Jump to content

Photo

Glavobol

• Please log in to reply
348 replies to this topic

#341 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12355 posts

Posted 25 September 2025 - 08:31 AM

Jaz sem na lanu in bucnih, oboje njami v jogurtu (jaz dam se zlicko domace slivove marmelade).
Jaz sem vceraj skenslala kavo, se na to pripravljam ze mesece in vsakic najdem nek tehten izgovor. Nic ni bilo, samo zehala sem kot norec.
  • 0

#342 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87626 posts

Posted 25 September 2025 - 08:36 AM

Jaz sem se tudi zbudila z glavobolom pa se tudi ne cudim. Zmatrana sem za crknit.
Ce bi nehala pit kavo, bi lahko sla samo na droge. :butl:
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#343 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30116 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 September 2025 - 08:45 AM

Js se spomnim, kako je enkrat B. rekel, da ga ful manj glava boli, ker je bil v bolnici pa kak mesec ni nič kave pil.  Jaz itak pijem tako nežne, da se mi nič ne pozna.  Ob glavobolu sem začela pit vodo pa mal soli not, mi pomaga.  Če ni zverinski, takrat samo tableta pomaga, če jo vzamem pravočasno. 

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#344 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12355 posts

Posted 25 September 2025 - 08:50 AM

Spela, zanimivo. Jaz sem imela pavzo od kave samo, ko sem imela vrocino in mi ni pasalo. Vodo pa tudi jaz solim, imam keltsko sol, ta naj bi imela ful veliko mineralov, zelo lepo disi in jo imam tudi za kaksne juhe, ker nekaj doda jedi.
  • 0

#345 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30116 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 25 September 2025 - 09:07 AM

Js mam nonstop pavze od kave, sploh, če sem pod stresom, ne morm ne jest, še manj pa kave pit.  Pa mi sploh ni kriza, da bi jo rabila, ampak jo še z večjim veseljem pol po pavzi popijem. 

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#346 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17808 posts

Posted 25 September 2025 - 02:09 PM

Zdaj vidim, da sem zjutraj odprla sezam in bucna. Cisto mimo 🤦🏻
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#347 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26270 posts

Posted 25 September 2025 - 03:52 PM

Jaz sem imela včeraj migreno, nič ni pomagalo....danes je samo blag glavobol... 🤦‍♀️
  • 0

#348 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26270 posts

Posted 01 October 2025 - 11:32 AM

Evo, včeraj sem dobila recept za Ajovy (biološko zdravilo), jutri imam edukacijo glede aplikacije.

Sodelavka je rekla, da tisto obdobje, ko je jemala to zdravilo, ni imela niti ene migrene. Poznam še dve drugi, ki imata tudi zelo dobre izkušnje.

Poročam o napredku.
  • 0

#349 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17808 posts

Posted 01 October 2025 - 11:44 AM

Niti ene! Hudo dobro. Jaz grem sele aprila v algolosko po mnenje. Zdravnica si sama ne upa napisat recepta, ceprav bi lahko glede na mojo zgodovino. Se mi zdi, da malo prej vidim nevrologa pa bom kar njega prosila za mnenje.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users