Huh super punce
Uporabno.
Ja, glede tega sem se že odločila, da prej ne bom kupovala nič, dokler ne bo sama pokazala kje ji sede. Ker sem tudi kupovala takrat za svojo mačko svašta, une igluje za ležat, pa je vedno hodila spat na uno vrečo polnjeno s stiroporjem za sedenje, ki smo jo imeli v dnevni sobi, ali pa na posteljo od staršev.
Kupila bom pa tole gnezdece:
http://www.zverinko....ikoli-premehko/
Ful mi je simpatična tale stran, mislim pa da celo vse skupaj izdeluje dekle, pri kateri bom mačko vzela, moram jo jutri vprašat (jutri jo grem iskat!).
Za pesek iz hoferja mi je že en kolega rekel da je kul ja, tako da to imam zapisano, bom pa šla pogledat tudi tole od špele. Hevea, za koliko časa pa imaš recimo tisto 10 kg vrečo?
Imate pokrite wcje?
Jaz bom verjetno kupila kotnega.
Danes grem v hardcore nabavo skratka, ničesar nimam. Moram kupit wc, pesek, hrano, posodice, kakšno igračko, transporter. stvari za "na višino" zdajle ne bom kupovala takoj...Bom ji dala v tisto sobo ene tri škatle, pa stol, da lahko nanj spleza in da ni vse na tleh (v sobi ni nič opreme), pa kakšno teniško žogico, pa kakšno staro majco, ki diši po meni.
po koliko časa mislite da ji lahko odprem vrata, da bo raziskovala hišo...Čez en teden, že naslednji dan? Ko se mi bo zdela sproščena?Po netu piše en teden...vem da v stanovanju to pač ni problem, ker je bolj majhna kvadratura...
Aja glede imena sem za Minty....Ampak mislim da se bom odločila ko se bolje spoznava, morda ji nadenem kaj čisto tretjega.