Jump to content

Slovenski X Factor

• Please log in to reply
470 replies to this topic

#341 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 18 June 2012 - 05:52 PM

Meni je pa smešno, ker eni vedno vse skritizirate :) a na ostale stvari v življenju tud tako kritično gledate? Očitno.

Zakaj je to smešno? Če pa so res katastrofa, vsi po vrsti.
  • 0
Viens, reste ici!

#342 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 18 June 2012 - 07:04 PM

Meni je pa smešno, ker eni vedno vse skritizirate :) a na ostale stvari v življenju tud tako kritično gledate? Očitno.

Točno tako! Zato jaz nikoli ne komentiram. Meni ne gre nihče na živce, vsem privoščim najboljše in da potegnejo iz tega šova maksimum kar se da. Vsi so mi simpatični, vsak po svoje. Glede fušanja bom pa povedala, da res ne vem kakšen je ta prenos prek tvjev, ker je velikokrat slišati obup, potem ko sem enkrat po naključju pogledala na voyo zamujeno oddajo in na slušalke, sem močno presenečena ugotovila, da je 90% manj fušanja, ali pa sploh ne. Zdaj razumem zakaj imajo žiranti slušalke v ušesih.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#343 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 18 June 2012 - 07:11 PM

Jaz ne morem razglabljati o tem kakšen mi je nekdo karakterno (obenem pa morate upoštevati, da je vse zrežirano, in vam pokažejo
samo tisto, kar oni želijo, da vidite - skratka - lahko vam nekoga totalno priskutijo, ali ga naredijo priljubljenega), tako da je vse to za
jemati tako tako, ker nisem gledala njihovih predstavitev, samo pevske nastope.

Tudi Chandra ima prav glede mikrofonov.

Zdaj pa glede petja: Ajda mi je bila solidna, prvič sem pogledala njen nastop, In & Out so bili pa zelo razglašeni, po domače - fušali so.
Saj dandanes se veliko da popraviti z auto tuneom, ampak nalijmo si čistega vina - to je zame za v predtekmovanje, ne pa za v FINALE.

Mogoče sem 'razvajena' zaradi tujih šovov podobnega kova, ampak ta deška skupina ni za nikamor, pozitivizem gor ali dol. To lahko
uspe samo v Sloveniji, Cowel bi se nasmehnil in jih poslal skozi stranska vrata domov. Žal. Za Slovenijo očitno dobro, za kaj drugega - niti pod razno.

Vseeno ne pozabimo, da je to pevsko tekmovanje, in ne tekmovanje za Miss in Mr Simpatičnosti.

Alma, sorry.

Edited by Kinky, 18 June 2012 - 07:20 PM.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#344 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 18 June 2012 - 07:13 PM

Ja, in jaz sem mnenja, da prav za nikogar od teh, ki so še ostali, ne moremo rečt, da je katastrofa. Mogoče kakšen nastop ni najbolje uspel, ampak definiticno so talenti.
  • 0

#345 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 June 2012 - 07:15 PM

Ampak so pa na stopnji tekmovanja, kjer se ne bi smeli privoščiti niti enega kiksa, samo napredek, da osupnejo gledalce, da le-ti glasujejo za njih.

Se pa mora veliko naučiti očitno še žirija, saj nekaterim izbira popolnoma neprimerne pesmi.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#346 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 19 June 2012 - 07:23 AM

Jadrankin aranžma Bed of roses se je slišal, kot če bi za spremljavo dali tiste pesmi, ki jih ima sintisajzer že avtomatsko gor (saj veste, od 1 - 99 midi melodij). Blazen glasbeni talent :yes:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#347 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 19 June 2012 - 10:26 AM

Sicer se strinjam, da ni za kritizirati vsevprek, ne samo v tej temi. Mislim, da sem vzdrzna, nežaljiva in nepodcenjujoca. In seveda, naceloma cestitke vsem sodelujocim, verjamem, da ni lahko, po drugi strani pa, to je show, zato se pa pac ne prijavi vsak.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#348 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 June 2012 - 10:58 AM

Jaz bi z veseljem gledala talentirane in simpatične ljudi, ampak na tem showu jih je bilo prekleto malo.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#349 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 20 June 2012 - 07:24 AM

Lovrota sem vidla včeraj :D :w00t2: haha :D
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#350 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 June 2012 - 08:42 PM

Lovro je debil.

Kdaj je zdaj finale?
  • 0
Viens, reste ici!

#351 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 21 June 2012 - 09:04 PM

Jaz si ne morem pomagat, ampak Matija ima res grozljiv glas, kot bi imel štruklje v grlu. :cry: Pa tisti njegov zamrznjen nasmešek na obrazu mi tud ni.

Saj ne da kritiziram vse povprek, ampak bodimo realni no, kakšnih izjemno dobrih pevcev na tem šovu pač ni.
  • 0

#352 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 21 June 2012 - 09:06 PM

Danes sem ga ujela v avtu po radiu, kako je pa nadut! :surrender: Da on sebe ima za vrhunskega pevca. :lol1: Kakšne je pokal, haha, še bolj se mi je zameril. :)
  • 0

#353 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 21 June 2012 - 09:07 PM

Saj ne da kritiziram vse povprek, ampak bodimo realni no, kakšnih izjemno dobrih pevcev na tem šovu pač ni.

Res je. Ampak to je to za ta d'nar. Nekaj je že SLO Ima talent pobrala, Misija Evrovizija ... premajhni smo.
  • 0

#354 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 21 June 2012 - 09:10 PM

Ja, naj počijo BigBrotherja raje. Debilov ne bo nikoli zmanjkalo.
  • 1
Viens, reste ici!

#355 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 21 June 2012 - 09:12 PM

Ahahaha. :thumbup:
  • 0

After all this time?

Always.

#356 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 June 2012 - 01:49 AM

Po moje ga bodo spet ... ker je res, kar je Ana napisala - idiotov, ki se radi celemu svetu kažejo, kaki
idioti so, je neomejeno. Prijavili se bodo seveda spet sami direktni, free minded, komunikativni in
drugačni (ja, to pa res, ni kaj) - tak je že kar standardni opis, s katerim se predstavijo. Pa seveda bodo
vsi čez 2 dni noro potrebni, ker imajo vsi mind-blowing seksualna razmerja v realnem življenju. Ali pa
bosta zagotovo kakšna samska in samski z nadpovprečno visokim libidom. Lame, a to se prodaja, še
vedno ni izpeto. BORING.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#357 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 22 June 2012 - 02:16 AM

Jaz sicer ne spremljam X faktorja. Bi pa se strinjala, da je Slovenija premajhna za vse pevske šove, ki so bili v zadnjem času predvajani.
  • 0

#358 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 22 June 2012 - 01:19 PM

Že dolgo nisem gledala, ker mi je vse preveč narejeno, mogoče pogledam finale. Že od začetka trdim da bojo zmagali In&Out. Neka kvazi mešanica Biberja in One Direction, na kaj seveda zmešane najstnice čisto palijo. Drugi Game Over. Posneli en CD in čao, v pozabo. :AJEBEŠ:

Neki jaki talenti niso ravno, osebno mislim, da je Slovenija premala, da bi lahko imela cel kup teh šovov. Razen kakih Barov in Kmetij, bedakov, ki iščejo svojih 5 min slave itak mrgoli.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#359 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 24 June 2012 - 06:09 PM

Boste gledale finale?

In&Out naj grejo out. :lol: Zmago še najbolj privoščim Demetri.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#360 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 June 2012 - 06:29 PM

Jaz res srčno upam, da bo Demetra zmagala. Tem In&Out res ne privoščim, obupni so. Da Jahna ne omenjam. Pa kako je sploh tako daleč prilezel, wtf, no. :cry:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users