se strinjam... folk ma andreja rad, uni v baru so pa eetaq eni kreteni, ker mu ne dajo niti šanse

Posted 13 November 2005 - 10:38 AM

Posted 13 November 2005 - 12:54 PM
 prou kr neki
 prou kr neki

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Posted 13 November 2005 - 02:07 PM
 prou kr neki
 prou kr neki 

najlažje se je družit z enim, ki je ful odprt in komunikativen
 najlažje se je družit z enim, ki je ful odprt in komunikativen

Posted 13 November 2005 - 03:23 PM
 in je bla gospodicna alma gostja
 in je bla gospodicna alma gostja   in je boga revca potozla da ona pa ze ni taka kokr jo prikazujejo mediji, in da gledalci sploh nimamo realnega vpogleda na dogajanje v hisi, in so vsi krivicni do nje
 in je boga revca potozla da ona pa ze ni taka kokr jo prikazujejo mediji, in da gledalci sploh nimamo realnega vpogleda na dogajanje v hisi, in so vsi krivicni do nje  

Posted 13 November 2005 - 03:36 PM

Posted 13 November 2005 - 05:27 PM
 in je bla gospodicna alma gostja   in je boga revca potozla da ona pa ze ni taka kokr jo prikazujejo mediji, in da gledalci sploh nimamo realnega vpogleda na dogajanje v hisi, in so vsi krivicni do nje
 in je boga revca potozla da ona pa ze ni taka kokr jo prikazujejo mediji, in da gledalci sploh nimamo realnega vpogleda na dogajanje v hisi, in so vsi krivicni do nje 
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Posted 13 November 2005 - 06:12 PM
 Drugač mi je to čist mem, sam zdej sm pa prav rekla, da bom. In sm res tok vesela, da not ostal. Ga bom šla 1x ta tedn pozdravt pa mu zaželt velik sreče še naprej.
 Drugač mi je to čist mem, sam zdej sm pa prav rekla, da bom. In sm res tok vesela, da not ostal. Ga bom šla 1x ta tedn pozdravt pa mu zaželt velik sreče še naprej.

Posted 13 November 2005 - 07:23 PM

Posted 13 November 2005 - 08:31 PM
 gledla sm pa sam ene 10 minut k se mi je tok zgadla zenska da je nism mogla vec gledat
 gledla sm pa sam ene 10 minut k se mi je tok zgadla zenska da je nism mogla vec gledat

Posted 13 November 2005 - 10:17 PM

Posted 14 November 2005 - 10:24 AM
 Dej no, sej ni umrl, sej se bojo itak čez en mesec spet vidli...Pol se pa pizdi čez rumen kartnok, ki ga je dobil, češ da česa takega ni pričakoval...pa spet ves objokan sedi na kavču (sodeč po slikci na njihovi strani). O, kaj bi dala, da bi čimprej vn letu...
 Dej no, sej ni umrl, sej se bojo itak čez en mesec spet vidli...Pol se pa pizdi čez rumen kartnok, ki ga je dobil, češ da česa takega ni pričakoval...pa spet ves objokan sedi na kavču (sodeč po slikci na njihovi strani). O, kaj bi dala, da bi čimprej vn letu...
 , in pa Andrej - svaka mu čast, da mu je že trikrat ratal preživet vroči stol.
 , in pa Andrej - svaka mu čast, da mu je že trikrat ratal preživet vroči stol.   

Posted 14 November 2005 - 12:23 PM

Posted 14 November 2005 - 12:27 PM

Put A Kilt On It! 
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

Posted 14 November 2005 - 12:47 PM

Posted 14 November 2005 - 12:58 PM

Posted 14 November 2005 - 01:35 PM

Posted 14 November 2005 - 06:46 PM

Posted 15 November 2005 - 12:04 AM

Posted 15 November 2005 - 08:51 AM
Put A Kilt On It! 
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

Posted 15 November 2005 - 09:52 AM
 Kr nekaj no. Za Andreja se mi pa zdi, da že malo preveč povdarja to njegovo nenaklonjenost alkoholu(čisto neprimerna je bila včerajšnja izjava da je bil un izlet na pokušino vina neprimeren, haloooo, kaj pa manjka temu, da vidiš dobro vinsko klet in sprobaš kak deci???), pa preveč igra na karto kak sem jaz bogi, mene nihče ne mara. Ej jebi ga, ko so not prišli si se vklopil ali se pa nisi vklopil, prosil pač ne bo noben nobenega da se naj druži z njim. Pa tolk različnih karakterjev in kao noben se ni štekal z Andrejem, čudno kaj? Ne vem no, malo je butasto že vse skupaj. Pa res je tudi to, da od drugih kaže vse pizdarije, ki jih naredijo, a kako recimo delajo v baru pa ne. Saj kot je rekla Sara, da tak vsi povdarjajo kak je Andrej priden, a ona se pa po tamali praska v baru al kaj?
  Kr nekaj no. Za Andreja se mi pa zdi, da že malo preveč povdarja to njegovo nenaklonjenost alkoholu(čisto neprimerna je bila včerajšnja izjava da je bil un izlet na pokušino vina neprimeren, haloooo, kaj pa manjka temu, da vidiš dobro vinsko klet in sprobaš kak deci???), pa preveč igra na karto kak sem jaz bogi, mene nihče ne mara. Ej jebi ga, ko so not prišli si se vklopil ali se pa nisi vklopil, prosil pač ne bo noben nobenega da se naj druži z njim. Pa tolk različnih karakterjev in kao noben se ni štekal z Andrejem, čudno kaj? Ne vem no, malo je butasto že vse skupaj. Pa res je tudi to, da od drugih kaže vse pizdarije, ki jih naredijo, a kako recimo delajo v baru pa ne. Saj kot je rekla Sara, da tak vsi povdarjajo kak je Andrej priden, a ona se pa po tamali praska v baru al kaj?    Saj je čist res, noben ne zabušava, vsi so pridni za delo(saj dokaz je dobiček, ki ga povejo vsako soboto!). Aja edino, res edino na živce mi gre ta Gaber, fuuuj, res tak prepotenten tip.
  Saj je čist res, noben ne zabušava, vsi so pridni za delo(saj dokaz je dobiček, ki ga povejo vsako soboto!). Aja edino, res edino na živce mi gre ta Gaber, fuuuj, res tak prepotenten tip.

0 members, 1 guests, 0 anonymous users