Jaz tut ne maram premastnih krem, fuj jebenti.
Krema za roke
Posted 30 January 2010 - 05:36 PM
Jaz tut ne maram premastnih krem, fuj jebenti.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 January 2010 - 06:28 PM
Tukaj dobiš za đabe. Če kupiš vsako posebej, pride 1X več.
Sem ravno naročila, ko pride, se bom naredila neumno, mati pa bo plačala.
: )
Jaz pa ne maram mastnih krem. Imam rajši čimbolj nemastne, a učinkovite.
Po mojih izkušnjah je tako, da bolj je krema mastna, manj mi pomaga.
_Planet_, očitno te krema ne mara. ;p
Morda nisi dovolj verjela v njo, pa sta jo trema in pritiski izdala.
Meni je precej vseeno, ker se pac ne mazem z njimi cez dan, se pa strinjam, da ni vse v mascobi (vsaj pri meni ne), stavim na ognjic.
Me pa res zanima, kaksna bo ta 8 hour, ker bi bilo zelo na mestu, da bi si roke mazala tudi cez dan samo ne pride v postev, da potem puscam odtise vsepovsod.
Posted 30 January 2010 - 06:31 PM
Posted 30 January 2010 - 06:33 PM
Posted 30 January 2010 - 06:35 PM
Planet, kaj pa, če čez dan mažeš samo zgornjo stran dlani? Jaz tako delam, me tut moti, da je vse mastno, česar se dotaknem.
― V. Van Gogh
Posted 30 January 2010 - 06:39 PM
Posted 31 January 2010 - 11:22 AM
Posted 31 January 2010 - 11:26 AM
Posted 31 January 2010 - 11:30 AM
Imam pa se vedno roke precej suhe, hrapave, sicer, ce nic ne delam z vodo in cistili je kar v redu, ko se pa lotim brisanja prahu pa adijo pamet, roke kot smirkov papir. :S Ne maram delati z rokavicami, ceprav, odkar so me punce razsvetlile, da obstajajo fine latex rokavice brez smukca inside, bom spet poskusila.
Posted 31 January 2010 - 05:15 PM
_Planet_, potem pa tak brezveze, da kaj drugega sprobavaš, če ti že tale ognjič v nulo ustreza.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 31 January 2010 - 05:42 PM
Posted 31 January 2010 - 08:09 PM
Skratka, ta kombinacija bi bila mogoče idealna za tiste, ki ne marate (pre)mastnih krem.
Posted 31 January 2010 - 08:25 PM
Dobra ideja! Tudi jaz ta gel sicer uporabljam poleti, ce se mi pojavi alergija na sonce ipd.., nisem pomislila, da bi ga uporabljala se v kaksen drug namen.
Posted 01 February 2010 - 12:46 AM
Aha, ta gel jaz uporabljam tudi poleti (tudi za celotno telo ... nega), je super! V bistvu sem zdaj kar malo pozabila nanj, hvala,
da si me spomnila. Si bom tudi zdaj podnevi kdaj pomagala z njim pri rokah!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 February 2010 - 04:05 PM
Jaz si zvečer na obraz nanesem samo ta gel in nič drugega in sem v presenetljivo dobrem stanju, ko se zjutraj pogledam v ogledalo.
Včeraj zvečer sem si pa roke samo z gelom namazala in so bile zjutraj full gladke in mehke, ampak mi je boljše, če kombiniram z eno lažjo kremo (alverde ognjič). Si pa gel full dobro vmasiram najprej, malo počakam, da se res vpije, potem pa čez nanesem še kremo.
Posted 01 February 2010 - 04:11 PM
in sem v presenetljivo dobrem stanju, ko se zjutraj pogledam v ogledalo.
Ker večinoma naša koža potrebuje vlago (od znotraj in zunaj)
Se strinjam! Gel imam trenutno zakopan v eni omari, ker belimo, ko se situacija normalizira, preizkusim.
Posted 24 March 2010 - 09:27 PM
Zadnjič sem pri mami sprobala Neutrogena Fast Absorbing kremo za roke in bila domala šokirana nad rezultatom!
Roke sem imela tekom uporabe res fino suhe, krema pa jih je že skoraj čarobno regenerirala v roku, hm,
ene ure? Skoraj takoj se vpije (ja, ime kreme ne zavaja), ni mastna, koža pa je res kot svilnata.
Kreme potem nisem več uporabila tisti dan, tudi naslednjega dne ne in je koža ostala lepa. Sem si jo potem
tudi kupila in zdaj se veselo mažem z njo in jo že lahko skoraj poimenujem kot čudežno.
Posted 24 March 2010 - 09:41 PM
Jaz imam Neutrogenino obično (koncentrirano? Saj ne vem, katere vse imajo.), in je tudi zakon.
Prvič sem jo vzela zato, ker obstaja tudi v mini pakungi (15ml), in je precej cenejša (in boljša) od L`occitaneove.
― V. Van Gogh
Posted 24 March 2010 - 09:52 PM
Jaz sem v preteklosti že imela od Neutrogene neke kreme, pa me niso glih navduševale.
Ta hitro vpijajoča pa je res fantastična.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users