Jump to content

Photo

Bar

• Please log in to reply
809 replies to this topic

#341 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 13 November 2005 - 10:38 AM

QUOTE(sonchika)
Meni je bilo prav bad, ko so vsi nekaj jokali in bili totalno razočarani, k Andreju pa nihče ni prišel in mu čestital. Razen Boris, ki pa tudi nad rezultatom ni bil zadovoljen. Andrej je kar stal tam in ga noben ni niti pogledal. Žalostno.

se strinjam... folk ma andreja rad, uni v baru so pa eetaq eni kreteni, ker mu ne dajo niti šanse ermm.gif
  • 0

#342 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 November 2005 - 12:54 PM

jz sm res vesela,da je klemen poku!!!
drgač pa glede rade mi ni blo glih jasn kva se gre-ženska je kr mela roke ene 2 minuti pred obrazom pa z glavo odkimavala blink.gif prou kr neki
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#343 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 13 November 2005 - 02:07 PM

QUOTE(rea)
jz sm res vesela,da je klemen poku!!!
drgač pa glede rade mi ni blo glih jasn kva se gre-ženska je kr mela roke ene 2 minuti pred obrazom pa z glavo odkimavala blink.gif prou kr neki

ja mož jo je mogu zapustit biggrin.gif

Jst zdej ne bi glih rekla, da so v Baru kreteni, sam defenitivno pa niso fer do Andreja s svojim odnosom... Andrej je pač tak, da se je treba mal potrudet, da ti zaupa... razen Borisa in Jasne ostali tega truda enostavno niso (bli) sposobni rolleyes.gif najlažje se je družit z enim, ki je ful odprt in komunikativen

Fajn se mi zdi, da ostali ljudje tolk držijo z Andrejem, ker so sprevidel, da se mu godi krivica... dobra je bla tud izjava od tipa po telefonu, da dela v baru in da se tam itak ceni bolj delo in ne kolk si "zabaven" IPB Image

• 0
Posted Image

#344 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 November 2005 - 03:23 PM

js sm pa prej mal saltala po tvju in sm prstala na dannyevih zvezdah blink.gif in je bla gospodicna alma gostja rolleyes.gif in je boga revca potozla da ona pa ze ni taka kokr jo prikazujejo mediji, in da gledalci sploh nimamo realnega vpogleda na dogajanje v hisi, in so vsi krivicni do nje rolleyes.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#345 kima

kima

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 115 posts
  • Interests:kar je povezano z modo, zunanjo in notranjo lepoto...

Posted 13 November 2005 - 03:36 PM

ma ne vem za moj okus se ona definitivno preveč vn meče...je folk čist jasno pokazu kaj si misl o njej ko so jo dal za smetarko evil.gif
  • 0
Daj moškemu proste roke, pa jih boš čutila povsod po sebi. :P

#346 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 November 2005 - 05:27 PM

QUOTE(*pikica*)
js sm pa prej mal saltala po tvju in sm prstala na dannyevih zvezdah blink.gif in je bla gospodicna alma gostja rolleyes.gif in je boga revca potozla da ona pa ze ni taka kokr jo prikazujejo mediji, in da gledalci sploh nimamo realnega vpogleda na dogajanje v hisi, in so vsi krivicni do nje rolleyes.gif

hehe,kdaj si to gledala??
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#347 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 13 November 2005 - 06:12 PM

Jz sm tud glasovala oops.gif Drugač mi je to čist mem, sam zdej sm pa prav rekla, da bom. In sm res tok vesela, da not ostal. Ga bom šla 1x ta tedn pozdravt pa mu zaželt velik sreče še naprej.
  • 0

#348 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 November 2005 - 07:23 PM

Tudi jaz nikoli ne glasujem, ker mi je škoda denarja, tokrat pa sem. smile.gif
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#349 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 November 2005 - 08:31 PM

QUOTE(rea)
QUOTE(*pikica*)

hehe,kdaj si to gledala??

dons popoudne enkrat, nimam pojma ob keri uri ermm.gif gledla sm pa sam ene 10 minut k se mi je tok zgadla zenska da je nism mogla vec gledat
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#350 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 13 November 2005 - 10:17 PM

QUOTE(sonchika)
Tudi jaz nikoli ne glasujem, ker mi je škoda denarja, tokrat pa sem. smile.gif

Hehe Sonja, sva zavzete fanice tongue.gif
  • 0

#351 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 14 November 2005 - 10:24 AM

Joj, men gre pa ta Mišo že pošteno na živce. Najprej se cmeri, ker je šel Klemen ven, potlej baje, ko so prebrali njegovo poslovilno pismo... rolleyes.gif Dej no, sej ni umrl, sej se bojo itak čez en mesec spet vidli...Pol se pa pizdi čez rumen kartnok, ki ga je dobil, češ da česa takega ni pričakoval...pa spet ves objokan sedi na kavču (sodeč po slikci na njihovi strani). O, kaj bi dala, da bi čimprej vn letu...

Glede na to, da je Klemen zdej odletu, sta po novem moja favorita: Boris - itak laugh.gif , in pa Andrej - svaka mu čast, da mu je že trikrat ratal preživet vroči stol. wink.gif
  • 0
IPB Image

#352 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 14 November 2005 - 12:23 PM

za vse vas bednike

folk briga me kaj si vi mislite o meni, dol
mi visi, vi ne rabite bara vi rabite nevem dokumentarno oddajo kjer bi
folk bral in nic delau. jst sm ful razocarana nad vami k ste se
odlocili da gre klemen ven ker je biu CAR!!!! vsi k mi pisete grdo bla
bla bla jst se vam samo smejim , k ste bedni k vas ne rabim ok. vi lepo
navijajte za andreja lepo glasujte mene pa puste pri miro ok, k vas ne
rabim.......

iitak ni vec cara v baru v tem sovu, ni smisle bit
smesen pa zanimiu k vi hocte dokumentarno oziroma poljubno znanstveno
oddajo ok.

a vam se nekaj povem jst bom kle se dva tedna vsaj pa
se vi vsi postavte na trepalnice ampak jst bom se kr notri, jst sara
miso in boris. hhhhahahhahaha gdo se bo pa zdj komu smeju,
bednikiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

in jst ko pac bom
izpadla konc novembra oziroma zacetek decembra bom vsaj vedla da sm se
tuki stekala z folkom mojimi barovci, in to je edino kar mi pomeni, ne
pa vi luzerji brez zivljenja k vas itak ne poznam in nocem spoznati ok.

lep pozdrav vasa rada

To naj bi napisala Rada na svojem blogu Tukaj

No, zdaj je mnenje seveda že spremenila. Tukaj
  • 0
IPB Image

#353 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 14 November 2005 - 12:27 PM

Težke besede za tako krhko deklico ... rolleyes.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#354 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 14 November 2005 - 12:47 PM

življenje jo bo že izučilo, da določene besede zadržimo zase, aka 'jih požremo'... bonton ima na višku wink.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#355 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 November 2005 - 12:58 PM

Ne bo dolgo tako pisala. Malo preveč resno je vzela vse skupaj. Se bojim, da bo izključena...
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#356 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 14 November 2005 - 01:35 PM

ok. razumem, da te pač prizadane, ko gledaš, da letijo tvoji "prijetelji" (oz. ljudje s katerimi se štekaš) ven teden za tednom. in, da nekdo s katerim nimaš odnosa oz. se z njim samo prenaša in nič več, ostaja notri. ampak to je igra. in to je čar te igre. konev koncev je bistvo kdo bo zmagal in kdo bo dobil 5 mio. in avto. rada pa si z temi zjavami utira pot proti domu (mislim, da preživi vroči stol samo, če ji bo na proti sedela sara)! rolleyes.gif
  • 0

#357 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 14 November 2005 - 06:46 PM

danes pa BAR ob 21.45...boste gledal??? biggrin.gif biggrin.gif

jz bom:)))
  • 0

#358 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 November 2005 - 12:04 AM

žalostno, res žalostno, ...da ne premorejo lepšega obnašanja ermm.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#359 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 15 November 2005 - 08:51 AM

Včeraj ko sem gledala Bar se mi je zdelo malo neumno, zakaj skoz poudarjajo, da tak šov ni za slovence in da bi potrebovali oddajo "Kavarna" in podobno ...
Zakaj imajo občutek, da je Klemen izpadel samo zato, ker gledalci "nismo" dovolj zreli za tako oddajo.

Meni so se te izjave res zdele neprimerne/nepotrebne in dobila sem občutek, da sami sebe tolažijo - da so nekako na gledalci. Saj ni nihče rekel, da morajo gledalce zabavati kot eni "stand-up comedian-ti". Mogoče si večina gledalcev želi videti človeško naravo ... katero pa so več kot odlično pokazali ob Klemnovem izpadu.

No samo moje mnenje, ker so me vsi, za katere sem do sedaj mislila, da so ok, ZELO razočarali z obnašanjem in reakcijami, komentari. Res se je tukaj pokazala njihova prava narava... kaj naj rečem kot ŽALOSTNO in nezrelo za njihova leta!
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#360 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 15 November 2005 - 09:52 AM

Jaz ne navijam za nikogar, nihče mi ni najljubši in nihče mi ne gre na živce. Jezi me edino to, da POP(tisti ki delajo oddajo) prikaže vse "igralce" tako kot jih oni želijo prikazati, stavki so vzeti iz kontekstov in potem marsikaj zveni drugače kot je pa bilo v resnici izrečeno. Najhuje je to, da barovci ne vidijo teh oddaj in pol ne vedo kaj je bilo v oddajah povedano in kaj ne. Pol pa si predstavljajte, da te gledalci spljuvajo do nezavesti, pa sploh nimaš pojma zakaj rolleyes.gif Kr nekaj no. Za Andreja se mi pa zdi, da že malo preveč povdarja to njegovo nenaklonjenost alkoholu(čisto neprimerna je bila včerajšnja izjava da je bil un izlet na pokušino vina neprimeren, haloooo, kaj pa manjka temu, da vidiš dobro vinsko klet in sprobaš kak deci???), pa preveč igra na karto kak sem jaz bogi, mene nihče ne mara. Ej jebi ga, ko so not prišli si se vklopil ali se pa nisi vklopil, prosil pač ne bo noben nobenega da se naj druži z njim. Pa tolk različnih karakterjev in kao noben se ni štekal z Andrejem, čudno kaj? Ne vem no, malo je butasto že vse skupaj. Pa res je tudi to, da od drugih kaže vse pizdarije, ki jih naredijo, a kako recimo delajo v baru pa ne. Saj kot je rekla Sara, da tak vsi povdarjajo kak je Andrej priden, a ona se pa po tamali praska v baru al kaj? laugh.gif Saj je čist res, noben ne zabušava, vsi so pridni za delo(saj dokaz je dobiček, ki ga povejo vsako soboto!). Aja edino, res edino na živce mi gre ta Gaber, fuuuj, res tak prepotenten tip.
Bo pa še zanimivo tole, o ja biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users