Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#341 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 20 May 2006 - 10:59 AM

ful dost stvari se mi je sanjal, sam se sploh ne spovnem... spovnem se samo enga tipa, ki je bil ful slabo... sm se pa zbudla tok zmatrana, da sploh nism vedla, če bom lohk vstala ... kr neki ermm.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#342 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 20 May 2006 - 11:44 AM

Nevem, nič biggrin.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#343 smetanca

smetanca

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1269 posts

Posted 20 May 2006 - 11:58 AM

đizs...zdj k je ta evrovizijska evforija se mi je sanjalo, da sm nastopala na podobni prireditvi, manj znani sicer in potem so mi povedali, da sem tudi jaz ena izmed tekmovalcev blink.gif ampak za moj nastop ni vedel nihce...in potem sem se ukvarjala z vprasanjem kje naj najdem ljudi ki bodo glasovali zame.. rolleyes.gif
  • 0

#344 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46012 posts

Posted 20 May 2006 - 04:07 PM

da sem imela nov avto, pa se mi eno tele ko ga peljem na preizkušno vožnjo zaleti v mojega novega jeklenega konjička.
  • 0

#345 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts
  • Interests:kr dost stvari...

Posted 21 May 2006 - 09:39 AM

Nič. wink.gif
  • 0

#346 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 21 May 2006 - 03:20 PM

vem sam da sm si ene 3 zobe zbila (polomila) ,sam zej pa se ne spomnm kako je do tega pešlo ... ermm.gif :violent1:
  • 0

#347 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 21 May 2006 - 03:22 PM

ful dolge sanje..pa same bedarije spet..brez smisla biggrin.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#348 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 21 May 2006 - 04:40 PM

Glih zdej sm se spomnla: Bla sm na enmu travniku pa pila kapučino, pa je pršu en tip (nepoznan) pa me je ruknu, d sm si polila kapučino po hlačah. Pol pride en drug tip (nepoznan) pa mi začne kar slačt hlače. Pa ga js tko brcam pa vpijem kva dela. Pa pride še en nepoznan tip, pa ubije unga, k me je slaču. Pol se pa js mu začnem zahvaljevat pa se sam spremeni v eno zoprno žensko, poj sm se pa zbudla. Sreča!
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#349 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts

Posted 22 May 2006 - 04:11 PM

Da je prišla bivša sošolka k meni na obisk, in sicer mi ni pozvonila na zvoncu, ampak, je priplezala do 3. nadstropja kar po steni in vstopila skozi moje okno v mojo sobo... in potem sva se ful menle... kr neki. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#350 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 23 May 2006 - 07:00 AM

spet more: bili smo v neki bajtici, kjer so bile nastavljene pasti od morilca... in počasi so osebe za osebo izginjale... našli pa smo krvave ostanke prstov...

še zdej mi srce podivjano bije
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#351 Juliet

Juliet

odvisnik

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 3705 posts

Posted 23 May 2006 - 08:27 AM

Da sva šle s prijateljico na morje... in potem se je tam kar naenkrat narisal moj fant... uglavnem vsak dan večje neumnosti sanjam... ermm.gif
  • 0

#352 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 May 2006 - 08:31 AM

da so meli sosedje končno že spedenano bajto. i wish it were true ... biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#353 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 25 May 2006 - 07:34 AM

da sm mela ful ful večjo sobo od te in smo preurejali... pojstla gre tja, omare tja...
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#354 žeula

žeula

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1613 posts

Posted 27 May 2006 - 08:08 PM

da sem šla delat izpit pr kermu vsi plonkajo. in da smo mel tako čudno predavalnco, da nism mogla plonakat. pa mi je ena kolegica vzela izpit in ga šla drgam rešet. pol mi ga je pa vrnila... in potem smo oddal in šli hodet po petkovškovmu nabrežju... ermm.gif biggrin.gif
  • 0
Vedno sem čutila, da je trenutek, ko se zjutraj zbudiš, lepši od vseh 24 ur. Misliš si, da se lahko zgodi karkoli. In dejstvo, da se to skorajda nikoli ne zgodi, sploh ni pomembno. Možnost vedno obstaja.

#355 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 28 May 2006 - 07:09 AM

da se je en z motorjen raztrescil in so mu pol kr na cesti jetra presadil (oz. vn dal) pol so prsle pa ene cudne zivali in nas en mesec niso spustile domov. blink.gif blink.gif blink.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#356 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 28 May 2006 - 08:24 AM

Da sem bila v komisiji pri bitki talentov pri Mariotu rolleyes.gif
  • 0

#357 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 28 May 2006 - 08:33 AM

dans sm sanjala da sm noseča, včer pa, da sm rodila. svašta!! blink.gif
  • 0

#358 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 28 May 2006 - 09:10 AM

QUOTE(pinga)
dans sm sanjala da sm noseča, včer pa, da sm rodila. svašta!! blink.gif

zaporedje ti dela tezave biggrin.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#359 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 28 May 2006 - 09:21 AM

ja res je biggrin.gif
dans ponoč sm se zadovoljno tapljala po trebuhu, včer pa dokler nism rodila sploh nism vedla da sm noseča, pa kr v trenutku sm rodila, pa skos sm se bala da mi bo dol padu blink.gif
morm se mal samopsihoanalizirat, to je že tumač
  • 0

#360 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 03 June 2006 - 08:43 AM

da je k meni prišel beli hermelin in hotel, da ga vzamem v naročje
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users