Jaz imam Orto u nulo za vedno in opcijo 201. Zdaj bom izkoristila 50 € bonusa. Tudi meni gre na živce, da so postale cene telefonov tako nabite. Pred leti si dobil soliden telefon tudi za manj kot 50 €, zdaj ga pa pod 100 € ni. Meni je brezveze dajat več ko 50 € za telefon. Moj sedanji je po ene 2 letih boljši od njihove ponudbe okrog 50 €. Občasno grem na net tudi preko telefona in mi gre na živce, da mi zaračunajo wap povezavo, zakaj je to? Moj paket vključuje 100 MB prenosa podatkov, se mi zdi, pa mi včasih tudi kaj zaračunajo, pa nisem še nikoli prekoračila teh 100 MB. Sicer pa tudi jaz pogrešam kakšen cenejši paket, ki bi imel neko srednjo količino. Meni od teh 1000 min v Simobil, 1000 smov in 1000 mmsov ogromno ostane. Na drugega operaterja pa niti ne vem, če bi šla, ker so moji domači na Simobilu, kolegice, s katerimi si kaj telefoniram tudi, fant je pa na Tušu, ampak tudi tistih 200 min zanj ne porabim do konca.
Aja, pa ful mi gre na živce to, da ima Simobil ponekod obupen signal. Pri fantu imam ful probleme, maksimalno 2 črtici signala imam in se ne morem normalno pogovarjat, ker skoz prekinja. Ne rečem, če bi živel nekje v gorah, ampak je vbližnji okolici 3. največjega mesta. Mislim da so bili lani razobešeni jumbo plakati, da bodo nadgradili omrežje, pa očitno ni bilo nič iz tega.