Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

#341 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 05 February 2006 - 09:45 PM

[quote=Estera][quote=Tanjci][quote=rozica]predvsem delajte reden pilig da odstranite odmrlo kozo, na te predele pa vsekakor eno bolj mastno kremico (alverde jojoba je res fantasticna za taksne predele)[/quote]
piling... točno ja... mal sem pozabla nanj oops.gif

Tanjco, bereva si misli biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif[/quote]
IPB Image
  • 0
Posted Image

#342 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 05 February 2006 - 09:50 PM

dober in dokaj poceni piling je alverde marelica (v dmu, nekje 600sit) nezen, ucinkovit, dobre sestavine.
  • 0

#343 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 05 February 2006 - 11:06 PM

QUOTE(rozica)
dober in dokaj poceni piling je alverde marelica (v dmu, nekje 600sit) nezen, ucinkovit, dobre sestavine.

jap, sem ga sprobala in je super, fajn koža mehka po njem, priporočam!
  • 0

#344 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 February 2006 - 08:28 AM

QUOTE(malazvezdica)
Nikakor ne najdem kreme ki bi mi odgovarjala. Morda veste za kakšno dobro, ki mi ne bi mašila por?

Kakšen tip kože imaš? O takih kremah je bilo tu že precej govora.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#345 malazvezdica

malazvezdica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 06 February 2006 - 11:50 AM

Imam zelo mešano kožo, enkrat je suha in jo zateguje, enkrat pa je mastna. Imam pa problem, da se mi mašijo pore, predvsem na bradi in nosu.
  • 0

#346 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 February 2006 - 03:47 PM

Sklepam, da imaš mešan tip. Mastna T cona in suha lica?
Potem se maži s kremo samo po licih (kakšno hranilno kremo), na T coni pa uporabljaj samo tonik in eventualno kakšno kremo s salicilno kislino.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#347 malazvezdica

malazvezdica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 07 February 2006 - 12:45 AM

In kateri tonik in kremo priporočaš? smile.gif
  • 0

#348 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 February 2006 - 08:07 AM

Spet se bom ponavljala. smile.gif Tonik AOK za mastno kožo (v Mullerju), Garnier Essentials zeleni, Cera di cupra (DM).
Krema pa tako - za lica probaj kaj vlažilnega (Ganier Total Fresh ali Avon M24 ali CLinians jabolko ali CLinique SUper Defense ), če te bo pa zategovalo, pa moraš kupiti mastno kremo (Garnier Total Comfort, YR Creme Riche, Alverde jojoba - samo ta bo verjetno premastna).
Na T coni pa uproabljaj Neutrogeno Visibly Clear ali Avene Clenance K.
  • 0

#349 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 07 February 2006 - 03:01 PM

Joj sam tale Neutrogena Visibly clear je čist zanič. Uporabljam jo že ene 3 mesece pa ni čist nobenega učinka!! Uredu je edino to da kr dobr vlaži. drugač pa je sploh ne priporočam.
  • 0

#350 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 07 February 2006 - 03:24 PM

No bom pa še jst neki povedala o VC. Uporabljam jo samo po nosu in bradi, ker mam tam ogrce. Zej že kšn mesec ali več in morm povedat, da se mi stanje izboljšuje. Najprej se mi je zdel, da si sam domišljam, ampak zdej so pa tud drugi opazil, da mam lepši nos. biggrin.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#351 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32519 posts

Posted 15 February 2006 - 04:00 PM

Zdej mi je nekaj padlo na pamet in me ful zanima!
Kaj vi uporabljate samo eno kremo za obraz ali morda več? Mislim, jih imate pač več in recimo na nekaj dni oz. po občutku menjate?

Ker sama imam kako jutro občutek zelo suhe kože, kar čutim, da mi koža npr. žari, jo zateguje in takrat si sploh nič ne upam dat gor,
spet drugo jutro je pa moja koža čist lepa in sveža, takrat posežem recimo po M24 ali Oriflame Sweedish Care...
  • 0

#352 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 15 February 2006 - 04:15 PM

Moja koža ni zahtevna in uporabljam samo 2 kremi. Eno za čez dan (M24) in eno za ponoči - bolj mastno (Garnier TF).
  • 0

#353 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 15 February 2006 - 08:13 PM

Sonchika..a ni krema YR Creme Riche za starejso kozo oz. zrelo?
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#354 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 15 February 2006 - 08:36 PM

Lala ... po riti boš fasala ker take stvari sprašuješ. biggrin.gif Smo že povedale, da niso kreme za zrelo kožo popolnoma nič posebnega ... načeloma so samo bolj hranljive in imajo več AOK (kar je pa itak dobrodošlo).
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#355 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 15 February 2006 - 08:39 PM

Jaaa daj me po ritki biggrin.gif laugh.gif ;P
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#356 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 15 February 2006 - 08:40 PM

Zdaj pa komplicirano vprasanje..kdaj je boljse masko dat gor?Po ali pred tušanjem?Ziher po ..ampak ne dam nic kremce potem? :/
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#357 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 February 2006 - 08:41 PM

QUOTE(lala)
Jaaa daj me po ritki biggrin.gif laugh.gif ;P

Kr počak ... ni dvakrat za rečt! IPB Image

Masko dej po tuširanju, ko so pore bolj odprte. Lahko daš čez pol kremo, jaz jo dam ker mam pozimi mal bolj suho kožo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#358 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 15 February 2006 - 08:45 PM

Hahah ;P Hvala srcika! :* btw punca ki je slikana v Elle(kaj si mi poslala) je neverjetno grda..zato je pa barva ful dobra.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
user posted image

#359 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 15 February 2006 - 09:08 PM

Lalč ... ja, ženska je res grozna, barva je pa tudi meni 1A in komi čakam, da si jo pocnem na betico! biggrin.gif wink.gif
  • 0

#360 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 February 2006 - 09:32 PM

sonchi,.a tf je bl 'težka' kokr m24
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users