Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5194 replies to this topic

#341 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 30 September 2020 - 07:27 AM

ADP je danes na storijih linkala eno žensko, ki ji je lepa in ji sledi že 10 let. Poglejte in povejte, kako se vam zdi. Meni zgleda totalno umetna, blek.

• 0

#342 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 30 September 2020 - 08:18 AM

Meni je grozna. Fillerji v licih, fillerji v ustih. Zame je to dalec od lepote.
Meni je Hajdi vsec. V petek gre spet v estetiko omnia in bo posnela. Ona se popravi tako, da sploh ne ves, da se je.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#343 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 30 September 2020 - 09:01 AM

A daj pa ravno za njo sem zadnjic studirala kako grdo popravljena je cela, obraz in telo, kondicije pa sodec po objavah nima niti nic.
  • 0

#344 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 30 September 2020 - 10:05 AM

Kdo, Hajdi? A se ti hecas?
Kam pa je ona popravljena?
Sori samo men izgleda edina normalna med temi znanimi. Se ust nima nafilanih, ce pa ze pa tako minimalno da je neopazno. Se adp ma vecje znablje od nje.
Pa to s kondicijo mi tudi ni cist jasno...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#345 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 30 September 2020 - 10:40 AM

V ustnicah ima fillerje, saj govori o tem. Pa botoks. Jaz pri njej tudi ne opazim, ful dobro izgleda za svoja leta. Kaj pa naj bi imela na telesu popravljenega, ora?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#346 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 30 September 2020 - 11:03 AM

Kolk je pa stara? Men ni simpatična, mi pa ne zgleda popravljena. Obrvi me samo motijo. :)

• 0

#347 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 30 September 2020 - 11:08 AM

41. Obrvi si pa res ne zna narisati. Ocitno si jih je v mladosti ful pulila, da ima pri taki grivi komaj opazne crtice.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#348 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 30 September 2020 - 11:18 AM

Veckrat sem zasledila da ima meni smesne opazke glede zahtevnosti kake poti ko kam grejo hodit. Enkrat konkretno se spomim ko so kolesarili po obali in se ji je nekaj zdelo kar "za kondicijo" pa E bi zmogla razdalijo. Trebuh ima prav grdo nategnjen pod rebri na enih slikah izgleda prav nenaravno kot bi ji kaksno rebro manjkalo.
  • 0

#349 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 30 September 2020 - 11:25 AM

Samo meni se ne zdi da je imela tummy tuck. Ima sreco po dveh porodih, jaz npr imam tudi po dveh porodih trebuh isti kot prej, ni opazne razlike.

Da se razumemo, je ne zagovarjam, meni je v dolocenih pogledih simpaticna v dolocenih mi gre pa na zivce...recimo oblece se kdaj super, kdaj pa ono...wtf. zadnjic s tistimi michael jackson cevlji in stumfi...pa me ne briga ce je moderno :lol:
Cunj ima mali milijon...pa se kupuje. Obrvi motijo tudi mene, kar se pa telesa in obraza tice je pa popravljena tako, kot bi bila tudi sama. Osvezena je. Ne izgleda kot da ima blazinice v znablih in licih.
Je pa njen tip 10 let mlajsi, tako da to je se ena stvar ki je nisem vedela...se bo pa razlika cez 10 let poznala najbrz.
Objave ki mi niso preskocim, tako kot pri vseh drugih, mi je pa dovolj zanimiva da jo naceloma se kar spremljam, reklame pa preskocim. Jih nima toliko npr adrijana, mamacita in ostale ki sem jih ze zdavnaj odklikala...
  • 0

#350 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 30 September 2020 - 11:31 AM

Jaz sem tik pred tem, da še Adrijano skinem, ker zadnje čase res samo reklame dela. Potem še samo Barbi ostane od slovenskih mam. :)

• 0

#351 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23288 posts

Posted 30 September 2020 - 11:37 AM

Meni je tudi še kar simpatična Hajdi. Zivcira me samo tisti njen mhmmmm za vsako stvar. :lol: Tiste objave o izdelkih v njeni trgovini tudi jaz preskočim ponavadi. Glede oblačil in obutve sem pa jaz isto najprej pomislila, kam vse to pospravi. Se mi zdi, da skoz nekaj nakupuje.
Obrvi sem tudi opazila, da so zgrešene barve. :)

Meni ne zgleda umetna. Mogoče je tudi to razlog za njene popravke, da je njen mož toliko mlajši. :)

Glede kondicije pa...kdo pa pravi, da bi morale vse bit neke fitneserke.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#352 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 30 September 2020 - 11:49 AM

Na zadnje: ni treba da je fitneserka ampak ona ocitno ni niti fit. Za moje pojme in okus. Piko imam na premalo gibanja :D saj to ste menda ze opazile :D
  • 0

#353 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 30 September 2020 - 11:55 AM

Ne vem, zakaj je to v tej debati sploh pomembno.

• 0

#354 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 30 September 2020 - 12:01 PM

Ni. Ima pa kul grivo in nek pozitiven prizvok mi ima ze od otroskih dni. Ni mi pa pristna, sploh ne na instagramu. Stvar ki me moti mi je tako samo se bolj moteca...ta lepota za vogalom oz.pultom estetske kirurgije mi je na nek nacin sprevrzena...to lahko ima vsak...zdravja pac ne.

Barbarina kaj si izvedela o tistih deznih oblacilih? Lahko tudi zs da ne bom dalje ot.
  • 0

#355 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 30 September 2020 - 12:06 PM

Nič, pač kao da so trajnostna in imajo več etiket za imena, da jih lahko več otrok uporablja :lol: :lol: :lol:

Baje bo Barbi več o tem povedala, ker njena Pika ima tudi sedaj to.

• 0

#356 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27338 posts

Posted 30 September 2020 - 12:10 PM

Torej so ga dobile zastonj in je zdaj najboljsi ker ni bil niti 10€ kot tisti s Kika?
  • 0

#357 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19147 posts

Posted 30 September 2020 - 12:26 PM

Ne vem. Barbi ga je menda kupila. :)

• 0

#358 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16809 posts

Posted 30 September 2020 - 12:31 PM

Pomojem ga pa ni.
Also, tudi barbi mi gre na zivce. Tudi njo bom pocasi odklikala.
Pol mi ostanejo se tamara, petra, adp (ki sem se jo zdaj navadila...), hajdi. In to je to. :D
  • 0

#359 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 30 September 2020 - 01:25 PM

Meni Hajdi ne zgleda niti dan mlajsa, kot je. Sem ugotovila, da enostavno zgledas kao maljsi ali malo bolj rough, ampak leta pa ni tezko ugant.
Saj je ogromno manj znanih slo. mam, ki so kar normalne :) Jaz velikim sledim pa ok so. Imajo pa se kaksno dodano vrednost, ni vse samo soncki.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#360 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 01 October 2020 - 10:58 AM

Th Blonde Salad bo pa drugega mela. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users