Jump to content

Photo

Mozolji

• Please log in to reply
1813 replies to this topic

#341 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 15 June 2006 - 08:06 PM

QUOTE(Claudija)
Ana z porami, mislim razširjenimi porami... take luknice male.

Tia, jas tud bom z Exfoliacom probala z 10  kremo. Ampak samo kremo ostale kolekcije ne. Pa vsaki drugi dan bom mazala.

zakaj pa vsak drugi dan??...jst bom mazala kr usak dan.... wink.gif sam nevem...al nej 2x na dan al 1x... ermm.gif kr sm si ravno danes kupla Exfoilac 10.---- biggrin.gif
  • 0

#342 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 June 2006 - 08:59 PM

Tia, Exfoliac kreme so polne AHA kislin, ki niso za mlado kožo. Ne verjemite vsega reklamam. Vsak dan je sploh ne poskušaj uporabljati. Kvečjemu 3x tedensko.
Pa obvezno uporabljaj UV zaščito!
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#343 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 16 June 2006 - 11:53 AM

hja...kai pa če v brošuri piše uporabljajte zjutraj in zvečer na očiščeno kožo.... ermm.gif ...hm....katero UV začšito mi priporočaš??....in zakaj je potrebna?
  • 0

#344 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 16 June 2006 - 05:23 PM

Živjo!

Punce, a lahko še meni kaj svetujete glede kože? Da vam razložim mojo situacijo:
pred pol leta sem nehala jesti KT Diane 35 (jedla sem jih zaradi aken, ki so se mi pojavile pri 20-ih, zdaj jih mam 25). Koža je bila vsa 4 leta jemanja KT ful lepa. Sedaj, ko sem že pol leta brez tablet, moram rečt, da se mi ni naredil niti eden podkožni boleč mozolj, kakršne sem imela prej, vendar pa imam obraz posut z majhnimi izpuščaji na licih, ki se jih ne da niti stisnit, imam mozolje, ki mi pustijo fleke. Pol leta tudi pijem čaje (koprivo, divjo vijolico...) in uporabljam Normaderm, za katerega pa ne morem rečt, da sem ravno zadovoljna, Rada bi našla kaj drugega. Pred jemanjem Diane sem uporabljala Klimicin, ki mi ni nič pomagal in Skinoren, ki mi je ful izsušil kožo in sm mela na obrazu tok lusk, k kakšna riba smile.gif No, poskusila bi tud z jemanjem tablet Dermabion-kaj mislite?
Ne razumem, kaj se dogaja v telesu, da so se mi začeli mozolji oz. akne delat pri 20-ih letih in jih mam še vedno. Drugače pa ne pijem alkota, ne kadim, ne jem mesa, pijem te čaje, se gibam na zraku...

Upam, da tale post ni preveč zmeden oops.gif

Ful hvala za odgovore.
  • 0

#345 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 16 June 2006 - 05:32 PM

Da si obnovim wink.gif , zdaj nimaš več podkožnih mozoljev, imaš pa izpuščaje in mozolje ki ti fleke pustijo - a to misliš tiste vnete mozolje, ki tud bolijo?
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#346 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 16 June 2006 - 05:48 PM

Zdaj mam na predelu brade do ušes mozolje, ki se vnamejo in tudi bolijo ja. Ampak so drugačni kakor takrat, preden sem začela Diane jest. prej sem mela une podkožne, ko me je bolel v radiju enega centimetra, imela sem jih tudi po licih, največkrat se tisti mozolji niso nikol razvili do te mere, da bi ga lahko primerno očistla in razkužila, ampak so kr poniknili in se spremenili v eno tako bunkico. Ojej. ermm.gif
  • 0

#347 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 16 June 2006 - 07:43 PM

hm...lahko bi probala z Differinom...sam se ga dobi na recept tko da bi mogla zdravnici rečt.. wink.gif
  • 0

#348 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 16 June 2006 - 08:51 PM

čakte mal ...seprav je differin za mozolje, skinoren pa za ogrce in še a se skinoren dobi na recept ?

pa še zdej katere use stvari so samo za ogrce ? drug tedn mislm et k zdravnici in ji bom prov zatežila, zdej se pa mal pozanimam klele,da nom neki u prazn sekala biggrin.gif
  • 0

#349 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 16 June 2006 - 08:57 PM

ja Exfoilac piše da je tut proti mozoljem in ogrcem...ja skinoren se dobi na recept
  • 0

#350 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 16 June 2006 - 09:00 PM

Mene zanima tud kako pozdravt oz. vplivat na mozolje od znotraj, ne samo s preparati za zunanjo uporabo. Kar na jetra mi gre, ker so vse te stvari samo začasne...tko tableti kot kremce...
  • 0

#351 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 16 June 2006 - 09:14 PM

QUOTE(Frida Kahlo)
Mene zanima tud kako pozdravt oz. vplivat na mozolje od znotraj, ne samo s preparati za zunanjo uporabo. Kar na jetra mi gre, ker so vse te stvari samo začasne...tko tableti kot kremce...

No, da še ti jaz povem. Isto sem začela jest diane zarad mozoljavosti. V času, ko sem jih jedla je bila moja koža naravnost popolna. Ko sem prenehala, zaradi drugih škodljivih učinkov, so se mi mozolji spustli še enkrat bolj. Zdaj po 2 - 3 letih se mi je stanje umirilo. Ne preostane ti drugega (iz lastnih izkušenj), kot mesečni obisk pri dobri kozmetičarki (DOBRI!!, ne neki mesarki). Redno negovanje kože z dobrimi preparati, nič stiskanja/šarenja po obrazu z rokami. In čakanje. wink.gif Držim pesti in dosti sreče. Kajti po tvojem opisu sodeč, tvoji mozolji niso bakterijskega izvora, ampak zgolj hormonskega. Pazi na kožo, ne dajaj gor nič agresivnega (kislin, itd.). Menstrualni ciklus maš urejen?
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#352 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 16 June 2006 - 09:30 PM

Hvala Blondi. Take besede mi zelo prav pridejo smile.gif
Sej moja koža zdaj ni katastrofalna, ampak mam pa v sebu un strah, da ne bi spet dobila unih groznih bolečih aken, k te celo lice boli... Zdele k sem pol leta brez Diane mam menstruacijo urejeno, prva dva meseca je blo mal hecno, zdaj pa pride redno.
Ja vem, čakanje. To je tista stvar, k potem rataš neučakan.
Zdele moram nekaj pogruntat glede kremic, ker mi Normaderma zmanjkuje in bi rada prešaltala na kaj druzga, ta res vsebuje preveč alkohola in je agresiven.
  • 0

#353 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 16 June 2006 - 09:37 PM

Normaderm je klump. Ne uporabljaj več.

Differin je fajn. Ampak boš mogla bit vztrajna vsaj 3 mesece, da boš mela vredu kožo. Pol pa začni z Avene Clenence K.

*Tia* mislim da si ti spraševala - proti ogrcem ni NIČ. Samo stiskanje .. razn Skinoren, da preprečuje nastajanje ... ampak tak ne za 100% ampak veš malo.
  • 0
Viens, reste ici!

#354 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 16 June 2006 - 09:53 PM

Kaj pa je ta Avene zaena zadeva?
Tale Differine, kakor sem dojela, je podoben Skinorenu, ga namažeš zvečer, da deluje. Skinoren sem mela pred leti in je pomagal, ampak mi je izsušil kožo za znoret. Differine je pa baje še malo bolj agresivnejši od Skinorena. A mam prav? ;) Pa sedaj je itak poletje in se tega ne sme glih uporabljat, k ti tolk stanjša kožo.
Jaz bi pa rabla tud kakšno vlažilno nego, dnevno kremo. Ma sej še sama ne vem, kaj naj nardim smile.gif
  • 0

#355 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 17 June 2006 - 07:54 AM

QUOTE(Anaa)
Normaderm je klump. Ne uporabljaj več.

Differin je fajn. Ampak boš mogla bit vztrajna vsaj 3 mesece, da boš mela vredu kožo. Pol pa začni z Avene Clenence K.

*Tia* mislim da si ti spraševala - proti ogrcem ni NIČ. Samo stiskanje .. razn Skinoren, da preprečuje nastajanje ... ampak tak ne za 100% ampak veš malo.

oh ja, zdej si me pa u slabo volo spravla cry.gif
sem jz sprašvala, sam če jih stiskaš, a nč ne okužš kožo okol, da bi jih blo s stiskanjem pol še več ??
  • 0

#356 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 17 June 2006 - 09:26 AM

Ne....proti ogrcem itak najbolj pomaga samo stiskanje...amapk ko jih stiskaš jih stiskaj z robčki pred tem si pa še umij roke.Ker zaradi bakterij na rokah lahko tut na obrazu kaj nastane...
  • 0

#357 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 17 June 2006 - 10:12 AM

Mladoletna se globoko oproščam.

Tak ko je že *Tia* povedala ... z robčkom obvezno. Jaz si nardim parno kopel obraza potem pa stiskam kolko pač gre ... sicer mam nosek pol ful rdeč ampak to čez noč zgine. Pa redno stiskanje ful pol pripomore da jih ni več tolko!. wink.gif

QUOTE(Frida Kahlo)
Kaj pa je ta Avene zaena zadeva?
Tale Differine, kakor sem dojela, je podoben Skinorenu, ga namažeš zvečer, da deluje. Skinoren sem mela pred leti in je pomagal, ampak mi je izsušil kožo za znoret. Differine je pa baje še malo bolj agresivnejši od Skinorena. A mam prav? Wink Pa sedaj je itak poletje in se tega ne sme glih uporabljat, k ti tolk stanjša kožo.
Jaz bi pa rabla tud kakšno vlažilno nego, dnevno kremo. Ma sej še sama ne vem, kaj naj nardim Smile

Avene je kremica proti mozoljem z AHA kislinami ki bledijo fleke, ki ostanejo po mozoljih. Jaz bi ti priporočala najprej Differin (ki ti bo mimogrede vrjetno izsušil kožo ampak se počasi koža navadi in potem neboš mela več problemov). Potem po treh mesecih uporabe Differina pa uporabljaj Avene Clenance K. Ker Differin deluje kot neko zdravilo, da se podravijo nepraivlnosti. Aja pa za dnevno kremo to nevem tolko .. mogoče bi ti DiLeMa bol znala pomagat, jaz uporabljam od Clinians z jabolčno vodo pa mi je fajn, lahka, fino se razmaže .. ni pacasta .. no pa tut poceni je. wink.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#358 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 17 June 2006 - 12:07 PM

Mene pri Differinu najbolj skrbi to, da če je varno to uporabljat zdej, ko je poletje in sonce in morje...? Ker sem slišala, da naj bi se kao Differine in Skinoren uporabljala v bolj zimskih mesecih oz. ne med poletjem, ker ti lahko sonce pusti fleke, ker je koža stanjšana. Ja vem, treba bi se bilo mazat s kremami z zaščitnimi faktorji, ampak čist iz praktičnih razlogov, mi to ne bi blo okej, ker hodim v službo itd in met na obrazu tako kremo mi ne sede (govorim zarad make-upa).
  • 0

#359 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 17 June 2006 - 12:14 PM

Aja še to. Kaj pa, če bi recimo začela uporabljat ta Avene, brez poprejšnje uporabe Differina?
  • 0

#360 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 17 June 2006 - 12:17 PM

če boš uporabljala Differin oz. Skinorem poleti moraš obveznoo imeti na obrazu Uv zaščito...kr če ne te lahko fuull opeče laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users