Jump to content

Photo

Vaš naj naj čaj

• Please log in to reply
514 replies to this topic

#341 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 30 January 2009 - 11:45 PM

Plain Jane, kje pa si kupila ta čaj? Tvoj opis je ful obetaven. smile.gif
  • 0

#342 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 30 January 2009 - 11:55 PM

Mami ga je, v Čajni hiši. smile.gif
  • 0

#343 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 31 January 2009 - 11:19 AM

Sama trenutno skoraj ne pijem drugega kot rdečo pomarančo smile.gif , okus mi ful ustreza, ker vse čaje pijem nesladkane.
  • 0

#344 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 February 2009 - 07:59 PM

Rdečo pomarančo imam tudi jaz, je zelo dobra.

Sem pa včeraj kupila Mandljev piškotek, mmm, diši noro, tudi božanskega okusa je. Pa na srečo ni ne duha ne sluha o marcipanu. Me pa malo spominja na čaj Božično jabolko. Tako da bo to krasen nadomestek, ker se ga več ne dobi ... jaz sem se oborožila z zalogo sicer.

Pa kupila sem tudi Alnatura Kakav in čili, vendar še nisem probala.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#345 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 February 2009 - 10:12 PM

Končno sem probala od Alnature čaj, pa mi je žal bolj ali manj brezvezen. Pričakovala sem bolj zanimiv, "eksotičen" okus. Kakava se nič ne čuti, zgolj kanček ingverja. Okus pa v splošnem sliči na nek beden poparek. Razočarana.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#346 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 06 February 2009 - 10:28 PM

Jaz v vse čaje dajem sladkor v koščkih z okusom, ponavad s cimetom. wub.gif Tud z vanilijo je dober. Ne maram nesladkanega čaja. No, samo mrzlega.
  • 0

#347 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 February 2009 - 01:21 AM

A se cimetov tudi kupi v Cha?
Do zdaj sem tam kupila zgolj vanilijevega, pa se ni baš kaj čutilo to v čaju.

• 0

#348 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 07 February 2009 - 11:36 AM

^^Tam ja, drugje še nisem videla. ermm.gif
  • 0

#349 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 February 2009 - 04:21 PM

Ok, bom preverila. Tnx! Obožujem cimet.

• 0

#350 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 February 2009 - 04:56 PM

Ah, sedaj pa tale Mandljev piškotek še mene matra. smile.gif
Fluffy, torej je po tvojem vreden nakupa?
Pa videla sem omembo, da ima menda vonj tudi malo po čokoladi, bi se dalo pogledat na sestavine, prosim, če je slučajno tudi kaj kakava not. V tem primeru ga namreč ne smem. ermm.gif
  • 0

#351 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 February 2009 - 08:02 PM

Ja, za moje pojme je vreden nakupa. Jaz ne voham kake čokolade.
To so sestavine: jabolčni koščki, drobljeni mandlji, koščki cimeta in rdeče pese (funny, I know), aromi mandlja in cimeta. Za moje pojme gre za en tak preprost čaj, a vseeno za umret dober.

• 0

#352 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 February 2009 - 08:07 PM

Super, hvala, bom šla en dan nabavit, da se malo pocrkljam. smile.gif
  • 0

#353 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 08 February 2009 - 11:41 AM

o njami, jaz sem si ga tudi včeraj kupila. piškotek piškotek, en sam piškotek wub.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#354 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 08 February 2009 - 11:50 AM

Lušti, lušti ohmy.gif !
  • 0

#355 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 08 February 2009 - 01:38 PM

tongue.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#356 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 24 February 2009 - 12:27 PM

Jst sm slišala, da je zelo zelo zdrav koprivin čaj. A ga kera pije? Jst bi ga začela, samo ne vem, kje se ga dobi, nisem še nikjer videla...
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#357 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 February 2009 - 12:54 PM

Jaz mam koprivin caj, sem ga kupila ker sem slisala da je dober za kozo pa sem spila lih dve salci. oops.gif Kupila sem ga pri uni mamci na trznici.
  • 0

#358 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 24 February 2009 - 01:13 PM

Baje čisti kri. A nima 1001 cvet koprivni čaj? V bistvu ga v trgovinah še nisem vidla, ker ga niti nisem iskala, ko sem bila v savni so imeli ta čaj, pa vem da imajo tam 1001 cvet. :=)
  • 0

#359 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 February 2009 - 01:27 PM

Ne vem, če ima točno 1001 cvet koprivin čaj (je pa zelo možno, sej imajo veliko paleto okusov), ampak vem pa, da se ga dobi v navadni štacuni tudi.
  • 0

#360 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 February 2009 - 01:38 PM

Ce se vam gre za nek cistilni ucinek, potem je bols kupit cvetove kot pa v filtru. Enako je z zelenimi/crnimi caji in AOK.
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users