Steklenice za vodo
Posted 09 July 2015 - 03:03 PM
Posted 09 July 2015 - 03:50 PM
Jaz imam tole Bodumovo in sem nadzadovoljna. Drži 750ml, je lahka, dobro tesni, lepo se pije iz nje in se da lepo umiti.
Posted 23 July 2015 - 05:25 PM
Posted 23 July 2018 - 11:00 PM
https://mtehnika.mer...4577/steklenica
Posted 23 July 2018 - 11:11 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 July 2018 - 09:21 AM
Planet, prejšnji teden so v eni akciji v Hoferju imeli ene lepe stekleničke po 11 ali 12 €, 550 ml. Mogoče so še, za preveriti je, pri nas običajno ne zmanjka tako hitro vsega...
https://www.hofer.si...-steklenicka-2/
Posted 24 July 2018 - 09:45 AM

Posted 24 July 2018 - 09:48 AM
Potrjujem. Steklene so daleč najboljše. Mogoče edino malo nerodne za transport, ampak jaz jo imam v tem in je ok.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 July 2018 - 10:53 AM
Otrok se je zagledal v eno Domy (za v šolo), bi vseeno raje plastično, že tako je torba težka kot kamen.
Jaz imam sicer za doma stekleno, za s seboj pa plastično Equo in super tesni.
Posted 24 July 2018 - 11:14 AM
Če se uporablja striktno za vodo je tudi plastična v redu.
Jaz pa si naredim tudi čaj, domači ledeni čaj in ostale razne napitke in potem se ta plastika slej ko prej navzame čudnih okusov in vonjav, ki jih ne spraviš ven. Zato zame steklo zmaga.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 July 2018 - 04:13 PM

Posted 24 July 2018 - 04:18 PM
Otrok se je zagledal v eno Domy (za v šolo), bi vseeno raje plastično, že tako je torba težka kot kamen.
Jaz imam sicer za doma stekleno, za s seboj pa plastično Equo in super tesni.
To je pa drugo. Jaz imam tudi za okrog prenašat stekleno, zdaj po parih letih se mi je edino v stroju malo okrušil rob, drugače je pa kot nova. Plastične sem menjala na pol leta, ker so se usmradile ne glede na vsebino. Mene že ta priokus plastike moti.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 July 2018 - 10:31 PM
Equa so mi lepe, ampak malo drage. Se dobi kaj podobnega s trpeznim pokrovckom pod 10 €?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 31 July 2018 - 08:20 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 07 August 2018 - 11:21 AM
Zadnje čase videvam tudi veliko teh stainless steel steklenic, ki verjetno znajo tudi biti dobre. So lahke in predvidevam, da jih lahko dobro pomiješ. Ima katera?
Posted 07 August 2018 - 12:51 PM
Posted 10 August 2018 - 01:49 PM
Posted 10 August 2018 - 03:19 PM
Posted 14 August 2019 - 01:19 PM
Meni se je ravno danes razbila steklenica za vodo, ki sem jo narocila pred meseci na okay.si, je prisla skupaj s kul neoprenskim ovitkom, ki je tokrat ni uspel zascititi. Ampak nisem bila zadovoljna, ker je imela plasticen pokrovcek, ki je zelo hitro pocil in potem steklenica nicvec ni dobro tesnila, ceprav sem skusala razpoko popravit s sekundnim lepilom.
Equa so mi lepe, ampak malo drage. Se dobi kaj podobnega s trpeznim pokrovckom pod 10 €?
Flaše iz stekla niso zame, sem uspela razbiti do zdaj 2 (imela sem ful lepo equo stekleno, ki se je raztreščila samo, da se je prevrnila). Sedaj imam plastično Equo (https://myequa.com/c...-beat-wholesale), kvalitetna trda plastika, tale ročaj ful prav pride in dobro tesni, dobila sem jo za 9 € v Hoferju.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 14 August 2019 - 01:33 PM
Jaz imam že 3. contigo, tokrat modro z nekim anti-spill dodatkom, ampak ne tesni čisto 100% (odvisno, kje gumb stisneš, če bolj spodaj ali proti sredini, se ne poliva, če pa bolj proti vrhu, potem pa ...). Ampak ok, itak sem se do zdaj navadila pazit, kako jo dam v torbo, da ne bo kake poplave.
Ob dnevni uporabi se vedno vztraja in sem ful zadovoljna z njo. Razmisljam, da bi nama nabavila se izolirana loncka za caj/kavo (mogoce za miklavza, ker mi vedno idej zmanjka takrat):
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users