Downton Abbey
Posted 28 October 2014 - 11:06 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 02 November 2014 - 09:26 PM
Ta misel mi je ful huda:
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 November 2014 - 10:19 PM
Tale je tudi dobra: "A lack of compassion can be as vulgar as an excess of tears." Lady Violet.
Posted 02 November 2014 - 10:23 PM
Ja, to pa sem si prav zapomnila. Prebrala recap serije.
Jaz jih komaj čakam vsako nedeljo ... trenutno imam ta privilegij, da jih lahko kar ponoči dočakam in pogledam.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 02 November 2014 - 10:26 PM
Jaz se tudi včasih kar ustavim, ker imajo ful zanimive misli. Zadnjič sem ob eni prav pomislila, kakšen kontrast je to z zdaj popularnimi 'globokimi' mislimi.
Ob kateri uri pridejo?
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 02 November 2014 - 10:38 PM
Fluffy, a gledaš v živo?
Hevea, na itv predvajajo vsako nedeljo ob 21.00, tako da na splet verjetno pride malce kasneje. Natančneje ti bo znala povedat Fluffy. Jaz gledam v živo.
Fajn del.
Babica je imela spet par noro dobrih izjav, zmaga pa tista, ki sem jo prilepila zgoraj.
Babičin butler mi je tudi posrečen lik. Se vedno zabavam ob njegovih tegobah.
Edited by Kalypso, 02 November 2014 - 11:13 PM.
Posted 03 November 2014 - 01:07 AM
Ne, na torrente (kickass) pridejo okrog 1h, včasih že prej.
Posted 03 November 2014 - 02:25 AM
Babica je imela spet par noro dobrih izjav, zmaga pa tista, ki sem jo prilepila zgoraj.
Babičin butler mi je tudi posrečen lik.
Se vedno zabavam ob njegovih tegobah.
Aha, že takoj na začetku: Men don't have rights.
Se tudi strinjam glede butlerja ... Res so zabavni, no! Pa Mary zna biti prava bitch, I love her!
Kako je popolnoma brez empatije glede Edith, haha.
Pa prej so bile vedno epizode nekaj nad 50 minut, zdaj pa vedno tam okrog 47. x(
Posted 04 November 2014 - 09:28 PM
Danes sem pogledala del. Všeč mi je odnos babi-Mary, se mi zdi, da je edina, ki se ne napol plazi pred njo.
Na živce mi gre vlečenje te zgodbe z Batesom, meni se zdi kot neskončen podaljšek že iz prve sezone, zdaj pa jovo na novo ista stvar, zeh.
Isis Sem jo že prejšnji del gledala, ko je ful poležavala naokoli, in sem v bistvu pričakovala kaj takega. Ampak boga. A se še kateri zdi, da je njena smrt morda povezana s tem, da je njeno ime prišlo v nemilost?
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 04 November 2014 - 09:50 PM
Na živce mi gre vlečenje te zgodbe z Batesom, meni se zdi kot neskončen podaljšek že iz prve sezone, zdaj pa jovo na novo ista stvar, zeh.
Tudi meni.
Posted 05 November 2014 - 12:20 AM
Isis
Sem jo že prejšnji del gledala, ko je ful poležavala naokoli, in sem v bistvu pričakovala kaj takega. Ampak boga. A se še kateri zdi, da je njena smrt morda povezana s tem, da je njeno ime prišlo v nemilost?
Ja, zagotovo.
Se strinjam, da je to okrog Batesa rahlo dolgočasno. Jaz sem že res pričakovala, da je kriv. A je šla katera gledat del v katerem Mrs Hughes najde vozovnico? Je res tako kot pravi?
Posted 05 November 2014 - 09:50 AM
Zakaj pa je prišlo od Isis ime v nemilost?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 05 November 2014 - 10:13 AM
Zaradi tega islamskega gibanja. Res skoda, je bila tak srcen kuza, lepo so prikazali navezanost med njo in njenim 'gospodarjem'.
Vsec so mi, kvaliteta ne pada, zapleti zanimivi, razvoj in prikaz karakterjev vsecen. Ena mojih ljubsih serij. Edino s Thomasom imam se vedno probleme, tako zoprn lik mi je, da do njega ne cutim niti najmanjse empatije, ko ima kak problem.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 November 2014 - 12:30 PM
POTENTIAL SPOILERS (ne morem v belo dat):
Meni se zdi, da so hoteli tudi pokazat razkorak med smrtjo "druzinskega clana" (Isis) in Edithinega izbranca, sploh ko so na kratko govorili tudi o tem, ali bi vecerjo/druzabno srecanje odpovedali ali ne. Pri Edith pa o tem ni bilo govora sploh.
Edited by Kami, 05 November 2014 - 12:46 PM.
Posted 05 November 2014 - 12:51 PM
POTENTIAL SPOILERS (ne morem v belo dat):
Meni se zdi, da so hoteli tudi pokazat razkorak med smrtjo "druzinskega clana" (Isis) in Edithinega izbranca, sploh ko so na kratko govorili tudi o tem, ali bi vecerjo/druzabno srecanje odpovedali ali ne. Pri Edith pa o tem ni bilo govora sploh.
Ja, se strinjam. Prva teorija glede imena se mi ne zdi verjetna.
Posted 05 November 2014 - 01:51 PM
Hm, zanimiva teorija. Makes sense.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 November 2014 - 11:43 PM
Glede na to, da je serija v prvi vrsti namenjena za britanski in ameriški trg, sem prepričana, da so imeli ustvarjalci pri kovanju pasje usode, v mislih negativne asociacije, ki jih Američani in Britanci zaradi teroristične organizacije gojijo do imena Isis. Po moje se sicer niso odkrižali izključno zaradi imena, ampak je odločitvi, da se je znebijo, botrovalo več dejavnikov. Ime je le eden izmed njih.
Posted 05 November 2014 - 11:50 PM
Resnično zanimiva teorija! In zelo verjetna!
Anouk, ja, tudi jaz sem seveda zapazila različnost glede dojemanja, interesting in rahlo smešno hkrati.
In tudi meni gre na jetra to okoli Mr. Batesa ...
Posted 06 November 2014 - 12:16 AM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users