Čiščenje - najučinkovitejša sredstva in tehnike za boj proti umazaniji v vašem domu
Posted 30 January 2019 - 09:32 AM

Pablo Picasso
Posted 30 January 2019 - 09:39 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 January 2019 - 09:42 AM
jaz sem ravno čez vikend - sodo stresla v odtok, zavrela vodo in alkoholni kis, zlila in počakala kakšno uro. Potem pa s tisto gumo fajn "pretlačila". Zdaj dela.
Drugače sem pa ravno to reklamo videla … ne vem pa koliko res pomaga
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 30 January 2019 - 09:49 AM
Odvisno je tudi kaksne so cevi. Ikeini imajo slabe plasticne (vcasih so imeli) in ni pametno zlivati notri vrele vode. Zakaj pa ne s citronko tudi?
Meni je pa malo smesno, da bi odtocne cevi imele take omejitve, ker konec koncev moras tudi vroco vodo s testenin nekam odlit, ko so kuhane. Ne recem, da jih nimajo, ampak res prvic slisim za tako trapast razvoj izdelka, ki naj bi ti sluzil vsaj kako desetletje (pa da se tocno ve, kaj tisti del vse caka in kaj je njegova naloga).
Posted 30 January 2019 - 09:53 AM
O kul, hvala vam!!!
Sifon, hm, tega nisem še nikoli. Je komplicirano? Predvsem me skrbi, da ga potem nazaj ne bom dobro privila in bo puščalo?
Jaz imam pod koritom takega na navoj in se ga da lepo odstranit. V navoju je pa tesnilo, ki ga ne smeš poškodovati. Mogoče je tudi odvisno kako stare cevi imaš. Jaz imam plastične (Ikea) in gre res lepo stran. Človek si mislti ne more kaj vse se not nabere in kaj nastane iz ostankov hrane.
Ni potrebno zlivat vrele vode, naj bo vroča Jaz imam ikeine plastične cevi pa se mi še nič posebenga ni zgodilo tudi z vročo vodo. Aja pa makarone in podobne stvari tudi odcedim direkt v korito, res pa da zraven odprem pipo s hladno vodo.
Posted 30 January 2019 - 09:55 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 30 January 2019 - 10:00 AM
Muscolo, potem pa razstavi odtok, počisti cevi in nazaj sestavi. Mogoče niti ni problem v ceveh, pač pa v samem odtoku (v steni), še to malo požokaj, jaz sem s krtačo za čiščenje steklenic in žico čuda nabezala ven in počistila. Soda in kis je bilo pri meni preblago, je bilo treba kar Muscolota uporabit. Pa proti "puščanju" malo s silikonom namaži okoli navojev, ko bo že sestavljeno pa bo.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 January 2019 - 10:03 AM
Eeek :/ Midva imava kovinske, mogoce tudi ne bi bila slaba ideja enkrat sifon ocistit.
V prejsnjem stanovanju nama je enkrat umivalnik v kopalnici nehal pozirat in sva vse zivo not natresla in zlivala v upanju, da bo pomagalo, potem sva pa kot zadnje upanje uporabila neko ultra dolgo kovinsko spiralasto zico, jo "navrtala" v odtok in ven potegnila toliko enih las in druge svinjarije, da sva bila prav sokirana.
Posted 30 January 2019 - 10:09 AM
Bellini, špela, to je že advanced level za naju
Bom predlagala, ona je bolj hišni mojster kot jaz
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 30 January 2019 - 03:24 PM
Posted 30 January 2019 - 03:31 PM
Ne vem, jaz sem to pobrala s tega foruma, očitno sem si narobe zapomnilaChris, zakaj mrzlo, a je kak trik v tem? Povsod pise z vroco vodo in nekako mi zveni bolj logicno?

Posted 30 January 2019 - 03:33 PM

Pablo Picasso
Posted 02 February 2019 - 09:00 AM

Posted 02 February 2019 - 09:08 AM

Posted 02 February 2019 - 01:30 PM
Posted 02 February 2019 - 01:46 PM
Hvala, Podgana

Posted 02 February 2019 - 05:01 PM
Posted 02 February 2019 - 05:33 PM

Posted 02 February 2019 - 06:54 PM
Posted 02 February 2019 - 07:15 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users