fora je u tem, da se takrat nic ne matras, fizicno se loh dobr pocuts ze z zlo mau hrane pa tut psihicno mas lahko tist fajn obcutk, da mas "lepo use pod kontrolo", da te nc ne premam.
Se strinjam, hjuuh une slikce gor ene so grozne. Nicole mi se pa ne zgleda slaba.
Posted 12 November 2006 - 01:13 AM

In res ne vem, zakaj misliš, da veš več od (recimo) psihologinje (pa konec koncev tudi od mene

Pač narobe pojmuješ nekatere stvari.
In ne, jaz se ne matram, če recimo pol dneva ne jem (kar ni konstantna praksa)- enostavno ne občutim lakote, ni apetita. Že dolgo. In ko potem jem (npr. ko pridem iz šole) se NE nabašem.

Sicer je pa predzadnja fotka fake (kdo hudiča! bi pa na svoj catwalk spustil walking death "manekenko", for god sake?!

Nicole sem mi zdi pa čisto v redu.

― V. Van Gogh
Posted 12 November 2006 - 08:22 AM
Posted 12 November 2006 - 12:19 PM
Posted 12 November 2006 - 04:29 PM
grozno, res grozna kaj vse naredijo mediji in današnja vsiljena podoba "popolnega" suhega telesa

Ja, za večino motenj hranjenja so krivi mediji. Je pa res, da so motnje hranjenja izključno samo bolezen civilizacijskega sveta. Če imaš doma veliko dela, se ti verjetno ne bo obračalo v želodcu ob pogledu na hrano, ampak jo boš hvaležno pojedla.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users