Jump to content

Photo

Pust

• Please log in to reply
1097 replies to this topic

#341 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 09 February 2009 - 03:00 PM

Ja ok verjamem da ne, sam bi pa dojela da je maškara a ne? Folk še tega ne dojame.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#342 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 09 February 2009 - 03:11 PM

No vsak ima svoj okus, ampak take abstraktne maškare, kot npr. tale cenzura, šteka le redkokdo. Meni so bedna fora. Bite me, ampak meni so všeč klasične maškare, za katere vem kaj predstavljajo. To da se nekdo navesi z nakitom in obleče v stilu, ki ga sicer ne fura, sorry, meni ni to maska. Danes je taka moda, da so taka odstopanja od stila že nekaj vsakdanjega. Kaj pa veš, da je nekdo maska, če je oblečen drugače kot sicer. Saj ne veš kak stil fura sicer.

Moje skromno mnenje. Vem, da se marsikdo ne strinja z njim, ampak šment.
  • 0

#343 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 February 2009 - 03:13 PM

Ok pin up, pa res ni samo vešenje z nakitom, pa oblačenje v nekaj kar se sicer ne oblačiš. Vsaj meni ne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#344 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 09 February 2009 - 03:16 PM

crna, sori, če je letelo na tebe konkretno, mislila sem bolj na splošno. Jaz vem kaj pomeni pin up, ampak dokler nisem odkrila tega foruma pa se mi ni sanjalo o tem in verjamem, da se povprečnemu slovencu prav tako sanja ne kaj je to. Tebe nisem vidla kakšna si bila, zato ne morm sodit.

Pa na živce mi grejo tudi tiste maske, kjer si neke punce nataknejo samo ušesa, oblečene so v kako mini krilo (ki je po možnosti še čist druge barve kot ušesa) in že mislijo kaka huda maska so.
  • 0

#345 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 February 2009 - 03:21 PM

Jst bom mogoče rimljanka letos. Pa spet z jantarjem biggrin.gif .

Sam k nimam baš obleke... Imam eno tuniko, ki mi pa komaj čez rit pride... Pa mrzlo je ful za to...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 09 February 2009 - 03:25 PM

No, jaz sem si pa zdaj našla kul idejo za letos. Lara Croft bom biggrin.gif. Samo še ene debele žabe kožne barve rabim.
  • 0

#347 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 February 2009 - 03:30 PM

Kul, jst bom tudi danes mal šla šnjofat po BTCju...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#348 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 February 2009 - 03:57 PM

Crna ce greš šnofat v btc v halo a, tm k je pustna trgovina spodi, dj ščekiri če majo čekane plis!!! (protezo vampirsko al pa sam čekane vampirske) pa kok stanejo pa kok so kej praktični!
Hvaaalaaa kiss.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#349 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 February 2009 - 04:01 PM

Jaz tud slučajno ne bi poštekala cenzure, če bi si nekdo samo narisal črn pravokotnik čez oči. laugh.gif Za Crno pa bi mislila, da je kakšna žrtev tornada al kaj, LOL. Bi pa kapirala, da je tista druga stvar šema (ko je bila urihtana kot pin up). Mislim, da tle ne gre ravno za omejenost, ampak bolj za to, da nas večina pust izkoristi bolj za neke smešne oprave, ne toliko za bolj globoko sporočilnost in podobne zadeve. In pač pomoje vsak podzavestno pričakuje kaj bolj vsakdanjega, se mi zdi. Kar pa še ne pomeni, da ne občudujem izvirnih maškar ...
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#350 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 February 2009 - 04:35 PM

Meni je pa lih izvirnost poanta teh mask. Ker so mi ostale že ful zlajnane.

Če bi bla ena kolegica tu da mi posodi obelke bi bla flešerka biggrin.gif v belih kosmatih škornjih, pa z divje roza kosmato bundo. To bi blo kul laugh.gif.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#351 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 09 February 2009 - 04:37 PM

Saj izvirnost je kul, ampak kaj ti pomaga izvirnost, če nihče ne skapira kaj si? wink.gif

Mimogrede, kaj je flešerka?

Naši dečki so mi imeli na brucovanju ful fajne kostume za grške vojake (naj bi bili Špartanci):
IPB Image
  • 0

#352 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 February 2009 - 04:57 PM

Kje so jih pa dobili?

Flešer - nekdo ki posluša tehno in se "pisano" oblači, "rejver".

Izvirnost rulz -_ no matter what cool.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#353 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 09 February 2009 - 05:00 PM

Gledališče. Ampak še to po vezah. smile.gif
  • 0

#354 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 09 February 2009 - 05:41 PM

QUOTE(crna @ 9. 2. 2009 - 16:57) View Post

Izvirnost rulz -_ no matter what cool.gif .

No, se strinjam do ene mere, drugače se pa podpišem pod to kar je rekla Kalypso. Z malo denarja in z dobro idejo se da super masko narediti, ampak vseeno mora biti smiselna - da ljudje poštekajo kaj si. happy.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#355 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 February 2009 - 06:13 PM

Brainless folk sleep.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#356 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 February 2009 - 06:14 PM

Blah blah blah.

No, crna, potem me pa ti letos preseneti z neko originalno idejo, evo ti izziv, ker vem, da ti je dolgčas. tongue.gif

PS Pa ne nekaj za kar bo samo tebi jasno kaj je, ok? biggrin.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#357 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 February 2009 - 06:20 PM

Ne štekam, kaj hočeš da nalimam kaj, al da se razpišem al kako???
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#358 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 February 2009 - 06:21 PM

Ne, slike nalimaj potem ko boš ošemljena. Sej maš še cajt. wink.gif
  • 0

#359 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26157 posts

Posted 09 February 2009 - 06:23 PM

V Operi se da sposodit obleke. Pa mislim, da cena ni pretirano visoka (10€ na kos). Mi smo tako naredili ina zažgali (pred 2 leti sicer laugh.gif )
IPB Image

Btw - bile smo "prodajalke noči s popustom"
  • 0

#360 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 February 2009 - 06:50 PM

Ja, super, pa full poceni se mi zdi, definitivno bolj kot pa če sam daš delat - daš za blago + za delo. Jaz sem zadnjič gledala za koalo, full mehko blago, res svetovno, ampak je bilo za en meter 25 evrov. blink.gif Medtem ko za čebelo je pa 10, sem si že ogledala, in jutri gremo ga iskat (oz. bom poslala nekoga naj gre ponj).

crna, jaz sem se malo hecala, vem, da si polna idej, pa da si boš kaj super domislila, pa mogoče se še kje celo vidimo na pustno soboto, se bomo zmenili. wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users