Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#341 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 July 2006 - 05:33 PM

QUOTE(rea)
2krat isto biggrin.gif biggrin.gif
to je blo mišln da sm 2krat isti posta napisala dear jenna biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#342 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 03 July 2006 - 05:43 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(rea)
2krat isto biggrin.gif biggrin.gif
to je blo mišln da sm 2krat isti posta napisala dear jenna biggrin.gif

Aja..... pardon, darling. biggrin.gif
Čeprav se mi zdi, da sem že enkrat po tem spraševala. biggrin.gif
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#343 Zazi

Zazi

sramežljivec

• Člani
  • 79 posts

Posted 08 July 2006 - 12:10 PM

Men pa LUSH fuul smrdi :S sicer sm bla sam enkrat noter, pa sem vsa disala ko sem prsla vn, da me je prov glava bolela... sm si kupla eno masko za lase... za kodrcke kao. pa vse kar je blo od maske, je biu ubitacen vonj se tri dni:S fuuuj
  • 0

#344 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 July 2006 - 05:51 PM

To tudi mene odbija. Grozen vonj. Pa karkoli sem že kupila ima grozen vonj.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#345 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 July 2006 - 09:30 PM

QUOTE(*pikica*)
Jenna, se mi zdi da je v soboto odprt samo do 13h

do 14h! biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#346 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 08 July 2006 - 09:52 PM

ups ermm.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#347 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 July 2006 - 09:53 PM

.
Hvala, Špela. Si bom probala tokrat zapomnit! biggrin.gif

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#348 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 03 August 2006 - 02:29 PM

nujna pohvala celestial kremi za obraz: čeprav je kar goste konsistence, se takorekoč v momentu vpije, kožo pusti gladko, nahranjeno in mehko. jaz sem navdušena in mi ni žal, da sem se dala prepričat v nakup (prvotno sem imela v mislih skindrink ali mirro, mirror). prekrasno, toplo diši po vaniliji, kot topla nesladkana vanili krema. cena: 2700 sit za 45 g v lončku na navoj.

odlična je tudi kopel v kosu amandopondo, ki se odlično peni (midva sva imela danes 1/4 banje vode in 3/4 banje prekrasne puhaste dišeče pene) in nežno in sveže diši (limona, vrtnica).

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#349 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 14 August 2006 - 07:35 PM

pojem slavospeve gumbacku, jaz sem dobesedno ponorela! biggrin.gif prejle sem ga uporabila še kot piling za obraz in ne morem verjet, kako mehko, nahranjeno, sijajno in dišečo kožo mi je pustil. ah, i'm in love! :love7: :notworthy: :love7: milo cereology se takisto prekrasno obnese: diši preklemano fino in kože prav nič ne izsuši.
  • 0

#350 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 August 2006 - 07:49 PM

.
Jaz te kar zasledujem, Špela. Koliko pa stane Gumback? biggrin.gif

.
  • 0

#351 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 14 August 2006 - 07:53 PM

QUOTE(Jenna)
Koliko pa stane Gumback? biggrin.gif

strašno te moram razočarati, saj se ga ne dobi več. fant je ravnokar rekel, da prodava 100g za 3k. biggrin.gif ko se je še dobil, je bila posodica 240 g za 2030 sit. meni ga je zrihtal dečko od punce od prijatelja, ker je njej smrdel. pha, eni pač ne znajo cenit dobrot!
  • 0

#352 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 August 2006 - 07:54 PM

.
Ne dobi se ga več? Kakšna škandalozna poteza pa je to? blink.gif Solidnega nadomestka predpostavljam, da ni.

.
  • 0

#353 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 14 August 2006 - 07:58 PM

QUOTE(Jenna)
Solidnega nadomestka predpostavljam, da ni.

jaz sem imela sicer almond butter in je bil nekkšen nadomestek, mislim, v redu stvar, samo se absolutno skrije pred temle. tudi l'occitanov piling s sivko (ta stari, v obliki paste, ne ta nov v gelu) se zame enostavno ne more kosat s tem mojim bivšim lushevim favoritom.
  • 0

#354 Zazi

Zazi

sramežljivec

• Člani
  • 79 posts

Posted 15 August 2006 - 08:04 PM

[quote=Špela][quote=Jenna]Koliko pa stane Gumback? biggrin.gif[/quote]

meni ga je zrihtal dečko od punce od prijatelja, ker je njej smrdel. pha, eni pač ne znajo cenit dobrot! meni tudi lush smrdi biggrin.gif
  • 0
I love you and you love me and that's all that counts.

#355 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 17 August 2006 - 01:07 PM

A kera ve kje lahk kupim kaki izdele od Lusha? Sem že iskala v DM-u pa muller-ju pa nimajo
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

• Guests

Posted 17 August 2006 - 01:28 PM

Lush je samostojna trgovinica v Ljubljani (pri Magistratu), njihove izdelke lahko kupiš izključno tam.
  • 0

#357 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 18 August 2006 - 09:52 PM

kaj v mariboru pa se tega ne da dobit al kaj??'
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#358 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 18 August 2006 - 10:27 PM

Samo v lj je ta trgovina.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#359 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 24 August 2006 - 08:46 PM

po nasvetu prodajalke po novem kopel v kosu zdrobim na dno suhe banje in čez nalijem vodo - rezultat je 3/4 banje pene in 1/4 vode! biggrin.gif zelo fluffy, ampak kljub temu priporočam varčno uporabo kopeli. 200 g kos od oka lahko mirne duše namesto samo trikrat (kot je ocenila prodajalka) uporabite vsaj petkrat.
  • 0

#360 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 24 August 2006 - 09:54 PM

Joj Špela, predlagala bom kazensko ovadbo, kakšen lušt si mi pripravila mad.gif .

Saj to je za kopel amandopondo?Verjetno pa velja kar za vse?
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users