Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35937 replies to this topic

#341 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts
  • Interests:drsanje, umetnost

Posted 04 March 2006 - 02:39 AM

...
  • 0

#342 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts

Posted 04 March 2006 - 02:44 AM

[quote=Špela]ker sem popolna začetnica v tem, me zanima, kako naj izberem pravilni odtenek tekočega pudra? nekej sem že probavala na notranji strani zapestja, pa so se mi zdeli vsi pretemni ... razen najsvetlejšega odtenka niveinega pudra skin like. pa nimam full svetle kože. prosim za pomoč. hvala. wink.gif

Špela, pejt do prodajalke, do take k se ti zdi da ma nekej pojma, ker kšne so tam kot kure, k nč ne vejo, in jo kr lepo vpraši, drugač pa zapros če ti dajo testerček za domov, ker je v trgovini drugačna svetloba kot pa doma alpa zunej. Lahko tud rečeš kšni kolegici da ti posod puder za namazat, pa sprobaš mal tko, alpa pri večih kolegicah, pri mamici, sestrični, itd...

Ponavadi se izbira puder 1 odtenek svetlejši ali 2.
  • 0

#343 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 March 2006 - 08:38 AM

Puder pa že ne. Puder mora biti take barve kot je koža. Sicer izgledaš kot smrt. Izbira pa se korektor 1 ali 2 odtenka svetlejši.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#344 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 04 March 2006 - 10:36 AM

evo s5 vprašanje z moje strani!!
nekdo mi je poslal mms pa ga ne znam pogledat!!
piše mi da sem dobila mms z neke cifre in kje se nahaja!!!a ni tko da ti pokaže takoj ko dobiš slikco??
js pa ne znam pogledat !!! oops.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#345 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 04 March 2006 - 10:50 AM

mogoče maš sicer možnost sprejemanja mmsov, nimaš pa nastavljene/aktivirane (omogočene) možnosti gledanja ... to je edino, kar mi pade na pamet.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#346 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 March 2006 - 11:16 AM

QUOTE(kristy)
piše mi da sem dobila mms z neke cifre in kje se nahaja!!!a ni tko da ti pokaže takoj ko dobiš slikco??

ja tudi pri meni je bilo tako, ko sem dobila mms mi ga ni hotelo pokazat, je bila pa zraven napisana spletna stran kjer ga lahko greš pogledat, in mislim da bi zraven morala biti tudi neka koda ki jo moreš oddtipkat na tisti spletni strani, za videt mms ..vsaj tako je blo pri meni wink.gif tko da če ti piše kje se nahaja, bejž tam pogledat smile.gif
  • 0

#347 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 04 March 2006 - 11:19 AM

Hmmm, mene pa kje je tista tema, kjer mislim da Tash razlaga Anii, kok se da link v eno besedo. Lohk pa, če je kera tok prjazna mi kar tuki razloži biggrin.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#348 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 04 March 2006 - 11:26 AM

QUOTE(Sarah)
QUOTE(kristy)

ja tudi pri meni je bilo tako, ko sem dobila mms mi ga ni hotelo pokazat, je bila pa zraven napisana spletna stran kjer ga lahko greš pogledat, in mislim da bi zraven morala biti tudi neka koda ki jo moreš oddtipkat na tisti spletni strani, za videt mms ..vsaj tako je blo pri meni wink.gif tko da če ti piše kje se nahaja, bejž tam pogledat smile.gif

ja to mi nardi!
a grem lahko pogledat na net na računalniku al na mobitelu ??
pa kako se to nrdi?? biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#349 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 04 March 2006 - 12:29 PM

kristy, pokliči center za pomoč uporabnikom in povej, da nimaš vklopljene funkcije MMS. Potem ti jo oni vklopijo. Seveda pa mora tvoj mobitel podpirat to funkcijo. Tak sem jaz nardila, da sem direktno dobivala MMS na telefon.
  • 0

#350 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 04 March 2006 - 12:34 PM

QUOTE(kristy)
QUOTE(Sarah)
QUOTE(kristy)

ja to mi nardi!
a grem lahko pogledat na net na računalniku al na mobitelu ??
pa kako se to nrdi?? biggrin.gif

Mislim, da sem nekoč gledala mms na netu takole:
najprej (če imaš mobitel ;)) se moreš prijavit oz. registrirat tukajle potem ti pošljejo sms z geslom. No ko to nardiš greš na un naslov oz poglej mms in upišeš kodo, ki so jo poslali. Mislim, da se ti po določenem času izbriše mms in ga ne moreš videt več.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#351 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 March 2006 - 12:48 PM

Kristy, ja lahko greš kar na interentu na računalnik pogledat ..pomoje bi ti moglo pokazat. pol pa lahko narediš res tako, da pokličeš tam na mobitel in rečeš naj ti uklopijo to mms ker jih nemoreš sprejemat na mobitelu ..pa ti bojo vse oni tam naštimali. tako sm tudi jst potem nardila, in od takrat jih dobivam na mobitel
  • 0

#352 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 04 March 2006 - 12:54 PM

mene pa zanima kdaj prestavimo uro?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#353 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 March 2006 - 12:56 PM

mislim da zadnji teden v marcu ..ali pa tudi ne? Bwo biggrin.gif
  • 0

#354 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 March 2006 - 01:19 PM

Jaz sem slišala, da se je letos ne bo prestavljalo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#355 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 04 March 2006 - 01:22 PM

blink.gif blink.gif zakaj pa to??
  • 0

#356 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 04 March 2006 - 01:36 PM

Nimam pojma. baje da so ukinili to prestavljanje. Lahko pa je to popolna dezinformacija.
  • 0

#357 Zasanjana

Zasanjana

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 452 posts

Posted 04 March 2006 - 01:54 PM

QUOTE(sonchika)
Puder pa že ne. Puder mora biti take barve kot je koža. Sicer izgledaš kot smrt. Izbira pa se korektor 1 ali 2 odtenka svetlejši.

am ja zmotila sem se, hotla sm napisat 1 ali 2 odtenka temnejši .. (in ne svetlejši).

Jst mam kakšen odtenek ali dva temnejšega in je čist kul, sam odvisn je spet kerga maš itd. Potem si dam pa gor še približno enak odtenek pudra v prahu ali kamnu, in izgleda ful dobr.[/b]
  • 0

#358 LPgirl

LPgirl

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 578 posts

Posted 04 March 2006 - 01:59 PM

Puder mora bit enake barve kot koža!!! Če maš pretemnega se to takoj vidi če primerjaš vrat pa faco.
  • 0

#359 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 04 March 2006 - 01:59 PM

...
  • 0

#360 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 04 March 2006 - 02:00 PM

QUOTE(Zasanjana)
QUOTE(sonchika)

am ja zmotila sem se, hotla sm napisat 1 ali 2 odtenka temnejši .. (in ne svetlejši).

Jst mam kakšen odtenek ali dva temnejšega in je čist kul, sam odvisn je spet kerga maš itd. Potem si dam pa gor še približno enak odtenek pudra v prahu ali kamnu, in izgleda ful dobr.[/b]

OMG puder mora bit ČIST ENAKE BARVE KOT KOŽA ALI ODTTENEK SVETLEJŠI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users