Jump to content

Photo

Nemčija: Svetovno prvenstvo v nogometu 2006

• Please log in to reply
389 replies to this topic

#341 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 09 July 2006 - 10:17 PM

A res? Za kaj pa? Ker je naredil totalno nešportno in za igralca njegovega kova popolnoma nesprejemljivo potezo? Jaz bi mu 3 rdeče dala, če bi blo možno.
  • 0

#342 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 09 July 2006 - 10:18 PM

Jupiiiiiii :blob3: kolk sm vesela za italijane, pa še smotani Zidane je dobiu rdeči karton- UPRAVIČENO :!: :cheers: :cheers:
  • 0
Posted Image

#343 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 09 July 2006 - 10:22 PM

QUOTE(Michelle)
A res? Za kaj pa? Ker je naredil totalno nešportno in za igralca njegovega kova popolnoma nesprejemljivo potezo? Jaz bi mu 3 rdeče dala, če bi blo možno.

Jaz enaako twisted.gif čist vse kaj si napisala je popolnoma res...

QUOTE(*naca*)
Jupiiiiiii :blob3: kolk sm vesela za italijane, pa še smotani Zidane je dobiu rdeči karton- UPRAVIČENO :!: :cheers: :cheers:

tud tu se ful strinjam!

Kak mi je blo lepo videt tisti počasni posnetek ko je kazalo one zadnje igralce ko je bil oni odločilni gol za italjane in v trenutku ko je žoga zatresla mrežo so se vsem tak lepo zasvetle oči pa ful so začeli laufat gor pa dol pa s se objeali pa celi polupčkali... prav z njimi se to srečo čutla... ful mi je blo dobro! biggrin.gif
  • 0
Memento mori.

#344 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 09 July 2006 - 10:23 PM

QUOTE(Michelle)

podpiiis!!!!

Drgač pa, ma makarončkarji so mel mal sreče, prznejte ;)
Nism hudoooo navdušena, ampk nej jim že bo, jim privoščim zarad Zizujeve nešportne poteze...
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#345 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 09 July 2006 - 10:26 PM

it takes 2 to tango
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#346 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 09 July 2006 - 11:40 PM

Jaz sem upala, da bojo Francozi zmagali, ampak sem slutila, da bojo na koncu Italijani. Ko je Zidane šel ven, pa sm vedela, da bojo Francozi popušili. Italijani so mi gnili. Če bi živeli tako blizu meje kot mi tukaj, bi bili tudi vam ogabni smile.gif
  • 0

#347 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 10 July 2006 - 07:39 AM

joooooj, neeeeeeeee.... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif jaz bom samomor naredla... sad.gif al pa ne, boljše, da vse italijane pobijem, pol jih kloniram pa pobijem še vse njihove klone... evil.gif evil.gif evil.gif

francozi so absolutno boljše igrali, italijani so imeli srečo.
ne vem pa, zakaj se zdaj vsi tako nad zidanom pritožujejo, ker nihče ne ve, kaj mu je oni makaronar rekel. po moje ga je na nek način ponižal, zato je pač zidane ukrepal. ampak dajte, no, ne mi rečt, da je lahko tisti italijanek padel samo od enega udarca z glavo! pa to se je ja sam dol vrgel! zidane bi mogel dobit samo rumeni karton, pa italijan tudi! žaljenje nasprotnikov namreč ni športno obnašanje! evil.gif evil.gif evil.gif nogomet ni samo fizični pritisk, je tudi psihični, zato lahko besede bolijo veliko bolj kot zunaj nogometnih igrišč.

ne vem, kaj še naj rečem...čisto sem v šoku...stvari še nisem popolnoma dojela... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
ko bom, pa bom še kaj dodala.
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

#348 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 10 July 2006 - 07:44 AM

Jaz sem tudi navijala za francoze ... ampak ko so dobili podarjeno 11 metrovko, sem pa italijanom privoščila... ni se mi zdelo fer. OK sodnik verjetno res ni mogel videti ...

Prav tako sem mnenja, da si je Zidane zaslužil rdeči karton ... ne glede kaj mu je rekel, tako vedenje ne sodi na športno prireditev ...
Sigurna sem, da sta obe strani maksimalno provocirali nasprotnika in če bi vsi tako reagirali, bi se lahko nogomet spremenili v boks rolleyes.gif

Kakor koli, žal francija izgubila ... bodo pa naslednjič imeli več sreče ...
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#349 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 10 July 2006 - 08:43 AM

škoda za ZZ-ja, naredil je totalno nešportno potezo, valda ja mora bit vajen takjih in še hujših provokacij,čeprav mu je verjetno makaronar jebal ženo twisted.gif
žal mi je za Francoze ampak je... ga,život ide dalje biggrin.gif
  • 0

#350 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 10 July 2006 - 09:56 AM

Joj, kolk sm bla včer vesela, ko je Italija zmagala! Kot da bi naši igrali. biggrin.gif Res jim privoščim.
Drugače pa, ja Zidane si je u nulo pokvaril svoj odhod. Kot da mu je blo treba tega. Res, nedoraslo. rolleyes.gif
  • 0
IPB Image

#351 Storm

Storm

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 740 posts

Posted 10 July 2006 - 10:02 AM

hja, tak kot je rekla tita: je** ga, lajf bo šel dalje...
ampak še vedno sem privrženka francoske reprezentance...pa francije...biggrin.gif
zidane pa je itaq cukr. wink.gif
  • 0
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

#352 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 10 July 2006 - 01:26 PM

sem stavla na italijo in sem dobila sadno kupo biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 10 July 2006 - 02:45 PM

Ne vem, kaj je bilo Zidanu tega treba, na koncu kariere ... Je pač zgubil živce. Kamera je lahko posnela samo njegovo dejanje, ne pa tudi Italijančkovih besed. Sicer pa se strinjam, to ni športno obnašanje in kazen je morala slediti.

Je pa Zidane kljub temu razglašen za najboljšega nogometaša tega prvenstva, kar pa tudi ni od muh. ;)
  • 0

#354 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 10 July 2006 - 03:54 PM

QUOTE(Katie)

Je pa Zidane kljub temu razglašen za najboljšega nogometaša tega prvenstva, kar pa tudi ni od muh. ;)

Po takem dejanju bi mu morali ta naslov odvzet, ker fifa kolkor jaz vem podpira fair play kar pa Zidane ni pokazal.
  • 0

#355 *sarca*

*sarca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1149 posts

Posted 10 July 2006 - 04:52 PM

sem itak že od samega začetka navijala za italjane tko d men je fajn d so zmagal!
  • 0
Nasmeh prinaša veliko pozitivne energije - ne hranite ga v dnu duše - nosite ga na obrazu.

#356 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 10 July 2006 - 05:18 PM

QUOTE(bellini)
QUOTE(Katie)

Po takem dejanju bi mu morali ta naslov odvzet, ker fifa kolkor jaz vem podpira fair play kar pa Zidane ni pokazal.

Meni se tudi s tem dejanjem ne zdi, da si zasluži ta naslov. rolleyes.gif
  • 0
IPB Image

#357 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 10 July 2006 - 07:01 PM

Na začetku sem navijala za francoze. iz nobenega pametnega vzroka. Ko sem pa videla, da italijani bistveno bolje igrajo, sem si pa premislila glede francozov. Niso bili najboljši nasprotnik italijanom. Tako je mnenje laika o fuzbalu.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#358 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 10 July 2006 - 07:35 PM

http://widelec.org/zidane.html
  • 0

#359 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 10 July 2006 - 07:42 PM

QUOTE(TiTa)

lol biggrin.gif

Zdej bo iz te Zidanove poteze ratal ven parvi vic al kako. V Italiji so mu baje danes naredili trugo in križ, al nekaj v tem stilu smile.gif
  • 0

#360 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 10 July 2006 - 07:48 PM

QUOTE(Marmelada)
Italijani so mi gnili. Če bi živeli tako blizu meje kot mi tukaj, bi bili tudi vam ogabni smile.gif

se ne strinjam, živim tudi jst blizu meje z njimi pa nism tega mnenja...prav nasprotno najboljši sosedi so mi oops.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users