Jump to content

Photo

Prstani

• Please log in to reply
347 replies to this topic

#341 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89137 posts

Posted 15 January 2026 - 12:24 PM

Pri Monici Vinader se je v zadnjih letih sicer ful poslabšala kvaliteta, imam več kot 10 let star prstan, ki ga imam skos gor in je kot nov v primerjavi z novejšimi, ki jih nosim občasno. Mogoče zato, ker so začeli uporabljat reciklirane materiale.

Pa jezi me, da zdaj za ceno pravih diamantov dobiš laboratorijske (skoraj povsod).

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#342 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18297 posts

Posted 15 January 2026 - 12:28 PM

Jaaa, moj prstan z diamanti je bil 350, zdaj so po 1000 plus pri Sterletu primerljivi. Imajo pa 15% popust in v zivo vecjo izbiro, Olivija. Kolikor malo berem o nakitu, se res ne splaca kupovati pozlaceno. Sploh, ce si minimalist.

Jaz se redno slinim nad tem nakitom: https://elhanati.com...4RoCohsQAvD_BwE
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#343 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15500 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 January 2026 - 12:37 PM

O jezus. Noro. Ja - ce se pozlata res tako hitro obrabi, potem bi res raje zlatega.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#344 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89137 posts

Posted 15 January 2026 - 12:44 PM

Jaz pozlačene kupujem uhane in zapestnice, prstanov že dolgo nisem. Sem pa rekla, da si želim novega za 10. obletnico poroke letos. :D 

Od bolj dosegljivih mi je všeč kaj takega: https://idyl.com/col...t%20your%20size

O dražjih pa bolš da sem tiho. :D 

• 0

― V. Van Gogh

#345 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15500 posts

Posted 15 January 2026 - 01:05 PM

Ahaha. Jaz sem se bolj skromna (beri: skrta :D )
Stran od Podgane sem odprla in po treh nalozenih slikah (in spodaj cenah) zaprla. :lol:

Tega bi morda:

https://zlatarnacelj...stan-97187.html

Spominja me na maminega. Ima zelo podobnega. Tak malo bolj oldskul.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#346 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89137 posts

Posted 15 January 2026 - 02:52 PM

Lep, meni edino ti spoji, ko sta dva obročka združena, niso preveč všeč. Ampak to se itak ne vidi. :) Pa komot bi tukaj dali diamante, ki ostanejo lepi za vedno.

• 0

― V. Van Gogh

#347 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89137 posts

Posted 16 January 2026 - 06:48 PM

Ta mi je ful vsec, pa mi ponavadi debelejsi niso:
https://www.zeina-al...ts/vero-or-rose
  • 0

― V. Van Gogh

#348 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15500 posts

Posted Yesterday, 07:36 PM

Pa to so zmešani. Ta moj prstan iz Zlatarne Celje je bil 240 eur, danes sem kliknila na isti link - 384 eur! 

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users