Jump to content

Photo

Kreme proti celulitu

• Please log in to reply
414 replies to this topic

#341 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 20 June 2006 - 05:39 PM

QUOTE(izabela)
Js sm sicer tut proti sam tezko je zdaj zarad tega ne kupovat cist vseh teh firm.. Men so Garnier kreme ene najboljsih kar sm jih probala in jih ne bom nehala uporabljat. Tut Amai kremo proti celulitu sm si glih kupla in pac ne bom vrgla stran teh 1600 sit, ce ni s kremo nic narobe..
Po eni strani bi lahk blo testiranje na zivalih upraviceno..recimo tut zdravila testirajo na njih in to pol enmu cloveku resi zivljenje, po drugi strani pa.. kdo pa smo ljudje, da se mamo za gospodarje sveta in superiorne nad vsemi in vsem.
Ka pa vem. Men je to ful dilema... V bistvu se skrivam za tem, da ob kupovanju stvari skusam ne mislit na to in pac kupim, kar bi kupla tut sicer..pa cetut je testirano na zivalih..
mja. OT
Amai z mikrokapsulami je pa fajn! biggrin.gif

strinjam se s tabo. tudi jaz nisem zdaj za neko trpinčenje živali, sam ob teh seznamih, ki krožijo naokoli se pa res ne morem zjokat.
In tudi ne morem bit tako dvolična, da totalno znorim če mi neka kremca povzroči rdečico alpa mozoljček, hkrati pa bi želela, da ni prej stestirana.
to rahlo ne gre skupaj.
laboratorijske miši alpa prašiči so živali ujetnice, pa če se jih namaže z proticelulitnim amajem alpa če se jih ne. rolleyes.gif
  • 0

#342 dara

dara

sramežljivec

• Člani
  • 53 posts

Posted 24 June 2006 - 03:44 PM

strinjam se s tabo. tudi jaz nisem zdaj za neko trpinčenje živali, sam ob teh seznamih, ki krožijo naokoli se pa res ne morem zjokat.
In tudi ne morem bit tako dvolična, da totalno znorim če mi neka kremca povzroči rdečico alpa mozoljček, hkrati pa bi želela, da ni prej stestirana.
to rahlo ne gre skupaj.
laboratorijske miši alpa prašiči so živali ujetnice, pa če se jih namaže z proticelulitnim amajem alpa če se jih ne. rolleyes.gif[/quote]

se strinjam
saj je vsakemu hudo gledat, kako neka žival trpi, a tako pač je-to je znanost,
vsak naj se po svoje odloči
me prav zanima kako bi strastne zagovornice reagirale na nek nov proizvod, ki ni bil testiran in bi bile pač one poskusni zajčki-z vsemi rdečicami, ekcemi, izpuščaji..., ki bi jih ta proizvod povzročil
  • 0

#343 *sarca*

*sarca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1149 posts

Posted 24 June 2006 - 04:28 PM

ooo boge živalce.tko bi jst nardila na tistih k to delajo na nedolžnih živalih. sad.gif sad.gif sad.gif evil.gif cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0
Nasmeh prinaša veliko pozitivne energije - ne hranite ga v dnu duše - nosite ga na obrazu.

#344 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 24 June 2006 - 05:18 PM

sestavine je pac treba testirat, tko je punce... res je da obstajajo alternative, ampak na zalost so zivali se vedno najcenjesa in najpreprostejsa resitev ermm.gif itak pa tut te firme k kao NE testirajo na zivalih, so sestavine kupile nekje, kjer so jih stestirali na zivalih... v vsakem primeru pa so sestavine stestirane
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#345 dara

dara

sramežljivec

• Člani
  • 53 posts

Posted 24 June 2006 - 05:51 PM

tako je-nekdo jih je enkrat moral stestirat
veste koliko testov, preskusov, dokumentacije je potrebno, da lahko en izdelek sploh registriraš, kaj šele sprostiš na trg?
za najmanj en kombi papirja
  • 0

#346 smarties

smarties

sramežljivec

• Člani
  • 81 posts

Posted 25 June 2006 - 12:47 PM

Od niveje je res dobra krema.
Sm se mazala z njo 14 dni vsak dan rezultati so bili odlicni,potem se mi ni dalo vec se mazat.
  • 0

#347 kokoška

kokoška

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 458 posts

Posted 25 June 2006 - 09:51 PM

konec OT

ima kera izkušnje s tem gelom?

IPB Image
  • 0

• Guests

Posted 25 June 2006 - 10:45 PM

QUOTE(smarties)
Od niveje je res dobra krema.
Sm se mazala z njo 14 dni vsak dan rezultati so bili odlicni,potem se mi ni dalo vec se mazat.

Katera pa je to? Mislim kako se imenuje? A to je tista nova?
  • 0

#349 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 11 July 2006 - 06:36 PM

jst tud razmišlam d bi si kupla kako kremo. ki ni ravno predraga....ker se mi je nabralo kr nekaj celolita..
nasveti kaki????
  • 0

#350 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85893 posts

Posted 11 July 2006 - 07:56 PM

Afroditin Cekropija gel. wink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#351 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 11 July 2006 - 08:14 PM

Tudi jaz priporočam Afroditino Cecropijo.
Pomaga tudi LipoFactor, ki se ga dobi v lekarni, vendar je precej drag od 6 do 7k in še testiran na živalih.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#352 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 11 July 2006 - 08:45 PM

QUOTE(Jinadaze)
Afroditin Cekropija gel. wink.gif

KoLk pa ta stane?
  • 0
Memento mori.

#353 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 July 2006 - 06:05 AM

Tam med jurjem in dvema.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#354 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 12 July 2006 - 12:05 PM

Hvala. Sej ni tak drag... smile.gif
  • 0
Memento mori.

#355 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 12 July 2006 - 12:37 PM

jst si pa letos niti ene kreme proti celulitu nism kupla... Sm kr pozabla biggrin.gif Sm mela pa un od Nivee masažni nastavek.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#356 shee

shee

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 12 July 2006 - 01:45 PM

hej!
jaz sem si pa ravno kupla od nivea..upam da bo kaj pomagalo...drugače sem pa mislila od afrodite, sam je na emabalaži pisalo, da moraš uporabljati tudi hlače?? Aja, krema od Matisa je full dobra..moja sestra jo uporablja, sicer je res malo dražja, ampak pomaga...

Lp
  • 0

#357 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 12 July 2006 - 02:07 PM

Jaz pa uporabljam Afroditino cecropijo kak mesec. Nanašam jo zjutraj in zvečer, hlače oblečem vsak drug dan kar čez noč (včasih z njimi tudi telovadim). Pazim pa tudi na prehrano in spijem čim več vode.

Zdi se mi, da se razlika pozna. Še kakih 14 dni in celulita skoraj ne bo več.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#358 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 12 July 2006 - 04:47 PM

QUOTE(shee)
hej!
jaz sem si pa ravno kupla od nivea..upam da bo kaj pomagalo...drugače sem pa mislila od afrodite, sam je na emabalaži pisalo, da moraš uporabljati tudi hlače?? Aja, krema od Matisa je full dobra..moja sestra jo uporablja, sicer je res malo dražja, ampak pomaga...

Lp

Dobrodošla na forumu wink.gif .
  • 0
Memento mori.

#359 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 13 July 2006 - 02:54 PM

ka od afrodite lahk uporablaš brez hlač?? kr jst jih nimam??kaj sam masiraš z kremo???
  • 0

#360 Inči

Inči

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 295 posts
  • Interests:vse po malem

Posted 13 July 2006 - 03:35 PM

Jst afrodito uporabljam brez hlač...ne vem men tiste hlače ne sedejo rolleyes.gif
Pač zjutraj in zvečer namažem in najprej dobro vtrem kremo pol pa še z takim pripomočkom zmasiram in je wink.gif
Men se zdi, da kar deluje tale kremca. Je pa res, da grem vsako jutro na tešče tečt za kakšno urco + trebušnjaki in kake vaje za noge in rit biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users