Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3650 replies to this topic

#341 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 May 2007 - 09:07 PM

QUOTE(TiTa @ 8. 5. 2007 - 21:57) View Post

Špelček čestitke biggrin.gif bo kak vselitveni žur??' wink.gif wink.gif

o tem se bova še odločila. wink.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#342 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 08 May 2007 - 10:06 PM

Čista norost je bil test pri zgodovini glasbe, človek ne more verjet. smile.gif

Blo nam je naročeno: vsak v svojo klop, klopi narazen. Jst sm se usedla tako, da sm mela svojo klop, ampak sm praktično sedela zraven sošolca, klopi sva dala na začetku narazen za enih 20 cm, ampak pol itak takoj nazaj. Takoj na začetku sm menjala test s punco za mano in menjala ga ej tudi punca pred mano, tako da smo sedeli v velikem okrožju enakih testov. Potem so se tiste dve pred nami malo zarotirale, da smo lažje skupaj reševali. Nihče namreč ni mel pojma, smo bli ap vsi dobro založeni s plonkci (jst sm jih mela šest, drugi pa vsaj tolko, dosti jih je melo dvojne al trojne izvode). Test je bil skupinski že od samega začetka, tišine ni blo niti za minuto, čez razred smo si govorili/kričali rešitve in metali plonkce. Jst sm bla glavni plonkar za našo skupino kr mam odlično metodo plonkanja za puščico, kar nisem jst splonkala, nam je povedal sošolec z druge strani učilnice, ki si je dal ene plonkce v žep, ene v torbo, ene pa je zalepu za en plakat na panoju in je potem gledal pod plakat. biggrin.gif Profesor je samo hodu po razredu in pobiral plonkce (meni je vzel samo enega, pa sm preplonkala cel test, hehe), drugače je še kej povedal, če si ga dovolj previdno vprašal, na sredi testa je pa šol tko al tko ven se pogovarjat po mobitelu biggrin.gif

Mislim, in to je bil moj zadnji test v srednji, grozota biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#343 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 May 2007 - 02:57 PM

Danes cel dopoldne pojedla samo en mini sojin puding (ob osmih zjutri!!) in čakam mamo, da bova skupi jedle kosilo in spet je zamujala, tak da je prišla domov šele malo čez pol štiri. In cela vesela naznani, da je prinesla iz šole ful dobre hrenovke (dela na šoli in včas, sicer redko, vzame tam kosilo, če je kej dobrega) tak da jih lahko jeva. Js cela srečna, jeeeeej, fešta, jedla bom ( laugh.gif ) in zagriznem v hrenovko, nakar že po dobro prežvečenem grižljaju pristavim, da je nekam postana oz. gumijasta, pa me mama pogleda in mi reče ''pa sej niso kuhane, a si nora''. Skor sm bruhala, resno ... takoj ven izpljunla (hvala bogu, da še nism pogoltnila), mati so se mi pa smejali.

It was not a joyful experience. Ne priporočam prehranjevanja s surovimi hrenovkami, in case you don't know.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#344 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 May 2007 - 03:01 PM

O baaaaaaaaaad, fuj boga no biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#345 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 May 2007 - 03:25 PM

Moja sošolka iz oš je ugriznla v slepca k je misnla da je klobasca laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#346 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 May 2007 - 03:35 PM

^^ fuuj ! ohmy.gif Kaj pa je rekla pol ? ohmy.gif
  • 0

#347 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 May 2007 - 03:37 PM

Nič, ker je mela polna usta. laugh.gif laugh.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#348 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 May 2007 - 03:40 PM

Dehihiho laugh.gif Pa kaj ni prej pogledala, preden je dala v usta al kaj? Svašta majka rodi
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#349 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 May 2007 - 04:23 PM

Ja ne vem zakaj je to nrdila! Mala je bla, pa je vidla neki za v usta dat, hahaha pol pa akcija. Sj misnl clo da je zagrizla v njega mislm za crknt no, fuj!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#350 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 10 May 2007 - 05:24 PM

laugh.gif celo pot iz službe sem si govorila, kako se bom lepo izlegnila, ko pridem domov .... na domačem pragu pa .... ugotovim, da sem pozabla ključe v službi! laugh.gif sem se plazila skozi zaroletana vrtna vrata v hišo, kot vlomilec sem se počutla, hehe. (potem me je dečko peljal v službo po ključe.)

edit: evo, še ena norost. prejle zvoni na vratih in se men za sekundo zazdi, da me je prišel dečko presenetit. no, ok, ni bil on, ampak en model, ki je rekel: 'aha, študentje ... hmmm, a bi se dal z lastniki pogovort?' pa js rečem: 'ja, komot, pred tabo stoji.' laugh.gif kva mu ni blo nč jasn. laugh.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#351 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 11 May 2007 - 10:41 AM

gledam evrosong in med publiko zagledam enega prijatelja iz portugalske. (šok ni bil prevelik in tudi pozorna sem bila na fante s portugalskimi zastavami, ker mi je v ponedeljek poslal pozdrave iz helsinkov)
  • 0

#352 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 13 May 2007 - 03:15 PM

brskala po netu za enim beograjcanom, k smo se nekej druzl na maturancu ... am, me je kr sokiral. iscem fotke, da vidim a je to ista oseba (se nism uspela cist preverit).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#353 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 13 May 2007 - 10:10 PM

Sm bla pri fantu, sva vstala od računalnika in se dvakrat lupčknila in potem me on zgrabi in dvigne, nad nama pa luč biggrin.gif Sm se kr počla v glavo, on cel šokiran, mene je skoraj konec od smeha laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#354 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 14 May 2007 - 04:01 PM

Asistent nam je na vajah reku, da če bomo na kolokviju neki zamučkal in upošteval samo en pogoj, bomo našeškani in sm ga nejprej vprašala od koga, "od navzočega" (in se potreplja po prsih), pol pa še "s čim?" in povzročila val smeha v predavalnci laugh.gif biggrin.gif tongue.gif Je sam reku, da se v podrobnosti pa ne bomo zdj spuščal, se nasmeju in počaku pol minute, da smo se nehal smejat. biggrin.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#355 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 15 May 2007 - 07:27 PM

delala sem deset ur in mi je blo fajn. ohmy.gif huh.gif smile.gif
  • 0

#356 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 21 May 2007 - 07:36 PM

prej me je med učenjem nemščine zmotila sestra, je hotla vedet če skener dela pa nekej sprintat ... sem ji pojasnila, da si bo mogla skenirano poslat, ker moj racunalnik (še?) ni povezan s printerjem, pa da nej proba, če bo šlo. skenira ona matematični zvezek, odprem mapo s scani in vidim - PRAZEN LIST! gledam k bimbo, kk je to cudn skeniral oz. kaj spet ni dobr, pol pa rece sestra, da je ok, da je samo karirast list rabila za vaje delat thumbup.gif slap.gif worship.gif

sem se je usmilla pa ji strgala en list iz zvezka ... jao laugh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#357 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 22 May 2007 - 03:14 PM

Sicer ni ravno norost dneva, ampak noči. Okol enih ponoč smo ugotovil, da imamo bajto odklenjeno, garažo, kolo zunej pred hišo in naša Pikica je tud ostala znej (božca). Vglavnem fotr je šu pospravt kolo in zaklent garažo, sestra je šla pa Pikico notr dat. Zadeva se je zapletla, ker ji je Pika pobegnila k jezeru. Tamala jo je sicer kasnej najdla v nekem grmovju, kjer je "javskala" od strahu, da jo bo kdo pretepu. Kužka je bla namreč dobljena iz zavetišča in prejšnji lastniki so mogl z njo zelo grozne stvari početi.sad.gif Js sem pa naše mačore lovila po hiši in zunej in zapirala, da slučajno ne bi pršli Piki na proti (če ne bi blo šele veselo). Sosedje nas majo zopet za treščene, ker rogovilimo in lovimo naše živalčke sredi noči. oops.gif
  • 0

#358 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 23 May 2007 - 04:10 PM

Nič posebnega, na izpitnem centru nisem našla ženskega WCja, pa sm se poslužla kr moškega.
  • 0

#359 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 27 May 2007 - 01:57 PM

za mafine sm uporabla domačo polnozrnato moko in je NAGRAVŽNO!!! grenko je k strela, nikol več
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#360 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 27 May 2007 - 02:11 PM

Nesi klošarjem smile.gif . Pa daj še kako Nutello zraven pa bo. (hec da ne bo kdo mislil)

Zadnje čase ugotavljam da imam neverjetno srečo. Nazadnje sem se več kot 100km peljala po avtocesti s prebušeno gumo (na avtu jasno), drvela sem pa itak okoli 160km/h oops.gif . Raje niti ne razmišljam kako srečo sem imela, da se nič ni zgodilo; kolegica je imela zaradi istega razloga grozljivo prometno nesrečo.
Sem pa za kazen dva dni kasneje dobila kazen za napačno parkiranje rolleyes.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

1 user(s) are reading this topic

1 members, 0 guests, 0 anonymous users

_Planet_