Jump to content

Photo

Poroka - obleke, frizure, čevlji...

• Please log in to reply
1368 replies to this topic

#341 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 11 July 2006 - 02:06 PM

QUOTE(Chandra)
saj so sanjske, ampak te \"bogate\" obleke so taaaak nepraktične rolleyes.gif

To je pa povsem odvisno koliko daš na poroko oz. koliko denarja nameniš za obred. Če je vse načičkano mora biti tudi obleka. Seveda je lepa za pogledat, ampak mela je pa nebi.
Tud tista od ane mi zgleda nepraktična biggrin.gif pa še grda mi je biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#342 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 11 July 2006 - 09:52 PM

QUOTE(Chandra)
saj so sanjske, ampak te \"bogate\" obleke so taaaak nepraktične rolleyes.gif

cist res...

skoda je, da se moras za lastno poroko potm na fešti preoblečt, samo zato ker imas tako smotano obleko... in pol si kot en gost rolleyes.gif da ne omenjam, da še stane in živce pobere, ko si moraš izbrat 2 obleki

Chandra: enepar žensk mi je rekl, da so jokale ko so me vidle, ker sem bla tolk lepa biggrin.gif lubi mi je pa itak cel večer to govoril, on je bil pa tud fenomenalen (s svojo rdečo kravato) in res me je lepo presenetil, ker je skoz govoril, da jo bo takoj po slikanju dal dol, pa jo je na konc šele ob ene 22h, ko mu je bilo že zelo vroče biggrin.gif

• 0
Posted Image

#343 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 11 July 2006 - 11:52 PM

QUOTE(Anaa)
Prav zaradi tega pa pride v poštev kaj takega:

IPB Image

Jst tut, sam uno krajšo. smile.gif biggrin.gif laugh.gif Kok je lepaaaa.
Čist neumesno, sma tale fotka mi je ušeč ...
IPB Image

Jst nočem fešte na poroki, jst bom kr na plaži ostala ...pol pa ... laugh.gif biggrin.gif Kok sm jst prfukjena ..ah ja se opravičujem za tale izpad biggrin.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#344 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 12 July 2006 - 07:52 AM

[quote=Tanjci][quote=Chandra]saj so sanjske, ampak te \"bogate\" obleke so taaaak nepraktične rolleyes.gif[/quote]
cist res...

skoda je, da se moras za lastno poroko potm na fešti preoblečt, samo zato ker imas tako smotano obleko... in pol si kot en gost rolleyes.gif da ne omenjam, da še stane in živce pobere, ko si moraš izbrat 2 obleki

Chandra: enepar žensk mi je rekl, da so jokale ko so me vidle, ker sem bla tolk lepa biggrin.gif lubi mi je pa itak cel večer to govoril, on je bil pa tud fenomenalen (s svojo rdečo kravato) in res me je lepo presenetil, ker je skoz govoril, da jo bo takoj po slikanju dal dol, pa jo je na konc šele ob ene 22h, ko mu je bilo že zelo vroče biggrin.gif

no vidiš, saj si res bla ful lepa... ti pošljem slikce na mail s telefona, niso sicer neka ful kvaliteta, ampak so ok wink.gif Ko dobita slike, pa nujno prnest pokazat, aja, oglasta se pa prej, ko bosta mela čas, da bosta povedala vtise wink.gif
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#345 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 12 July 2006 - 09:58 PM

:!: blink.gif :!: blink.gif
IPB Image
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#346 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 12 July 2006 - 09:59 PM

evo slikice iz najine poroke - najprej obred, pol pa slikce iz parka pred Zdraviliščem Laško:

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image
  • 0
Posted Image

#347 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 12 July 2006 - 11:10 PM

blink.gif waw tanjci, ful si bla lepa blink.gif in tudi vidva skupaj sta super lušten parček za vas pogledat blink.gif

samo kako si pa ti lepa v tej oblekci...
  • 0

#348 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4164 posts

Posted 13 July 2006 - 05:04 AM

Mhm Chandra je mela prav, da si ble izredno lepa..pa glede postave tud blink.gif biggrin.gif A veš kaj mi je padlo v oči..a so to tvoji lasje, mislim rečt ker za tako frizuro morejo bit kr fajn dolgi.
  • 0

#349 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 13 July 2006 - 08:46 AM

lušna si ja tongue.gif mal veča sicer od možeka sam ok tongue.gif lepa tongue.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#350 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 July 2006 - 09:08 AM

tanjc, meni je obleka kul, ker ti enkratno stoji, v faco sta mi pa oba anti (tvoja mi zgleda iber zategnena, kukr, da bi bla speglana biggrin.gif). mi maš pa tut lep mejkap, diskreten, ampak, da se opazi.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#351 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 July 2006 - 11:02 AM

to pa se mi zdi nesramna izjava od tebe špela. saj če ti nista všeč to lahko zadržiš za sebe ali pa poveš na malo lepši način, ne pa da sta ti anti rolleyes.gif
včasih čista direktna iskrenost tudi ni zaželjena in primerna.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#352 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 13 July 2006 - 11:10 AM

Tanjci vse pohvale glede obleke, ful ti dobr stoji, pa frizurco si mela ful dobro, z možekom sta pa oba simpatična, tko da same pohvale smile.gif
  • 0
Posted Image

• Guests

Posted 13 July 2006 - 11:55 AM

Tanjci, full sta bila lepa, oba! In iskrene čestitke! thumbup.gif
  • 0

#354 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 13 July 2006 - 12:06 PM

waw Tanjci ful lepe slike ! biggrin.gif
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

#355 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 13 July 2006 - 12:15 PM

QUOTE(sade)
to pa se mi zdi nesramna izjava od tebe špela. saj če ti nista všeč to lahko zadržiš za sebe ali pa poveš na malo lepši način, ne pa da sta ti  anti rolleyes.gif  
včasih čista direktna iskrenost tudi ni zaželjena in primerna.

OT: ej, klele smo zato, da izražamo mnenja. pač mi nista všeč, so kill me. zakaj bi mogla neki zadržat zase sam zato, ker ne pišem, da sta srčkana in bi se lohk objavljala samo pozitivna mnenja? a mi lohk to razložiš?
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#356 lucy

lucy

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 13 July 2006 - 12:24 PM

Zato Špela, ker se tu označuje in ocenjujejo poročne obleke in poročni izgled in sta zelo pogumna, da ste se dala gor. Z tako lepimi fotkami in izgledom to seveda ni bilo težko.
Zato, ker se ne ocenjuje faco in simpatičnost (ne gre za mis tekmovanje, kjer si lahko damo duška), temveč gre za povprečno lepe ljudi iz sosednje ulice, ki imajo veliko okusa, in
zato, ker je včasih v žiljenju treba držati jezik za zobmi, pa če nam paše ali ne...
  • 0

#357 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 13 July 2006 - 12:37 PM

lucy, a lohk prebereš še enkrat, kaj sm napisala? napisala sm, da mi ma dobro obleko, ker ji dobr stoji in da mi ma dober mejkap, ker je diskreten, ampak vseen opazen. ampak, jasno, vi se morte vpiknit v tisto, kjer vas srbi, a ne? ma, sej itak nima smisla .... biggrin.gif ti pa kr drž jezik za zobmi, če ti tko paše, men ne. biggrin.gif
  • 0

#358 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 13 July 2006 - 12:37 PM

Najprej vso srečo mladoporočencema! wink.gif Tanjci, meni si izredno lepa.

OT:lucy, tvoj argument je slab.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#359 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 July 2006 - 01:03 PM

sem napisala, kar sem mislila in se ne mislim ponavljat
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#360 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 13 July 2006 - 01:12 PM

[quote=Špela][quote=sade]to pa se mi zdi nesramna izjava od tebe špela. saj če ti nista všeč to lahko zadržiš za sebe ali pa poveš na malo lepši način, ne pa da sta ti anti rolleyes.gif
včasih čista direktna iskrenost tudi ni zaželjena in primerna.[/quote]

OT: ej, klele smo zato, da izražamo mnenja. pač mi nista všeč, so kill me. zakaj bi mogla neki zadržat zase sam zato, ker ne pišem, da sta srčkana in bi se lohk objavljala samo pozitivna mnenja? a mi lohk to razložiš?

Špela ... meni se je tudi zdel tvoj komentar nekak čisto neumesten. Tle se komentira styling, sej je tema glede teh zadev ... ne pa da čist brez neke osnove prbiješ, da ti njuna faca ni všeč. Mislim ... krneki, no. Je neka meja in neumno je mislit, da lahko rečeš popolnoma vse, kar ti pade na pamet, sploh pa takrat, kadar je neumestno.

Drugače pa ... obleka se mi zdi res huda, zelo lepo ti stoji na telesu, kot ulita. Frizurca mi je tudi krasna, imaš zelo lepe lase. Glede mejkapa moram tudi pohvalit ... zelo lepo in naravno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users