Jump to content

Photo

Jutranje ceremonialno vstajanje

• Please log in to reply
465 replies to this topic

#341 PiiKa*

PiiKa*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 431 posts

Posted 18 November 2007 - 01:58 PM

med tednom vstanem ob pol sedmih, šibam dol v kopalnico- wc, zobe, (zajtrka ponavadi ne jem sam če mi ful zapaše), pol grem nazaj gor, pržgem eno musko d se mal zbudim, se oblečm, naštimam torbo, pol pa sledi ravnanje las.. to mi uzame ponavad ene 10-15 minut tko d se mi pol že kr zlo mudi... uzamem torbo, grem dol, se obujem in šibam na avtobusno....

med vikendam, pa počitncam je pa mal drgač... vstanem kadr se mi zljubi... ponavad okrog desetih pol se oblečem, wc, zobe umit, pa zajtr..to je pa to biggrin.gif
  • 0

#342 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 18 November 2007 - 02:55 PM

pr nas je zdej mal drugače, ker je šla tud sestra v službo, tako da nimam več sama na razpolago cele bajte. zaenkrat imava tak ritem, da ona prva vstane in opravi nujne stvari v kopalnici, potem pa jaz, ko ona zajtrkuje. In potem spet zamenjava.
Je pa res, da jst ful mal časa rabim kopalnico, ker se ne tuširam zjutraj (razen izjemoma), pa tudi mažem se v sobi.
Nekje vmes oz. pred vsem tem se zrihta še moj lubi, ki tud ponavad pr men spi. smile.gif
  • 0

#343 piiiqiii

piiiqiii

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 397 posts

Posted 22 November 2007 - 03:07 PM

Hmmm..

(vsak dan rečem)ja jutr bom pa ustala ob sedmih(ob 7.00)sigurno bom ustala!
pa potlej podalšam 15 do osme oops.gif

jst sm tak zaspanček..kr skoz bi spala

• 0
IPB Image
Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.

• Guests

Posted 22 November 2007 - 03:29 PM

Meni je treba samo enkrat na teden vstat zgodaj, ker drugače lahko vsak dan spim, do kadar pač hočem. Ob petkih imam eno obveznost, zaradi katere mi ne bi bilo treba zgodaj vstat (ker imam časa do opoldne, da to uštimam) , sam jaz rajši to zjutraj opravim, da imam kaj od dneva.
Vstanem kakšno urico prej, da se v miru namažem (pri meni to kar nekaj časa traja...sploh oči). Medtem ene petkrat poskušam zbudit fanta, čeprav vem, da bo vstal tko pozno, da se nama bo potem že ful mudilo. Potem se oblečem, še pred mazanjem, seveda, umijem zobe in obraz. Tuširam se zjutraj ne, razen izjemoma. Potem malo poštimam frizuro, se naparfumiram in grem zbudit fanta. Potem ga čakam, da se še on uštima, potem peljem psičko k njegovi mami (če je doma). Zalaufam avto in plozam, da se fant končno spravi od doma.
Hvala bogu, da je samo enkrat na teden.
  • 0

#345 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 22 November 2007 - 03:35 PM

Budilka mi zazvoni ob 6-ih. 20 čez 7 vstanem grem v kopalnico na wc, si umijem zobe, obraz. Potem se oblečem (oblačila in torbo ponavadi naštimam dan prej), 15 do 7-ih pa šibam peš v šolo. Zajtrk oz. malico jem v šoli okoli 9. ure. Med vikendi, kadar ne delam pa vstanem ko se zbudim ponavadi okoli 9-10-ih grem v kopalnico se umijem, pojem zajtrk.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#346 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 22 November 2007 - 07:09 PM

QUOTE(ciara @ 22. 11. 2007 - 15:29) View Post

Meni je treba samo enkrat na teden vstat zgodaj, ker drugače lahko vsak dan spim, do kadar pač hočem. Hvala bogu, da je samo enkrat na teden.

A niti v šolo niti v službo ne hodiš al kako?
  • 0

#347 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 24 November 2007 - 12:14 PM

Vsak dan se zbudim ob 6h, se zrihtam in ob 6:30 grem v šolo. Uživam življenje nimaš kaj.
  • 0
Viens, reste ici!

#348 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 February 2008 - 02:23 PM

Zdj k nimam več predavanj in mam še par izpitov za nrdit, vstanem tm med 10-11, ker ne rabim letat na šolske obveznosti, pa ni se mi blo treba vstat da bi se učila itd. Se pa bom mogla počas navajat nazaj na učenje. Vseen zadnje čase vstanem mal prej, ker tud ratam prej zaspana, ko se umijm se oblečem v trenirko, nrdim trebušnajke pa vaje za telo, spijm čaj in grem pospravljat po stanvanju, pa do babi k vedn kej hoče&rab da se nrdi pr nej pa da gre v trgoivno pa tko. Zadnje čase po tem, ko spijm čaj grem še na sprehod do tivolija al pa rožnika, al pa na grad. Pol pa začneva kuhat z mami.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#349 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 01 February 2008 - 03:14 PM

Vsako jutro vstanem okoli 7:30, ker spim pri fantu, on gre v službo, mene pa pelje ali na fax ali pa domov. Če grem domov, grem telovadt, nardim si zajtrk in visim na netu, se učim, grem na pijačo kasneje.... Če grem na fax, pa se že zjutri pri fantu zrihtam, spijem čaj.
Čez vikend pa spiva malo dlje (do ene 10h).
  • 0

#350 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 03 May 2008 - 07:54 PM

.
  • 0

#351 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 03 May 2008 - 09:40 PM

odkar delam, probam vikend jutra izkoristit do maksimuma - za spanje, seveda. smile.gif mi kar ratuje zadnje čase skoraj do 11h dremat, z vmesnimi prekinitvami. mi paše. sicer med tednom vstajam ob 6.30 (če mislim bit v službi ob 7.30) ali 20 minut kasneje, če mam za bit tam ob 8h. ko se bom preselila, pa verjetno ob 6h vstajat za bit v službi ob 7.30 - bom mogla še malo preračunat.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#352 epitaphium

epitaphium

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 17 May 2008 - 05:46 PM

teden:
vstanem ob 5:45, grem na wc lulat pa zobke umit, pol se grem oblečt, pol si uredim obraz, frizuro, vzamem torbo, se grem obut pa oblečt jakno, in grem na postajo čakat bus

vikend:
vstanem različno med 10:00 pa 11:00 lahk tut več če feštam prejšn dan, grem na wc lulat pa zobke umit,se grem oblečt, pol si uredim obraz, frizuro, se oblečem, pržgem računalnik, grem na zajtrk pa pred tv
  • 0

#353 tyasa

tyasa

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1851 posts

Posted 17 May 2008 - 06:12 PM

Jaz med tednom vstajam različno, glede na to kdaj se mi prične pouk. Ponavadi je to 5.45 ker zjutraj mi gre ura tako hitro (ali pa se jaz tako vlečem oops.gif ), da mi komaj znese vse urediti. Zjutraj obvezno zajtrkujem, ker sem se tako navadila, čeprav včasih nisem nikoli zjutraj nič jedla. Seveda imam potem še večne probleme kaj obleči in kako se namazati rolleyes.gif
Med vikendom mi ponavadi uspe spati do kosila - 12.00 pa še to me morajo buditi, včasih pa se mi tudi zgodi da vstanem že dokaj zgodaj in to vedno pogosteje.
  • 0
We must let go to live on.

#354 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27305 posts

Posted 17 May 2008 - 06:17 PM

Vstanem 6.45, grem na wc, skuham kavo, vmes si zrihtam torbo, popijem kavo. Zdej se zjutraj mažem s kremo po stegnih. Nato si umijem zobe, obraz. Dam maskaro, ko se ta suši se počešem, nato spet maskara se oblečem in grem. Med vikendi vstajam samo kake pol ure kasneje. Aja pa med vikendi, če sm doma, potegnem pranje zob in umivanje obraza na čas po kosilu.
  • 0

#355 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 11 June 2008 - 02:25 PM

Jz mam grozne probleme z jutranjim vstajanjem. Nikakor se ne morem spravit pokonci. Ponavadi si naštimam budilko kakšne pol ure prej kot moram dejansko vstat.
  • 0

#356 shtrukeljchek

shtrukeljchek

sramežljivec

• Člani
  • 93 posts

Posted 22 June 2008 - 11:14 AM

Prva stvar k jo zjutri naredim je da nahranim mačke in grem lulat. Tretja postaja je moj računalnik kjer preberem svoje maile idp. umes spijem spirulino, si naredim zajtrk in potem pospravim stanovanje. Ko končam grem pod tuš in se zrihtam, grem v trgovino če je potrebno in ostanek dneva uživam in se učim.

• 0

#357 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25874 posts

Posted 22 June 2008 - 03:36 PM

rutina zadnjih nekaj dni:

- vstanem in grem na drug konec sobe ugasnit budilko (če jo mam zraven postelje, potem jo menda še v polsnu ugasnem in spim dalje)
- wc
- grem po vodo za pit
- počim se pred računalnik, preberem maile, take stvari ... pol se pa spravim za bukve.

k bo konec tega šita od mature, bo pa rutina približno tkole zgledala:
- vstajanje, wc, voda
- kolo/tek/karkoli drugega fizičnega
...
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#358 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 22 June 2008 - 03:46 PM

Vstanem(če moram kam it je budilka obvezna, da vstanem pravočasno), wc, spijem vodo, se umijem(obraz, zobi, kdaj tudi tuš), se oblečem, zajtrkujem(brez tega ne grem nikamor). Če grem kam se še nabarvam.
  • 0

#359 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 22 June 2008 - 05:12 PM

Vstajam med 6.45-7.15...Wc,nardim si čaj,se počim pred računalnik,tko da mal prečekiram...Potem se učim,okol 9-9.30 mam pa zajtrk.Tko je skos.
Zdej k bo konc izpitov...pol pa napišem novo ceremonialno vstajanje biggrin.gif ampak ura vstajanja bo kar ista,oziroma med službo še bolj zgodnja. Jaz nerada poležavam in ponavad želim in tudi izkoristim dan maksimalno.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#360 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 23 June 2008 - 07:28 PM

Sally, kolko ur na dan pa spiš?

Ker jaz sem mrtva popoldne in zvečer če vstanem tako zgodaj. Pol mam pa itak en Q od dneva, če sam ležim naokoli in se trudim ne-zaspat. Moja idealna ura za bujenje je 9.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users