Jump to content

Photo

Maske za lase

• Please log in to reply
559 replies to this topic

#341 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 10 October 2006 - 04:47 PM

jas sem čisto zmedena...v trgovinah so polne police mask jas pa nevem kero naj kupim..evo moji laski so mastni konice pa kr malo suhe..zaradi prelivov..zdaj pa se bom barvala..pa mislim da mi bo to lase kr izsušilo..tko da me zanima katero masko mi priporočate...tnx smile.gif

• 0

#342 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 10 October 2006 - 05:10 PM

Pod ocenjevanje kozmetičnih izdelkov imaš veliko mask ocenjenih tako da tam prebrskaj.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#343 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 10 October 2006 - 05:45 PM

jz sm si dons kupila uno nutriglos u roza pakungi, sm pa dozdej že zadovolnja z uno total repair 19 od gliss kura biggrin.gif

k si bom naslednič lase prala, dam ta rozno , k tko mimogrede ogabno smrdi po enih mehčalcih ermm.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#344 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 11 October 2006 - 07:43 PM

Kako to, da v sestavinah ne najdem ocenjenega Keune Reconstructorja? Ker ima menda krasne sestavine...
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#345 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 12 October 2006 - 01:35 PM

a ve si date masko na lase po vsakem pranju??

mene je namreč strah da mi preveč zamasti lase, kajti že tako so mastni, konice pa suhe verymad.gif ...

pa še neki...kako je masko treba uporabljat, da bo najbolj učinkovita?? pred ali po pranju las z šamponom...koliko časa pustiti na laseh???
  • 0

#346 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 12 October 2006 - 01:48 PM

exotica, jz si dam masko zmeri na lase ko si jih operm, ker nimam problemov z mastnim lasiščem, če ga maš ti, konice pa suhe, daj masko samo na spodnjo tretino las

najbolj je, če si jo daš da suhe alpa na zlo z brisačo osušene lase gor, da jo lahko lasje bolj posrkajo vase, pust jo gor okol urco wink.gif
  • 0

#347 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 14 October 2006 - 11:49 AM

no, dele prvič probavam tole elseve nutriglos masko, i skor bruhavam od grozovitno ostudnega vonja, k da bi mela mehčalc na glav bruh.gif

sm jo tud kr dost porabla, je dost gosta, ampak se kr lepo razmaže, samo gostota in dolžina vseeno dela svoje sad.gif

čez eno urco pa prčakujm saj učinek pozitivn smile.gif
  • 0

#348 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 14 October 2006 - 08:56 PM

MLadoLetNa porooočaj smile.gif
  • 0

#349 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 15 October 2006 - 07:21 AM

učinek se mi zdi isti kot pri total repair 19, mehki svilnati lasje, še dobr da se pr men vonj ni do dons obdržu thumbup.gif
  • 0

#350 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 October 2006 - 07:55 PM

Ful priporočam maske Ultimate (of Switzerland), ki jih držijo samo v Milerju. Sprobala sem eno za barvane (oz. od barvanja poškodovane) in eno za suhe in poškodovane lase. Obe sta ful lepo mazljivi, gosti (nekje med Reconstructor masko in Garnier maskami), ful dobrega vonja, ki se dobro obdrži na laseh - jaz sem jo vohala vsaj dva dni, kljub temu, da sem nanje nanesal še kilo Root Boosta in nekih prčkarij za konice. Res eni boljših mask, osebno boljši od Garner linije, mogoče malo slabši od Reconstruktorja (ali pa imam le tak občutek, ker nistza tako zelo gosti kot Keunejeva, se pa zato lepše porazdelita).
Sta dost poceni, nekaj čez jurja, v sicer simpl pakungah zelene, oz. rdeče barve. Gugl skopari s slikami, tak da če katera najde bi bila zelo vesela, tak da jih lahko ocenim...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#351 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 October 2006 - 01:37 PM

QUOTE(crna @ 15. 10. 2006 - 20:55) View Post
Gugl skopari s slikami, tak da če katera najde bi bila zelo vesela, tak da jih lahko ocenim...

Ali pa sama slikaj in prenesi na računalnik. smile.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#352 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 October 2006 - 01:41 PM

Uf, embalaži so že kake dva tri tedne nazaj končali v smeteh... oops.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#353 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 17 October 2006 - 02:04 PM

QUOTE(MateYa @ 11. 10. 2006 - 20:43) View Post

Kako to, da v sestavinah ne najdem ocenjenega Keune Reconstructorja? Ker ima menda krasne sestavine...

A je bil sploh kdaj v sestavinah? biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#354 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 November 2006 - 02:35 PM

Spet obdelala Milerja in prišla do ugotovitve, da maske Ultimate sploh ni v drugačni pakungi, kot tisti za 1x - 2x uporabo. Imajo samo še šampone in neke sprej balzame.

Pa tudi Keunejeve Intensive Hair Repair (tista malka škatlca z rumenim robom) nimajo več ne v Milerju (BTC), ne Ypsilonu in ne Tušu. Damn.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#355 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 08 November 2006 - 02:59 PM

Šampon od ultimate ima celo keratin noter-tega ne zaslediš pogosto.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!

#356 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 08 November 2006 - 03:18 PM

Si ga mogoče probala?

Šamponov imam skoraj za izvoz, jih porabljam ful počasneje kot maske... In ja, treba bo v nabavo po novo masko. Again.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#357 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 08 November 2006 - 04:01 PM

Mislilila sem ga vzeti ampak iz razloga ker mam šamponov preveč nisem reskirala. Ne bi rada da spet stoji na polici ker me to živcira in mam slabo vest potem pri nakupovanju biggrin.gif .
  • 0

#358 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 08 November 2006 - 04:52 PM

Meni pa ni boljše maske kot je ta najnovejša Fructisova, za barvane lase, zelo fajn pa je tudi, da učinkuje v eni minuti. Drugač sicer nisem navdušena nad Fructisovimi izdelki (prej obratno), ampak ta maska mi je pa res super. Drugač pa si jo dam gor vsakič, ko si umivam lase, kar je kar pogosto.
  • 0

#359 HANNA

HANNA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 120 posts
  • Interests:Moda, kozmetika, zivalce, branje..

Posted 08 November 2006 - 07:17 PM

Jaz pa imam Garnier Total Repair z 19 sestavinami.
Mi je super useč, edino porabila sem jo malo hitro? Damn.. nikoli ne skoparim, potem pa trpi moja denarnica ermm.gif Lasje so po uporabi vidno mehkejši, lepši, svetijo se, komot jih lahko razčešem.
Največji + pa dam vonju.. njamiii, kar noče se razdišat. Tudi če si umes umijem glavo brez uporabe maske, mi bodo lasje dišali še vedno. Sploh ob likanju.
Pa tudi prijateljica se ne more upret temu omamnemu vonju in mi vedno tišči glavo v lase in ovohava biggrin.gif
Skratka, same pohvale thumbup.gif
  • 0
Take my hand, take my whole life too..

#360 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17583 posts

Posted 08 November 2006 - 07:19 PM

QUOTE(HANNA @ 8. 11. 2006 - 19:17) View Post
Garnier Total Repair z 19 sestavinami.

Verjetno misliš Gliss Kur. Le ta ima masko z 19 sestavinami. wink.gif
  • 0

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users