Jump to content

Photo

Koncerti

• Please log in to reply
2381 replies to this topic

#341 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 07 August 2009 - 01:00 PM

jina kje so pa coldplayi?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#342 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 07 August 2009 - 01:06 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 7. 8. 2009 - 13:54) View Post

nobene negativnosti.... samo že takoj na začetku ni bilo nekega hudega zanimanja za karte. Žalostno je, da mi (pač Slovenija) ne moremo gostiti hudih glasbenikov, ker smo papki ...

Ja nooo.

Tole me je tud šokiral: Kot navajajo pri Reutersu, bi moral že leta 1997 na Hipodromu Stožice nastopiti Michael Jackson, a je bil koncert odpovedan zaradi slabe prodaje vstopnic.

Kaj pa tole-mislite, da bodo odpovedali?? ermm.gif

Joss Stone prihaja v Ljubljano!
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#343 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 07 August 2009 - 02:44 PM

QUOTE(rea @ 7. 8. 2009 - 12:00) View Post
jina kje so pa coldplayi?

Udine.

Stožice so zaklete, ja. biggrin.gif Glih sem šla s fotrom stavit (očitno mu ni ena izgubljena stava dost, butl), da bo v prvem letu več koncertov odpovedanih, kot ne.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#344 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 August 2009 - 03:22 PM

QUOTE(Princeska @ 7. 8. 2009 - 14:06) View Post

Kaj pa tole-mislite, da bodo odpovedali?? ermm.gif

Joss Stone prihaja v Ljubljano!

Manjši koncerti VSI so, od Metallice, pa vse do recimo . . . Križank, Hale Tivoli . . . kar je pa nad 15.000 ljudi se ne da kart prodati, Stožice baje sprejmejo 60 000 ljudi, tako da, če Madonna ni prodala, po moje ne bo nihče.

Joss Stone bo, ne vem zakaj ne bi bila. wink.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#345 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 07 August 2009 - 04:47 PM

Važno, da so uradni razlog za odpoved vedno tehnične težave. Are we in high school or? biggrin.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#346 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 07 August 2009 - 04:50 PM

Js bi tud šla na Coldplay!

Robbie Williams izda baje novembra novo ploščo- mogoče se nam obeta turneja woot.gif
  • 0

#347 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 07 August 2009 - 04:51 PM

Pejt! smile.gif

• 0

― V. Van Gogh

#348 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 08 August 2009 - 05:36 PM

QUOTE(Kinky @ 7. 8. 2009 - 8:51) View Post

HA HA HA HA HA.

thanks.gif

biggrin.gif

QUOTE(ananas @ 7. 8. 2009 - 17:50) View Post

Robbie Williams izda baje novembra novo ploščo- mogoče se nam pričakuje turneja woot.gif

Definitivno grem na njegov koncert, ko bo kje v blizini!! w00t2.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#349 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 08 August 2009 - 05:40 PM

Waaaaaaaaaaa, I LOVE ROBBIE! Na njegov koncert se res splača it. Neverjetno kako zna spravit 60k ljudi v trans. Jedli smo mu iz roke biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#350 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 08 August 2009 - 07:26 PM

Jaaaaa! Bila sem v Budimpešti pred 3(?) leti. Še zdej mam nekje spravljeno karto (v predalu nočne omarice lol1.gif ). Nikoli mi ne bo žal, da sem šla smile.gif
  • 0

#351 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 08 August 2009 - 09:56 PM

Zakaj niso bli Backstreet Boysi v Zagrebu (ali kje drugje blizu) pred desetimi leti, pomoje bi omedlela tam. laugh.gif

• 0

― V. Van Gogh

#352 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 09 August 2009 - 04:25 PM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 8. 8. 2009 - 20:26) View Post

Jaaaaa! Bila sem v Budimpešti pred 3(?) leti. Še zdej mam nekje spravljeno karto (v predalu nočne omarice lol1.gif ). Nikoli mi ne bo žal, da sem šla smile.gif

Karte od koncertov se tako ali tako spravlja! All of them! ;) Ahaha ja v predal nocne omarice pridejo pa samo nekatere. biggrin.gif Od poba sestra pa njen fant sta bila tudi takrat v Budimpesti. Zal mi je, da nisem sla! V prihodnosti te napake ne bom ponovila!!

Podgana, Ancka, Ananas, se vidimo torej na njegovem koncertu. woot.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#353 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 09 August 2009 - 05:27 PM

Jz bom una k bo joške pokazala pa k jo bo pol povabu u hotelsko sobo. Can't miss me cool.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#354 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 09 August 2009 - 08:23 PM

Itak... se vidimo tam ;)

A joške boš pokazala? laugh.gif A tako kot te (0:48)? biggrin.gif
  • 0

#355 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 09 August 2009 - 08:57 PM

jao letos je noro.

Green day so novembra, pa Muse, Manson, Rammstein, Placebo...
Najmanj to.

Šla bom sam na Muse, ker se ne morem tok skeširat že novembra, glede na to da računam na Robbie-ja, pa mogoče na Bon Jovije še zraven najmanj, v prihodnjem letu...
To bo pa dosti denarcev..

Ampak vse tole novembra je pa no-go.
Muse pa, yes please!
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

• Guests

Posted 09 August 2009 - 09:02 PM

Jaz planiram v začetku novembra 3 koncerte v enem tednu. :S Massive Attack v Zagrebu, Opeth in Porcupine Tree. Hm, Muse... to bi bilo tudi treba enkrat slišat. smile.gif
  • 0

#357 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 August 2009 - 09:03 PM

Placebo wub2.gif

Kje pa?
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#358 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 09 August 2009 - 09:08 PM

Jaz, če bi šla na kaki koncert bi šla na Bryana Adamsa, Robbiea Williamsa ali na Phila Collinsa. Bryan Adams žal koncertira v 2009 le po ZDA in Kanadi, evropsko turo sem zamudila. Phil pa je zaključil s koncerti. Žal.
  • 0

• Guests

Posted 09 August 2009 - 09:10 PM

Mene pa na takšne stadionske zadeve sploh ne vleče. Poleg tega, da mi itak večina teh izvajalcev ni nekaj ekstra pri srcu, se mi zdi, da na tako masovnih koncertih nimaš kaj dosti od vsega skupaj. Tam si nekje ful stran od odra, itak ne vidiš nič, pa še karte so božjastno drage. :/
  • 0

#360 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 09 August 2009 - 09:14 PM

Pa ne vedno, Metallica na Dunaju je bila recimo karta 60 evrov (ajde, za prevoz smo dali še cca 40), pa se je tudi dalo priti blizu odra, če si le imel voljo se prebijati do tam.

So pa res ti stadionski koncerti doživetje posebne vrste, ko masa ljudi, 30 000 in več poje eno pesem v en glas; po drugi strani so pa tudi manjši koncerti super, kjer je prisotno bolj intimno vzdušje. wink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users