Sori, ampak res WTF???
Vidim pa, da bo Evita letos, nice, gremo.
Posted 21 May 2014 - 07:13 AM
Sori, ampak res WTF???
Vidim pa, da bo Evita letos, nice, gremo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 22 May 2014 - 09:47 PM
Danes so se v Ljubljani začeli DNEVI PRAGE. Nisem našla nobenega pametnega linka,nekje na netu je neka pdf.brošura,če katero zanima kaj več.
Ulična gledališča,film,češka kuhinja in pivo,koncerti,raztave.Traja do 1.junija.
En,ki mi je na Prešercu podturil letak o tem je rekel, da se bo baje pivo točilo v potokih
Posted 28 May 2014 - 08:31 AM
Posted 28 May 2014 - 11:46 AM
Posted 02 June 2014 - 06:59 PM
Festival sodobne in etno glasbe.
Posted 02 June 2014 - 10:51 PM
Ideja, da v mesto privabimo čim več obiskovalcev in turistov, je obrodila sadove! V sodelovanju s Slovenskimi železnicami in dnevi Slovenskih železnic bo v Celje 7. junija ob 11. uri pripeljal muzejski vlak iz Ljubljane.
Z muzejskim vlakom v Celje
V sodelovanju s televizijsko hišo PROplus in spletnim portalom Bibaleze.si je Mestna občina Celje pripravila projekt »V Celje«.
V Celje
... odkrivat skrivnosti.
... po dogodivščine.
... po vznemirljiva doživetja.
... po poteh Celjskih grofov.
Organizirali smo zanimiv obisk Celja, mesta, ki je polno zgodovine, tradicije in osupljivih dejstev. Mesta, ki povezuje ljudi in jim daje možnost bivanja v urbanem središču, a v povezanosti z naravo - mestnim gozdom in nabrežjem Savinje, ki ponuja čisto pravo mestno plažo! Naravne danosti in trud inštitucij zagotavljajo, da je Celje odlična destinacija za obiskovalce, ki si želijo krajšega oddiha, začinjenega z odkrivanjem zgodovine. Ste že spoznali Celjske, nemara najuspešnejšo slovensko rodbino, ki je osvajala Evropo že dolgo pred našimi časi?
"V Celje... z muzejskim vlakom" je projekt, s katerim je mesto pristopilo k dolgoročnemu sodelovanju s Slovenskimi železnicami. Z različnimi produkti bo mesto promoviralo svoje točke, dejavnosti, dogodke, izdelke ter vsesplošno odličnost.
Z vlakom v Celje - v deželo doživetij!
(http://moc.celje.si/...cne-strani/3815)
Posted 09 June 2014 - 09:09 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 June 2014 - 10:40 AM
5. festival migrantskega filma v organizaciji Slovenske filantropije in Zavoda Voluntariat od 12. do 20. junija 2014. Vse prireditve, razen projekcije filma Bekas, so brezplačne.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 June 2014 - 07:13 PM
Posted 25 June 2014 - 11:37 AM
Posted 04 September 2014 - 01:13 PM
Posted 25 September 2014 - 11:06 PM
― V. Van Gogh
Posted 05 October 2014 - 10:14 PM
― V. Van Gogh
Posted 06 October 2014 - 06:03 AM
Močno priporočam Janino predavanje:
14.10. ob 19h Kavarna Sputnik, Tržaška Cesta 128, Ljubljana,
predavanje: Topla afriška srca (predavanje o vseh projektih izvedenih s strani Jane Dular in društva ELA v državah Uganda, Tanzanija in Malawi, od leta 2008 do danes)
Gre za mojo sestrično, ki je 2008 odšla v Afriko na dopust, že po mesecu dni pa je ugotovila, da bo to njen novi dom. Najprej je voluntirala po več krajih v Ugandi in Tanzaniji, nato se je vrnila dokončat študij prava in se potem preselila v Malavi, kjer je zgradila center za otroke s posebnimi potrebami. Sedaj tam izvajajo razne delavnice, sprejema prostovoljce... 1X letno se vrne domov in predava v različnih krajih po Sloveniji.
Več si lahko preberete na njenem blogu:
http://www.drustvoel...-toplo-vabljeni
Posted 14 October 2014 - 10:19 AM
Če kdo želi poslušati o severnem tečaju - kolegica ima spet predavanje:
Ko sem bila povabljena, sem najbližjim prijateljem z izjemnim navdušenjem razlagala kam odhajam. Niti eden mi ni verjel, vsi so me imeli za noro. Šele ko je bil objavljen prvi članek v DELU, telefon ni nehal zvoniti: "A ti si to resno mislila? A res greš?".
Vabljeni, da se mi pridružite na predavanju o ODPRAVI na SEVERNI TEČAJ, kjer bomo obujali spomine na smešne prigode, izjave, odzive itd. Se podali skozi sliko in besedo ob -50 stopinj do vrha planeta, si pogledali polarno opremo ter najpomembnejše darilo- 22.000 let staro MAMUTOVO DLAKO.
Dogodek organizira Ljubljansko Geografsko Društvo, več na spodnji povezavi:
http://www.lgd-geografi.si/index.php?mact=News%2Ccntnt01%2Cdetail%2C0&cntnt01articleid=94&cntnt01origid=56&cntnt01returnid=79
Jaz bom dobre volje in nasmejana (kot vedno), upam da vi tudi. Pa brez izgovorov: "Tako sem si želel priti, pa res nisem mogel". Se vidimo.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 20 October 2014 - 10:46 AM
Močno priporočam Janino predavanje:
14.10. ob 19h Kavarna Sputnik, Tržaška Cesta 128, Ljubljana,
predavanje: Topla afriška srca (predavanje o vseh projektih izvedenih s strani Jane Dular in društva ELA v državah Uganda, Tanzanija in Malawi, od leta 2008 do danes)
Gre za mojo sestrično, ki je 2008 odšla v Afriko na dopust, že po mesecu dni pa je ugotovila, da bo to njen novi dom. Najprej je voluntirala po več krajih v Ugandi in Tanzaniji, nato se je vrnila dokončat študij prava in se potem preselila v Malavi, kjer je zgradila center za otroke s posebnimi potrebami. Sedaj tam izvajajo razne delavnice, sprejema prostovoljce... 1X letno se vrne domov in predava v različnih krajih po Sloveniji.
Več si lahko preberete na njenem blogu:
Pred 2 tedni je predavala na hčerini Oš v NG. Naši je bilo všeč.
Posted 20 October 2014 - 10:51 AM
Posted 21 October 2014 - 02:46 PM
Od danes naprej lahko kupite karte za Liffe
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 26 November 2014 - 09:47 AM
KAVARNA RESTAVRACIJA RUSJAN (stavba Eda center),
Delpinova 18b, 5000 Nova Gorica
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 November 2014 - 12:36 PM
0 members, 0 guests, 0 anonymous users