Jump to content

Photo

Krema za roke

• Please log in to reply
622 replies to this topic

#341 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 30 January 2010 - 05:36 PM

lol1.gif

Jaz tut ne maram premastnih krem, fuj jebenti.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#342 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 30 January 2010 - 06:28 PM

QUOTE(Jinadaze @ 30. 1. 2010 - 15:11)  

Tukaj dobiš za đabe. Če kupiš vsako posebej, pride 1X več.

Sem ravno naročila, ko pride, se bom naredila neumno, mati pa bo plačala. whistling.gif

woot.gif Hvala!

: )

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 30. 1. 2010 - 17:34)  

Jaz pa ne maram mastnih krem. Imam rajši čimbolj nemastne, a učinkovite.
Po mojih izkušnjah je tako, da bolj je krema mastna, manj mi pomaga.

_Planet_, očitno te krema ne mara. ;p
Morda nisi dovolj verjela v njo, pa sta jo trema in pritiski izdala. cry.gif

Meni je precej vseeno, ker se pac ne mazem z njimi cez dan, se pa strinjam, da ni vse v mascobi (vsaj pri meni ne), stavim na ognjic. smile.gif
Me pa res zanima, kaksna bo ta 8 hour, ker bi bilo zelo na mestu, da bi si roke mazala tudi cez dan samo ne pride v postev, da potem puscam odtise vsepovsod.

sad.gif I'm so mean. cry1.gif Ampak, ampak, kot sem ze rekla, ne bom je zavrgla zaradi ene zivcne, pricakovanja p0lne prve noci.

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#343 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 30 January 2010 - 06:31 PM

Itak da ne. Mal potrpljenja, še parkrat se namaži in tudi zjutraj pa se bo pokazal rezultat. Jest sem čist happy, da mam spet lepe roke. smile.gif
  • 0

#344 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 30 January 2010 - 06:33 PM

;)

• 0

#345 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 30 January 2010 - 06:35 PM

Planet, kaj pa, če čez dan mažeš samo zgornjo stran dlani? Jaz tako delam, me tut moti, da je vse mastno, česar se dotaknem.

• 0

― V. Van Gogh

#346 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 30 January 2010 - 06:39 PM

Jina, naredim to vcasih ja, ce se spomnim..pa tudi umivam samo prste, ce si pac ne umazem vseh rok, da jih vsaj malo sparam.
  • 0

#347 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 31 January 2010 - 10:30 AM

QUOTE(Jinadaze @ 30. 1. 2010 - 18:35)  

Planet, kaj pa, če čez dan mažeš samo zgornjo stran dlani? Jaz tako delam, me tut moti, da je vse mastno, česar se dotaknem.

Jaz VEDNO tako mažem, edino če imam ekstremno suhe, namažem še spodaj in blazinice prstov in vse.
  • 0

#348 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 31 January 2010 - 11:22 AM

Ze, ze, ampak : ) jaz imam ravno konice prstov najbolj izsusene - ob nohtih se mi naredijo taksne globoke razpoke in krvavijo. :S Sicer odkar imam ognjic, je OK, samo roke so se vedno precej suhe - dlani, clenki, zgornja stran dlani je se najmanj problematicna, ker je ne mocim pogosto z vodo. : )
  • 0

#349 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 31 January 2010 - 11:26 AM

Planet, to ti pa pomoje ta krema ne bo zacelila. Kaj pa kakšen bepanthen? Ma jest bi šla v lekarno na tvojem mestu, to ziher tud boli...
  • 0

#350 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 31 January 2010 - 11:30 AM

Sej pravim, da nimam vec problemov, odkar mazem s Schellerjevim ognijcem. smile.gif Nobena druga rec ni zacelila, sem poskusila vse od Bepanthena do ribjega mazila. Drugace pa boli ja, zoprna zadeva. :S
Imam pa se vedno roke precej suhe, hrapave, sicer, ce nic ne delam z vodo in cistili je kar v redu, ko se pa lotim brisanja prahu pa adijo pamet, roke kot smirkov papir. :S Ne maram delati z rokavicami, ceprav, odkar so me punce razsvetlile, da obstajajo fine latex rokavice brez smukca inside, bom spet poskusila.
  • 0

#351 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 January 2010 - 05:15 PM

_Planet_, potem pa tak brezveze, da kaj drugega sprobavaš, če ti že tale ognjič v nulo ustreza.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#352 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 31 January 2010 - 05:42 PM

Mislila sem, ce bi lahko s kaksno kremo zmanjsala hrapavost rok. Sicer mi je pa tale Vichyev koncentrat super za pete, komolce..pa se disi tako lepo..danes zjutraj sem se se v postelji namazilila z njim. biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 31 January 2010 - 08:09 PM

Hm, kaj pa če se poskusite najprej namazati z gelom aloe vere, potem pa čez še s kremo (npr. to ognjičevo, ki jo pogosto omenjate)? Jaz to prakticiram na obrazu. Nekaj časa se nisem mazala s kremo zvečer, ker sem hotela, da mi koža čez noč diha, rezultat je bil, da sem se zbudila zjutraj s suho kožo ob nosu, med obrvmi in na licih (prav olupjeno, belo, ojoj cry.gif). No, potem sem razmišljala, kaj naj, da ne bom nanašala mastne kreme in sem si nanesla samo aloe vera gel (tisti, ki ga je FTSE ocenila), ki ga uporabljam že kar nekaj časa, sploh poleti je z mano že kakšna 4 leta ali več. Zjutraj ni bilo več suhe kože. Očitno je bila samo tako zelo žejna, da se je kar posušila. ermm.gif

Skratka, ta kombinacija bi bila mogoče idealna za tiste, ki ne marate (pre)mastnih krem. hmm.gif
  • 0

#354 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 31 January 2010 - 08:25 PM

^^

Dobra ideja! Tudi jaz ta gel sicer uporabljam poleti, ce se mi pojavi alergija na sonce ipd.., nisem pomislila, da bi ga uporabljala se v kaksen drug namen. smile.gif Hvala!
  • 0

#355 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 February 2010 - 12:46 AM

QUOTE(Nila @ 31. 1. 2010 - 20:09)  
sem si nanesla samo aloe vera gel (tisti, ki ga je FTSE ocenila), ki ga uporabljam že kar nekaj časa, sploh poleti je z mano že kakšna 4 leta ali več. Zjutraj ni bilo več suhe kože.

Aha, ta gel jaz uporabljam tudi poleti (tudi za celotno telo ... nega), je super! V bistvu sem zdaj kar malo pozabila nanj, hvala,
da si me spomnila. Si bom tudi zdaj podnevi kdaj pomagala z njim pri rokah!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 01 February 2010 - 04:05 PM

Ni za kaj. oops.gif

Jaz si zvečer na obraz nanesem samo ta gel in nič drugega in sem v presenetljivo dobrem stanju, ko se zjutraj pogledam v ogledalo. laugh.gif Ne, res, 100 x boljše zgledam kot če si dam gor kakšno kremo (ali pa če ne dam nič). Ker večinoma naša koža potrebuje vlago (od znotraj in zunaj), pozimi je pa itak katastrofa, kar se tega tiče - zunaj minus nešto, notri pa centralna, ki mi še oči tako izsuši, da komaj gledam, koža je pa itak vsa boga. ermm.gif

Včeraj zvečer sem si pa roke samo z gelom namazala in so bile zjutraj full gladke in mehke, ampak mi je boljše, če kombiniram z eno lažjo kremo (alverde ognjič). Si pa gel full dobro vmasiram najprej, malo počakam, da se res vpije, potem pa čez nanesem še kremo.
  • 0

#357 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 01 February 2010 - 04:11 PM

QUOTE(Nila @ 1. 2. 2010 - 16:05)  

in sem v presenetljivo dobrem stanju, ko se zjutraj pogledam v ogledalo. laugh.gif

laugh.gif

QUOTE(Nila @ 1. 2. 2010 - 16:05)  

Ker večinoma naša koža potrebuje vlago (od znotraj in zunaj)

Se strinjam! Gel imam trenutno zakopan v eni omari, ker belimo, ko se situacija normalizira, preizkusim. woot.gif
  • 0

#358 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 March 2010 - 09:27 PM

Zadnjič sem pri mami sprobala Neutrogena Fast Absorbing kremo za roke in bila domala šokirana nad rezultatom!
Roke sem imela tekom uporabe res fino suhe, krema pa jih je že skoraj čarobno regenerirala v roku, hm,
ene ure? Skoraj takoj se vpije (ja, ime kreme ne zavaja), ni mastna, koža pa je res kot svilnata.
Kreme potem nisem več uporabila tisti dan, tudi naslednjega dne ne in je koža ostala lepa. Sem si jo potem
tudi kupila in zdaj se veselo mažem z njo in jo že lahko skoraj poimenujem kot čudežno.

• 0

#359 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 24 March 2010 - 09:41 PM

Jaz imam Neutrogenino obično (koncentrirano? Saj ne vem, katere vse imajo.), in je tudi zakon.
Prvič sem jo vzela zato, ker obstaja tudi v mini pakungi (15ml), in je precej cenejša (in boljša) od L`occitaneove.

IPB Image
  • 0

― V. Van Gogh

#360 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 March 2010 - 09:52 PM

Jaz sem v preteklosti že imela od Neutrogene neke kreme, pa me niso glih navduševale.
Ta hitro vpijajoča pa je res fantastična.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users